Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Tabiki dükkana değilde buradaki sokak hayvanlarına yaparım umarım bozmalar kıyamam ben onlara korksamda alerjim olsada onları çok seviyorum
Biişey diyim mi benim kedi alerjim var

Umurumda değil,hiç de olmadı. Bak evdeki kucağımda mesela şu anda

Biişey diyim mi benim kedi alerjim var

Umurumda değil,hiç de olmadı. Bak evdeki kucağımda mesela şu anda
Maşallah canım ya bende en son yavru köpeği kucağıma aldım sabah akşam iğne oldum sonra egzamaya çevirdi ve geçmedi aylardır suratım mahvoldu sen şanslısın birde ben korkuyorum İnan köpek kedi rüyama girer korkarak uyanırım ama hasta sakat öldürülmüş kedi köpek gördüm mü ağlarım eşimde çok şaşırıyor korkuyorsun ama onlara kıyamıyorsun diye en son köpek saldırdı çok ağladım eşim köpeği ayağı ile vurdu 1 hafta küstüm garibim biraz değil mi herkes şaşırıyor bu huyuma

M M e g Miyav_su
Ben malesef hayvanlara dokunamıyorum. Cesaret edemiyorum, bi huylantı geliyor ve bu huyumdan nefret ediyorum. Öyle uzaktan seviyorum.
Bu akşam bu barınağı yaptığımda içim kıpır kıpırdı.
Bittikten sonra, yerine koymaya gittiğimde buzların üstünde yürüyen kediyi gördüm. Ben ilerlerken, hissetmişçesine geldi srkadan.hemen girdi yeni yuvasına. O an hissettiğim duyguyu tarif edemem!

Ay çok duygulandım ben inanır mısın harikasın canım benim

İnşallah canım yarın ilk işim koli bulmak olucak

Eski leğenler, sepetler de olur.. İki sepeti üst üste gelecek ve içi sıcacık olacak şekilde garika bir yuva elde edebiliriz..... Fotoğraflısını bulursam örnek amaçlı gönderirim gönlüne sağlık pisim, ayriyetten sen de harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…