- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #1.181
Ahahah biz seninle yemeğe çıkalım bencepatlıcan domates biber helede kırmızı büyük etli biber varya ondan oooff yaz gelsede mangal yapsak
Ben de aynı durumdayımYok daha yaşıyorummm (son yazılarını yazıyor)
kız Valla benim durum daha kötü dun hannaz ablamla canımız profiterol çekti falan demiştik kalktım bugün hasta halimle yaptım ama sonuç Ne valla hiç tat alamadım boşuna uğraşmışim hastalıktan tat duyum felç oldu yumurta yapıp yeseydim daha iyiydi
Şimdii bizim petshopumuz var,eşimle beraber çalıştırıyoruz..
(Aslında ikimizin de üni mezuniyetleri çok başka.. Sıkıldık ve bu işi yapmaya karar verdik..)
(Asla canlı satışı yok. Sadece mama ve aksesuarlar.ı)
Buraya kadar tamam mı?
Efenim soraaaa sabahları eleman açıyor iş yerini.. Biz karı koca saat 1/2 gibi gidiyoruz işe..
Heh işte bu sebebpten dolayı,uykumu/gece oturmamı falan keyfekeder ayarlayabiliyorum
Yarışmacı yafrukurtlara başarılar diler,selam verip otururum
Allahım bu neee
Gece gece yapılır mıııı
Bir de kestane olsaa offf
Ben yollamıştım değil mi
Evet olsun bencede
Ne zaman açıklanacak
kız Valla benim durum daha kötü dun hannaz ablamla canımız profiterol çekti falan demiştik kalktım bugün hasta halimle yaptım ama sonuç Ne valla hiç tat alamadım boşuna uğraşmışim hastalıktan tat duyum felç oldu yumurta yapıp yeseydim daha iyiydi
hahah biz burdan direkt mangala gidelim hatta içine Her şeyi doldururuzAhahah biz seninle yemeğe çıkalım bencebende çok severim,hatta bayılırım.üf yahu gece gece eziyete dönüyor az kaldı
Ben de aynı durumdayım
Şimdii bizim petshopumuz var,eşimle beraber çalıştırıyoruz..
(Aslında ikimizin de üni mezuniyetleri çok başka.. Sıkıldık ve bu işi yapmaya karar verdik..)
(Asla canlı satışı yok. Sadece mama ve aksesuarlar.ı)
Buraya kadar tamam mı?
Efenim soraaaa sabahları eleman açıyor iş yerini.. Biz karı koca saat 1/2 gibi gidiyoruz işe..
Heh işte bu sebebpten dolayı,uykumu/gece oturmamı falan keyfekeder ayarlayabiliyorum
Yarışmacı yafrukurtlara başarılar diler,selam verip otururum
Aralık sonu. evet sen gönderdin listeni yafrukurt afferim
hahah biz burdan direkt mangala gidelim hatta içine Her şeyi doldururuz
Mantı da öyleAzra910 hastayken ugrasilmiyo, hazir aliverseydin..ah kuzu vah kuzu... ekler pasta severim ben ama yapmasi ugrastirici ve uzun püf...yerken lup diye bitiveriyo oysa
ekler mi of of. Kızlar ben size bir çerkes mantısi yapıyım birgün ama tok olun yoksa tehlike vallaAzra910 hastayken ugrasilmiyo, hazir aliverseydin..ah kuzu vah kuzu... ekler pasta severim ben ama yapmasi ugrastirici ve uzun püf...yerken lup diye bitiveriyo oysa
İyi geceler canımmYok ben daha fazla duramıyorum, uykusuzluktan midem tuhaf oldu artık..
İyi geceler Oymakbaşım ve Yafrukurtları :)
Ne kadar da hamarat bir oymakbaşı
Bende tam mantıdan bahsediyordumMantı da öyle
Birde mantı çıkardım şimdi iyi mi , bu işin sonu güzel yere gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?