- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.621
Ben haftada 2/3 tane yapıyorum.Harikasınız evleri kim yaptı kızlar
Maşallah
Ciddi misin maşallah rabbim kaza bela vermesin dışarıdaki canlılar merhamet evinde ısınma problemi vermesin kimseye
Yap bak nasıl içine girip birbirlerine sarılarak ısınıyorlar,büyük mutlulukMaşallahtebrik ederim sizleri kızlar bende marketlerden alırsam yapayım minnaklara
AminnnnnCiddi misin maşallah rabbim kaza bela vermesin dışarıdaki canlılar merhamet evinde ısınma problemi vermesin kimseye
Tabiki dükkana değilde buradaki sokak hayvanlarına yaparım umarım bozmalarYap bak nasıl içine girip birbirlerine sarılarak ısınıyorlar,büyük mutluluk
Biişey diyim mi benim kedi alerjim varTabiki dükkana değilde buradaki sokak hayvanlarına yaparım umarım bozmalarkıyamam ben onlara korksamda alerjim olsada onları çok seviyorum
Çöp poşetiyle kaplayıp,koli bandıyla yapıştır miyavımTabiki dükkana değilde buradaki sokak hayvanlarına yaparım umarım bozmalarkıyamam ben onlara korksamda alerjim olsada onları çok seviyorum
Maşallah canım ya bende en son yavru köpeği kucağıma aldım sabah akşam iğne oldum sonra egzamaya çevirdi ve geçmedi aylardır suratım mahvoldu sen şanslısın birde ben korkuyorum İnan köpek kedi rüyama girer korkarak uyanırım ama hasta sakat öldürülmüş kedi köpek gördüm mü ağlarım eşimde çok şaşırıyor korkuyorsun ama onlara kıyamıyorsun diye en son köpek saldırdı çok ağladım eşim köpeği ayağı ile vurdu 1 hafta küstüm garibim biraz değil mi herkes şaşırıyor bu huyumaBiişey diyim mi benim kedi alerjim var
Umurumda değil,hiç de olmadı. Bak evdeki kucağımda mesela şu anda
Tamam canım umarım yarın bulurum koli yaparım bugün pencereye buğday koydum kuşlar için ama hiç gelen giden olmadı malesef ağaç Yok etrafımda hep bina var o yüzden sanırım gelmedilerÇöp poşetiyle kaplayıp,koli bandıyla yapıştır miyavım
Ay çok duygulandım ben inanır mısın harikasın canım benimM M e gMiyav_su
Ben malesef hayvanlara dokunamıyorum. Cesaret edemiyorum, bi huylantı geliyor ve bu huyumdan nefret ediyorum. Öyle uzaktan seviyorum.
Bu akşam bu barınağı yaptığımda içim kıpır kıpırdı.
Bittikten sonra, yerine koymaya gittiğimde buzların üstünde yürüyen kediyi gördüm. Ben ilerlerken, hissetmişçesine geldi srkadan.hemen girdi yeni yuvasına. O an hissettiğim duyguyu tarif edemem!
Ay çok duygulandım ben inanır mısın harikasın canım benim
İnşallah canım yarın ilk işim koli bulmak olucakBen de çok duygulandım.. Sanki yuvayı getirmemi gözleri dolu dolu dört gözle bekler gibi koşuverdi içimde kırıklar battı böyle, herkes yapsın, lütfen
İnşallah canım yarın ilk işim koli bulmak olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?