Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ohh iyi yapmışsınız ne güzel başbaşa kutlamissiniz daha iyi. Çok fazla hayatınıza müdahale ettirme canım.
Annen şu an iyidir inşallah.

Müdahale ettirmiyorum Canım inan zaten öyle pasif bir insan değilim, ama kaynanam beni tanımıyor, sonuçta üniversite okumuş, bir dönemi birincilikle bitirmişim, şimdi ki gençler gibi değilim turşumu kurarım, yazın küçük çocukla 16 şişe domates yapıp koydum, beceririm yani. Ama o beni Bi türlü kabullenmedi.

Bpşver sen bunları,sen mutlumusun huzurlumusun gerisi önemli değil cidden.
Onlarıda eşimin ailesi böyle diyerek kabul edeceksin,dert edip kafaya çok takarsan inan üzülen sen olursun..
Karamsar olmak yok artık boşve rsalla gitsin onları..

Olması gerkende budur işte,eş anne ve kendi ailesinin ayarını tutturdumu tamamdır..
Bir çok erkek bunu yapamıyor maalesef..

Canım çok fazla taviz vermissin senin kira da olsa ayrı bir evin ve düzenin var lütfen artık dusunmemeye çalış çok fazla hayatınıza müdahale ettirme.

D DesifreUye canımmm bi silkelen sıyrıl şu durumdan. Kadının amacı seni üzmek besbelli. Amacına ulaşamasın..
Neşeli kız D DesifreUye yı çağır bana

Bugün değil malesef meg, beni yordular artık inan ağlayacam artık ya.

Ben böyle bir insan değildim, yoruldum Meg yoruldum

Benim hatam en başından beri kendim olmayıp, aman laf gelmesin , aman iyi bilsinler, aman yaranayım diye kendimi sündürmem oldu.

Doğum yapacağım Zaman bile Bnm sancım dakika da bir gelip, bir dakika sürdü, suni sancı cabası, artık taakat kalmadı 15 saat sancı çektim, sadece Allah diye bağırıyordum sancı anlarında, kaynanam bana oooo sen böyle yaparsan Nasıl doğuracaksın demişti o an vermeliydim tepkimi. Hep küçümsedi

Bunlar unutulmaz elbette,ama Allah'a havale et sen yinede.

HanimKelesimiGetir abla ve M M e g evet eşimi seviyorum, oğlum var, çok şükür ama hayat sadece onlardan ibaret değil.

Zaten eşime olan sevgimden, onlara karşı saygızızlık olmasın diye, haklı isem de sustum, biliyorsam da bilmiyormuş gibi yaptım.

Birikti bende farkındayım , biriktiği için böyleyim.

Hepimiz yaşadık böyle tatsız durumları,saygısızlık değilde yeri geldimisende kendini koruma altına alacaksın.

Şimdi bile anlatıyorum ya böyle, öyle sinirim bozukuyor ki, çünkü pasif , sündürülebilecek bir insan değilim ben. Bi kaynanam karşısında öyle oluyorum. Anneme anlatıyorum şaşırıyor, Nasıl sustun birşey demedin mi, ben olsam bana bırbır öterdin:) diyo.

Neyse hakkaten değmez. Hepinize çok teşekkür ederim. Konuşmak çok iyi geldi.

M M e g HanimKelesimiGetir Triplimelek Megi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…