- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.501
Saol kuzum aman napim 3 erkekle kafayı yememe ramak kaldıAhterim internetim bitti ordan burdan baglaniyorum iste sen nerelerdeydin
Bende deneyeyim abla bunu güzel olur değişik
Özbek pilavı mııııBiliniyo mu o kadar bu pilav? Bayılırımmm. Dedem Özbek'ti rahmetli.. Kuzu kuşbaşı,kuş üzümü,havuç,bazen de şam fıstığı da koyardı..
Kadınbudu köfteye de bayılırım
Ellerine sağlık şmdidenHanimKelesimiGetir Ankım
Zeytinyağlı yaprak sarma diyorum ben kesinlikle misafir davetlerinin en büyük kurtarıcısı onu yap gerisi sorun değil
Abla valla klima kombi kazak yelek battaniye panduf terlik Allah ne verdiyse kullanıyoruz bilmem ki bu sene ne oldu böyleBu senede havada çok soğuk,çok dikkat etmek lazım yinede aman hasta filan olmayın sakın..
Böyle dünür herkesin başına maşallah diyelim o zaman zahmette vermiyorlarSoğukkende güzel oluyor tadı,dene derim umarım beğenirsin:))
Tavuklu yapacağım bunu,havuç soğan var içinde kuş üzümüde katabilirim mesela güzel olur..
Sağol çıtırım benim teşekkürler
Aklıma geldide barbunyayıda seviyorlar ondan yani..
Abla valla klima kombi kazak yelek battaniye panduf terlik Allah ne verdiyse kullanıyoruz bilmem ki bu sene ne oldu böyle
Böyle dünür herkesin başına maşallah diyelim o zaman zahmette vermiyorlar
Dünüre hava mı atıyosun kız?yakışırr hamaratıma çıtır davıkım benim
Isınıyor çok şükür ama yinede hep bi üşüme halindeyiz enteresanYinede ev ısınmıyormu yoksa.
Isınıyor çok şükür ama yinede hep bi üşüme halindeyiz enteresan
Benim annem de böyle hemen kalkıp etli yaprak sarma yapıyor olmaz öyle falan diyo Türk kadını işte başkaTşk ler hayatım sağol,yok zahmet değil aslında gerek yok fşlan yok dyorlarda benim içim rahat etmiyor..
Benim annem de böyle hemen kalkıp etli yaprak sarma yapıyor olmaz öyle falan diyo Türk kadını işte başka
Geçen gittim tahlil kan sayımı falan yapıldı bişe çıkmadı sanırım kronik benim ki aslında geçen sene çıkarmadığım kışlıkları çıkardım ben bu sene soğuk diye düşünüyorum geçen sene için böyle bi üşüme hatırlamıyorumÜşüme genelde kansızlık durumu varsa çıkıyor.benim kızımda öyle kan değerleri genelde düşük çıkar.
Şimdi ki nesil biraz daha farklı marketleri dolanıp eve gelip misafir ağırlıyoruz Allah sonumuzu hayır eylesinBenim huyum böyle işte,kim gelirse yapıyorum..
Annemdende böyle gördüm..
Ben de aynen öyle.Uzaktan gelene de,1 sokak uzaklıkta olana da .Eşim söyler bazen kendini fazla yorma diye.Benim huyum böyle işte,kim gelirse yapıyorum..
Annemdende böyle gördüm..
Ben de sadece beni beğendi sandım
Mezeleri hazır alıversene
Geçen gittim tahlil kan sayımı falan yapıldı bişe çıkmadı sanırım kronik benim ki aslında geçen sene çıkarmadığım kışlıkları çıkardım ben bu sene soğuk diye düşünüyorum geçen sene için böyle bi üşüme hatırlamıyorum
Şimdi ki nesil biraz daha farklı marketleri dolanıp eve gelip misafir ağırlıyoruz Allah sonumuzu hayır eylesin
Ben de aynen öyle.Uzaktan gelene de,1 sokak uzaklıkta olana da .Eşim söyler bazen kendini fazla yorma diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?