Yafrukurtlar toplanıyor :)))

günaydııın nasılsın:)

İyiyim diyeyim iyi olayım oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu oldu iki gündür harap haldeyiz, ben de de halsiZlik var. Ama Hamd olsun ilaçlar etki etmeye başladı.

Sen nasılsın, sizler nasılsınız hanımlar.

İyiyim diyeyim iyi olayım oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu oldu iki gündür harap haldeyiz, ben de de halsiZlik var. Ama Hamd olsun ilaçlar etki etmeye başladı.

çok geçmiş olsuun
iyice dinlenin...
iyi diyelim iyi olalım

Geçmiş olsun,havalarda malum çok soğuk geçiyor..
Bende iyiyim sağol:))

Geçmiş olsun,havalarda malum çok soğuk geçiyor..
Bende iyiyim sağol:))

İyiyim sağol çayımı içiyorum tv izliyorum:))
Sen nasılsın:))

Bende kahvaltıdan sonra keyif çayımı içiyorum, oğlum burnu tıkanık ya gece rahat uyuyamadı, şimdi tekrar uyutuyorum Bi yandan da

Büyüyüp koca adam olduğu günleri göreriz demi be HanimKelesimiGetir abla, büyür demi , geceleri deliksiz uyuyacağım zamanlar da gelir de mi

Ufakmı oğlun kaş yaşında,malum havalar soğuk ya hemen şifayı kapıyotrlar maalesef..
Görürüsün merak etme,benim kızda okula ilk başladığı gün hala gözümün önündedir..
Sonrada gelin oldu gitti işte,zaman su gibi akıyor gidiyor

Ben 25 yaşımdayım, oğlumda 25 aylık

Soğuktan ziyade, birinden kapmış dedi doktor.

Doğru , bizde annemizin gözünde hala çocuğuz ama çocuğumuz oldu. İnsanoğlu.

Erken anne olmuşsun sende,maşallah ona annesi koca delikanlı olmuş artık..
Emzirme varmı,anne sütü iyi geliyor burnuna biraz damlatmak burnu açıyor.

Emzirmeyi iki ay önce bıraktık abla, hiperaktif bir çocuk, öyle ki gece bile sağından soluna dönerken kendi başına uykuya geri dalamıyor, öyle bir merak, enerji.

O yüzden bende çok zayıfladım, gece uyanma , gündüz dinlenememe fln, en sonunda dedim sütü bıraktırayım belki uyanmaz yada benim git gide kilo vermem durur. Ama iki aydır değişen birşey olmadı.

Burnuna izotonik Deniz suyu diyorlar sprey, ondan sıkıyoruz.

Normal ama hareketli olması,memedende kesince zamanla düzelir uykusu..
Kilo vermen çok normal,sürekli hareketli bir çocuğun peişnden koşmak kolay değilki..
Faydası oluyormu o spreylerin peki,benşm burnumda çok tıkanır mesela bizdede var okyonus suyuymuş çok etkili olmadı bizde..

gün geçtikçe zaten daha keyifli oluyor abla, söylenileni anlıyor, konuşuyor, bizimle yiyip içiyo, öyle küçük Bi adam üçüncü kişi takılıyo bizimle

Ablacım, şimdi bizim oğlanın burnu kuruyo, evler kaloriferli ya birde. O Okyanus suyu afedersin kuru olan mukoza diyim anam sümük işte anladın sen onu ıslatıp hapşırıkla fln atıyo dışarı.

Bir de onlar iki çeşit bir küçük Bi şişe de damlatarak kullanılan var, bizim ki sprey şeklinde tazyikli bir şekilde geriye kadar ilerliyor epey açıyo genzi burnu

Yesinler o minicik adamı büyüyor artık her yerden biterler artık yaramazlıklarıda cabası yani
Islak havlu yada çamaşır koy peteklere,yada suluk tak en azından nemi alır birazcık..

Bendekide spreyli tazzik verince yerinden zıplıyon yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…