- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #1.201
Yok ben daha fazla duramıyorum, uykusuzluktan midem tuhaf oldu artık..
İyi geceler Oymakbaşım ve Yafrukurtları :)
Arada iş konusunda atışmalar olsa da,bence çok keyifliMeg eşle beraber bir dükkan işletmek nasıl sence evlenince bizimki de böyle olacak ofiste beraber olucaz tavsiye eder misin
Yaa dimi bencede Öyle olur hadi inşallah planlarımız gerçekleşir. Bu arada emoji koyamıyorum nedense olmuyor sana öpücük gönderiyorumArada iş konusunda atışmalar olsa da,bence çok keyifli
Ay cidden yine mi aynıAzra910 Disipline Girmis BirKadin bence siz aynı kişisiniz. habire aynı hareket ediyorsunuz iyi geceler kızlar, sağlıkla uyuyup sağlıkla uyanın.
Ahahaha , kafka duydun mu ne dediiiiiiAzra910 Disipline Girmis BirKadin bence siz aynı kişisiniz. habire aynı hareket ediyorsunuz iyi geceler kızlar, sağlıkla uyuyup sağlıkla uyanın.
ruh ikizimi bulmuştum sanıyordum ama burdaymis meğerAhahaha , kafka duydun mu ne dediiiiii
ruh ikizimi bulmuştum sanıyordum ama burdaymis meğer
Bizde seni seviyorYafrukurtlarım,film izlemeye başlıyoruz biz,öpüldünüzSizi sevmek ben
kız ben korkmaya başladım bende yatağın soğuk yerlerini arıyodum ayağımlaKafka,şuan ayaklarımı sıcak bastı yorgandan dışarı çıkarttım.Sana da aynısı oldu mu
Töööbe esssstttkız ben korkmaya başladım bende yatağın soğuk yerlerini arıyodum ayağımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?