- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.541
Teşekkürler hoşbuldum
Ohh iyi yapmışsınız ne güzel başbaşa kutlamissiniz daha iyi. Çok fazla hayatınıza müdahale ettirme canım.
Annen şu an iyidir inşallah.
Ben en başından beri alttan aldım, severek evlendik eşime laf gelmesin diye fedakarlıklar yaptım, inanın herşeyin ucuzunu aldık, kaynanam dubleks daire de oturuyor, kiralık dükkanları var, yazlık yaptırıyor şu an ben kiradayım ama , başkası olsa bunu söyler ama biz eşimle onlara muhtaç değiliz bize ev almaya yardım etmek zorunda değiller diye düşünüyoruz, çocuğuma bakmaya çağırmam , öyle kötü gelinlik yapmam, evlenirken de Bi yükümğz olmadı, ama eltimşn iki çocuğuna hafta da iki gün bakarken benim oğluma çok yaramaz bakamam diyor.
Oğlum şimdi eltimin kızında önce yürüdü, konuştu bunu bile dile getiriyor ki, ee babasına çekti ne de olsa.
Yani ben etkisiz eleman sanki. Renkleri saymayı öğrettim, sanki kendi kendine öğrendi o çocuk, hep Bi küçğmseme beğenmeme.
Aynen abla bende yaşadım zamanında birşeyler ama eşim noktayı koydu ne beni onlara ne de onları bana ezdirir hep arayı bulur daima yanimdadir ama onlari da her daim başının üstünde taşır suan herşey daha iyi böyle kızım kızım diye dolanirlar etrafımda
Canım çok fazla taviz vermissin senin kira da olsa ayrı bir evin ve düzenin var lütfen artık dusunmemeye çalış çok fazla hayatınıza müdahale ettirme.Ben en başından beri alttan aldım, severek evlendik eşime laf gelmesin diye fedakarlıklar yaptım, inanın herşeyin ucuzunu aldık, kaynanam dubleks daire de oturuyor, kiralık dükkanları var, yazlık yaptırıyor şu an ben kiradayım ama , başkası olsa bunu söyler ama biz eşimle onlara muhtaç değiliz bize ev almaya yardım etmek zorunda değiller diye düşünüyoruz, çocuğuma bakmaya çağırmam , öyle kötü gelinlik yapmam, evlenirken de Bi yükümğz olmadı, ama eltimşn iki çocuğuna hafta da iki gün bakarken benim oğluma çok yaramaz bakamam diyor.
Oğlum şimdi eltimin kızında önce yürüdü, konuştu bunu bile dile getiriyor ki, ee babasına çekti ne de olsa.
Yani ben etkisiz eleman sanki. Renkleri saymayı öğrettim, sanki kendi kendine öğrendi o çocuk, hep Bi küçğmseme beğenmeme.
D DesifreUye canımmm bi silkelen sıyrıl şu durumdan. Kadının amacı seni üzmek besbelli. Amacına ulaşamasın..
Neşeli kız D DesifreUye yı çağır bana
Bugün değil malesef meg, beni yordular artık inan ağlayacam artık ya.
Ben böyle bir insan değildim, yoruldum Meg yoruldum
Kocan yanında,oğluşun kucağında..Bugün değil malesef meg, beni yordular artık inan ağlayacam artık ya.
Ben böyle bir insan değildim, yoruldum Meg yoruldum
Dimi ama ayy D DesifreUye ABREKAYI hamile sanıp bizde ona katılmıştık yaaa allahım bazen aklıma geliyor hâlâ gülüyorum cunyir dan nerelereD DesifreUye canımmm bi silkelen sıyrıl şu durumdan. Kadının amacı seni üzmek besbelli. Amacına ulaşamasın..
Neşeli kız D DesifreUye yı çağır bana
Benim hatam en başından beri kendim olmayıp, aman laf gelmesin , aman iyi bilsinler, aman yaranayım diye kendimi sündürmem oldu.
Doğum yapacağım Zaman bile Bnm sancım dakika da bir gelip, bir dakika sürdü, suni sancı cabası, artık taakat kalmadı 15 saat sancı çektim, sadece Allah diye bağırıyordum sancı anlarında, kaynanam bana oooo sen böyle yaparsan Nasıl doğuracaksın demişti o an vermeliydim tepkimi. Hep küçümsedi
Önce öğrenmem lazım nasıl yakacağımı
HanimKelesimiGetir abla ve M M e g evet eşimi seviyorum, oğlum var, çok şükür ama hayat sadece onlardan ibaret değil.
Zaten eşime olan sevgimden, onlara karşı saygızızlık olmasın diye, haklı isem de sustum, biliyorsam da bilmiyormuş gibi yaptım.
Birikti bende farkındayım , biriktiği için böyleyim.
Bende yaşıyorum o beni beğenmiyor bende o nu herkes kendisine mükemmelHepimiz yaşadık böyle tatsız durumları,saygısızlık değilde yeri geldimisende kendini koruma altına alacaksın.
Hmmm tamamm örgendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?