- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #11.661
Dikkat et hasta olmaSağol fıstığım birde yarın tekrardan spora kayıt yenileteceğim of soğuktanasıl gideceğim soğukta eşim evde sıkıldı git diye diye başımın Eti'ni yedi soğukta ne işim varsa
Yesinler o minicik adamıbüyüyor artık her yerden biterler artık yaramazlıklarıda cabası yani
Islak havlu yada çamaşır koy peteklere,yada suluk tak en azından nemi alır birazcık..
Bendekide spreyli tazzik verince yerinden zıplıyon yani
Gunaydin kankaGünaaydııııııııınnnnnnnnnn
NoldüGunaydin kanka
Kucuk ispiyoncu modoş
Kucuk ispiyoncu modoş
Canım günaydın nasılsın eşin geldi mi nasıl geçti haftasonunuz benim çok yoğundu bugünden itibaren yine yoğunuz arkadaşlar tekrar geliyorlar çünkü evleri tadilatta her yer kırıldı of havada soğuk
Ay kıyamam geçmiş olsun canım adaçayı içir bende çok sık yaşıyorum onu of yavrucak kötü olmuşturİyiyim diyeyim iyi olayımoğlum üst solunum yolu enfeksiyonu oldu iki gündür harap haldeyiz, ben de de halsiZlik var. Ama Hamd olsun ilaçlar etki etmeye başladı.
Sen nasılsın, sizler nasılsınız hanımlar.
Afiyet olsun ablaİyiyim sağol çayımı içiyorum tv izliyorum:))
Sen nasılsın:))
Afiyet olsun abla
Canım günaydın nasılsın eşin geldi mi nasıl geçti haftasonunuz benim çok yoğundu bugünden itibaren yine yoğunuz arkadaşlar tekrar geliyorlar çünkü evleri tadilatta her yer kırıldı of havada soğuk
Aynen kasıntı yapmıyor çok seviyorum bu arkadaşımı yıllardır arkadaşım inşallah oğluşun biran önce iyileşirİyiyim Hamd olsun canım, eşim her akşam geliyor :) pazar günleri tatil ya o yüzden pazar giremem demiştim, gündüzler rahat :) akşamları yemek çay , çocukla oyun derken zor atıyorum kendimi yatağa.
Haftasonu pazar evde idik, oğlumda da bende de hastalık belirti vermeye başlamıştı. Şimdi ben daha iyiyim oğluma da ilaçlar etki etmeye başladı, burnu açılsa daha rahat edecek zaten. İlgilendiğin için sorduğun için çoook teşekkür ederim, çok Mutlu oldum.
Arkadaşlar iyidir ya eğer hep beraber yapıp, yiyip içip seni kasıntı hale getirmiyorlarsa iyi olur.
Nasılsın ablacığım
Hadi gözünaydın rabbim sağ Salim kavuştursun neler yaptın kızına marifetli ablam benimİyiyim canım sağol sen nasılsın
Bugün kızımın doğum günü,kısmetse bu cuma gelecekler,geçen cuma havadan dolayı gelemediler.
Sağol canım benimEski leğenler, sepetler de olur.. İki sepeti üst üste gelecek ve içi sıcacık olacak şekilde garika bir yuva elde edebiliriz..... Fotoğraflısını bulursam örnek amaçlı gönderirim gönlüne sağlık pisim, ayriyetten sen de harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?