- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.461
Kaçakkkkkk sütlü nöğrüyeBeni davet eden olmamış sofraya ama ,kaynanam seviyormuş denk geldim.Hava soğuk çay da yapın bana
FısssstıkkkkGeldin de sana çay çorba Yok mu dedik aşk olsonnn
Ayy unutmuşum kusura bakma sana da afiyet bal şeker olsun canımBeni davet eden olmamış sofraya ama ,kaynanam seviyormuş denk geldim.Hava soğuk çay da yapın bana
Nerdesin sen abreka hanımHep o pis t.cll yuzunden
Neyse bende simdi yerim nolmus
Ellerine saglik ozlemim
Sen süper bir izcibaşısınTriplimelek Megi Özlemimm
Ben de özledim seni/sizi,şu işleri kolaylayıp damlıyorum hemen aranıza
Konu bulsak da ordan yürüsek diyorum magazin de hiç izlememBirazdan geliyorum,kaynatmaya devammm
Ben çay yaptım gel buyur icelimSu kaynadı karar veremiyorum çay mı ıhlamur mu kahve mi ne olacak bu halim
Ohhh ellerine sağlık.Canım istedi üşendim yapmaya ,nescafe içecektim ben de
Havuç da varmışKonu bulsak da ordan yürüsek diyorum magazin de hiç izlememsurviver başlıyormuş çılgın Sedat da yarışmacıymış ne diyonuz kızlar başka da vardı unuttum
Yarışmaya sütlü nuriye yapsam mı acaba diye düşünüyordum,Kaçakkkkkk sütlü nöğrüye
Gel öpiim
Doğalgaz faturası ne kadar yakmışım diye netten baktım 452 tl yazdı,ısınma ,tasarruf temalı olabilirKonu bulsak da ordan yürüsek diyorum magazin de hiç izlememsurviver başlıyormuş çılgın Sedat da yarışmacıymış ne diyonuz kızlar başka da vardı unuttum
Doğalgaz faturası ne kadar yakmışım diye netten baktım 452 tl yazdı,ısınma ,tasarruf temalı olabilir
Daha fatura da gelmedi henüz bugünlere gelir.350 lira gelirdi en fazla.Sen öyle bakınca daha da karamsarlaştım
Alışveriş mi en sevdiğimkolay gelsin ablam
Kolay gelsin tatlı ablam
Daha fatura da gelmedi henüz bugünlere gelir.350 lira gelirdi en fazla.Sen öyle bakınca daha da karamsarlaştım
Ama o aidatmış.Ben doğalgaz faturasını diyorum ,doğalgaz merkezi sistem mi?Biz bu ay aidat 599 ödedik
Abla menü çok güzel gerçekten uyumlu birbirine şimdiden ellerine sağlık. Tatlı yokmu tatlıGeldim kızlar cumartesi akşamı içşin alışveriş yapıp geldim..
Dünürde burada yemeğe davet ettim,fikir verin bana azıcık kafamda belli ama yine fikir alayım sizlerden de..
Kırmızı mercmek çorbası.
Kadınbudu köfte.
Özbek pilavı tavuklu olacak.
Z.yağlı barbunya.
Haşlanmış patatesi ortadan bölüp üzerine kaşar rendesi verip fırında kızaracak,içine mantarda koyabilirim mesela.
Birde salata olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?