Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bizim ki onu görünce sprey yok, fışfış bitti yok dimi baba oley sıksık yok, bitti diyo.

Sulukları peteklerde rahat bırakmıyor, anne bak aldım, getirdim diyo. Sanki getir dedik ona

Bol bol havalandırıyorum abla evi uyutmadan önce, gün içinde Camları Az süreyle de olsa açıyorum.

Ay çok iyi geldi konuşmak ya Allah razı olsun

İyiyim diyeyim iyi olayım oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu oldu iki gündür harap haldeyiz, ben de de halsiZlik var. Ama Hamd olsun ilaçlar etki etmeye başladı.

Sen nasılsın, sizler nasılsınız hanımlar.
Ay kıyamam geçmiş olsun canım adaçayı içir bende çok sık yaşıyorum onu of yavrucak kötü olmuştur

İyiyim Hamd olsun canım, eşim her akşam geliyor :) pazar günleri tatil ya o yüzden pazar giremem demiştim, gündüzler rahat :) akşamları yemek çay , çocukla oyun derken zor atıyorum kendimi yatağa.

Haftasonu pazar evde idik, oğlumda da bende de hastalık belirti vermeye başlamıştı. Şimdi ben daha iyiyim oğluma da ilaçlar etki etmeye başladı, burnu açılsa daha rahat edecek zaten. İlgilendiğin için sorduğun için çoook teşekkür ederim, çok Mutlu oldum.

Arkadaşlar iyidir ya eğer hep beraber yapıp, yiyip içip seni kasıntı hale getirmiyorlarsa iyi olur.

Aynen kasıntı yapmıyor çok seviyorum bu arkadaşımı yıllardır arkadaşım inşallah oğluşun biran önce iyileşir

Sağol canım benim inşallah bugün halletmeye çalışırım yuvayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…