- 20 Mart 2008
- 142.083
- 214.230
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.481
Ama o aidatmış.Ben doğalgaz faturasını diyorum ,doğalgaz merkezi sistem mi?
Yoğurtlu veya meze tarzı birşey de yapsan.Kaç kişi geliyor ki,bu yemeklerin hepsini yiyebilecekler mi?Çeşidi azaltsan ,ikisini çıkarıp meze tarzı yapsanGeldim kızlar cumartesi akşamı içşin alışveriş yapıp geldim..
Dünürde burada yemeğe davet ettim,fikir verin bana azıcık kafamda belli ama yine fikir alayım sizlerden de..
Kırmızı mercmek çorbası.
Kadınbudu köfte.
Özbek pilavı tavuklu olacak.
Z.yağlı barbunya.
Haşlanmış patatesi ortadan bölüp üzerine kaşar rendesi verip fırında kızaracak,içine mantarda koyabilirim mesela.
Birde salata olacak..
Abla menü çok güzel gerçekten uyumlu birbirine şimdiden ellerine sağlık. Tatlı yokmu tatlı
Yoğurtlu veya meze tarzı birşey de yapsan.Kaç kişi geliyor ki,bu yemeklerin hepsini yiyebilecekler mi?Çeşidi azaltsan ,ikisini çıkarıp meze tarzı yapsan
Heee dünürüme hava atacağım diyorsun yaniDünür ve çocuklarıda geliyor toplam 7 kişiyiz..
Azaltamam çeşiti olmaz,meze yada salatayı artırabilirim..
Bana rakip olmasın diye yani
Heee dünürüme hava atacağım diyorsun yaniO zaman yemeğin çok.1 çeşit yoğurtlu meze yapabilirsin.Havuç veya konserve közbiberli
Ahterim internetim bitti ordan burdan baglaniyorum iste sen nerelerdeydinNerdesin sen abreka hanım
Keles ablam ellerine saglik yakisirrrKadın alışkın benden gene atraksiyonlu bişiler yapacağımı biliyor..
Genelde bilmedikleri tatları yapıyorum
Jooker makarnalarda patlıcanı beğendi yapıp ,üstüne et ve sos yapmıştı ya ,offf canım istedi bee,nerden de sordunKadın alışkın benden gene atraksiyonlu bişiler yapacağımı biliyor..
Genelde bilmedikleri tatları yapıyorum
Keles ablam ellerine saglik yakisirrr
Jooker makarnalarda patlıcanı beğendi yapıp ,üstüne et ve sos yapmıştı ya ,offf canım istedi bee,nerden de sordun
Hmmm hmmmDünür ve çocuklarıda geliyor toplam 7 kişiyiz..
Azaltamam çeşiti olmaz,meze yada salatayı artırabilirim..
Bana rakip olmasın diye yani
Hmmm hmmm
Daha ne olsun çok guzellll
Bende yapıyorum bazen çok güzel oluyor bence de yap yoğurtlu meze iyi olur bol çeşitBide çarliston biberi kızartıp üzerine yoğurtlu meyanede yapabilirim oda güzel oluyor..
Bende yapıyorum bazen çok güzel oluyor bence de yap yoğurtlu meze iyi olur bol çeşit
Onları geç deynepcim gidişat kötü ben faturanın yanından bile geçmeyi düşünmüyorum bu sene soğuktan buz tuttukDoğalgaz faturası ne kadar yakmışım diye netten baktım 452 tl yazdı,ısınma ,tasarruf temalı olabilir
Bende deneyeyim abla bunu güzel olur değişikBu dediğim arnavut yemeğidir,biberi kızarttıktan sonra tavada kalan az bir yağa 1 yemek kaşığı unu atıp kavuruyorum..
Rengi biraz dönünce 1 kase kadar hafif sulandırılmış yoğurdu ilave edip biraz pişiriyorum.
Sonrada biberlerin üzerine döküyorum..
Özbek pilavı mııııGeldim kızlar cumartesi akşamı içşin alışveriş yapıp geldim..
Dünürde burada yemeğe davet ettim,fikir verin bana azıcık kafamda belli ama yine fikir alayım sizlerden de..
Kırmızı mercmek çorbası.
Kadınbudu köfte.
Özbek pilavı tavuklu olacak.
Z.yağlı barbunya.
Haşlanmış patatesi ortadan bölüp üzerine kaşar rendesi verip fırında kızaracak,içine mantarda koyabilirim mesela.
Birde salata olacak..
Zeytinyağlı yaprak sarma diyorum ben kesinlikle misafir davetlerinin en büyük kurtarıcısı onu yap gerisi sorun değilBu dediğim arnavut yemeğidir,biberi kızarttıktan sonra tavada kalan az bir yağa 1 yemek kaşığı unu atıp kavuruyorum..
Rengi biraz dönünce 1 kase kadar hafif sulandırılmış yoğurdu ilave edip biraz pişiriyorum.
Sonrada biberlerin üzerine döküyorum..
Onları geç deynepcim gidişat kötü ben faturanın yanından bile geçmeyi düşünmüyorum bu sene soğuktan buz tuttukunutalım bunları eğlenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?