Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yoğurtlu veya meze tarzı birşey de yapsan.Kaç kişi geliyor ki,bu yemeklerin hepsini yiyebilecekler mi?Çeşidi azaltsan ,ikisini çıkarıp meze tarzı yapsan

Abla menü çok güzel gerçekten uyumlu birbirine şimdiden ellerine sağlık. Tatlı yokmu tatlı

Sağol hayatım tşkler..
Tatlı olarakta hazır pandispanyadan yapacam,arasına kremalı muhallebi hazırlayacağım,üstede evde hazır angelina erik suyu ve marmelatı var..Onu dekor olarak sona koyacağım..

Yoğurtlu veya meze tarzı birşey de yapsan.Kaç kişi geliyor ki,bu yemeklerin hepsini yiyebilecekler mi?Çeşidi azaltsan ,ikisini çıkarıp meze tarzı yapsan

Dünür ve çocuklarıda geliyor toplam 7 kişiyiz..
Azaltamam çeşiti olmaz,meze yada salatayı artırabilirim..
Bana rakip olmasın diye yani

Dünür ve çocuklarıda geliyor toplam 7 kişiyiz..
Azaltamam çeşiti olmaz,meze yada salatayı artırabilirim..
Bana rakip olmasın diye yani
Heee dünürüme hava atacağım diyorsun yaniO zaman yemeğin çok.1 çeşit yoğurtlu meze yapabilirsin.Havuç veya konserve közbiberli

Heee dünürüme hava atacağım diyorsun yaniO zaman yemeğin çok.1 çeşit yoğurtlu meze yapabilirsin.Havuç veya konserve közbiberli

Kadın alışkın benden gene atraksiyonlu bişiler yapacağımı biliyor..
Genelde bilmedikleri tatları yapıyorum

Bende yapıyorum bazen çok güzel oluyor bence de yap yoğurtlu meze iyi olur bol çeşit

Bu dediğim arnavut yemeğidir,biberi kızarttıktan sonra tavada kalan az bir yağa 1 yemek kaşığı unu atıp kavuruyorum..
Rengi biraz dönünce 1 kase kadar hafif sulandırılmış yoğurdu ilave edip biraz pişiriyorum.
Sonrada biberlerin üzerine döküyorum..

Doğalgaz faturası ne kadar yakmışım diye netten baktım 452 tl yazdı,ısınma ,tasarruf temalı olabilir
Onları geç deynepcim gidişat kötü ben faturanın yanından bile geçmeyi düşünmüyorum bu sene soğuktan buz tuttuk unutalım bunları eğlenelim

Bende deneyeyim abla bunu güzel olur değişik

Özbek pilavı mıııı Biliniyo mu o kadar bu pilav? Bayılırımmm. Kuzu kuşbaşı,kuş üzümü,havuç,bazen de şam fıstığı da koyarız biz..
Kadınbudu köfteye de bayılırım
Ellerine sağlık şmdiden HanimKelesimiGetir Ankım

Son düzenleme:
Zeytinyağlı yaprak sarma diyorum ben kesinlikle misafir davetlerinin en büyük kurtarıcısı onu yap gerisi sorun değil

Onları geç deynepcim gidişat kötü ben faturanın yanından bile geçmeyi düşünmüyorum bu sene soğuktan buz tuttuk unutalım bunları eğlenelim

Bu senede havada çok soğuk,çok dikkat etmek lazım yinede aman hasta filan olmayın sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…