- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.601
Benimde internetim yok bu ay ikimize de niye boyle oldu ki
Gecmis olsun bitanem dinlen yat bolbolHiç bilmiyorum ki ay bide çok kotuyum ya bogazim hep oksurmekten çok tahriş oldunane limon kekikle ayaktayim
Gecmis olsun bitanem dinlen yat bolbol
Bizde aynı bebeğim ne zaman düzelcek netinSağol kuzum dinleniyorum hep zaten sizler nasılsınız
Bitanem iyi gecelerİyi geceler kızlar
Oy oy kuzucuğum nasılsınBitanem iyi geceler
Geçmiş olsun canım sana bir tavsiye bulunduğun odaya kuru soğan doğra birde ayaklarının altına Vicks sür çorabı giy yat sabaha birşeyin kalmazHiç bilmiyorum ki ay bide çok kotuyum ya bogazim hep oksurmekten çok tahriş oldunane limon kekikle ayaktayim
Harikasınız evleri kim yaptı kızlarDikkat dikkattt
Üşümesin minicik patiler
Kar cok vardi ama en son aksam durmustu simdi yattim bakmadim denizli nasilOy oy kuzucuğum nasılsınnasıl kesildi mi fırtına
Meelegim yapti megimHarikasınız evleri kim yaptı kızlar
Dün birazcık yağdı ama birikmedi canım yanlız soğuk buz gibi havaKar cok vardi ama en son aksam durmustu simdi yattim bakmadim denizli nasil
Kendine dikkat et miyavim hasta olmaDün birazcık yağdı ama birikmedi canım yanlız soğuk buz gibi hava
Ya ne kadar tatlilar oylee Allahim neler yaratiyosun yerim ben bunlari isiririmEki Görüntüle 1937090 Bunlarda kıyafetleri
Sağol fıstığım birde yarın tekrardan spora kayıt yenileteceğim of soğuktaKendine dikkat et miyavim hasta olma
Nasıl ablası cicileri senin böyle cicilerin var mıYa ne kadar tatlilar oylee Allahim neler yaratiyosun yerim ben bunlari isiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?