Yafrukurtlar toplanıyor :)))

HanimKelesimiGetir ablam; sana azıcık dert yanayım mı

Dün akşam kaynanamlar geldi yemeğe, evlerimiz araba ile 15dk uzak değiliz. Hafta da bir görüşürüz genel de biz gideriz . Bı sefer oğlum hasta diye onlar geldi.

Mercimek çorba, lokanta usulü yaptım.
Etli türlü yemeği
Beyaz lahana sarmam
Pilav
Vişne komposto
Havuç salata

Vardı yemekte. Ve kaynanam Bi kaşık bile yemedi. Ben onlar her geldiğin de aman evim toplu temiz olsun, yemeğim tam olsun diye didiniyorum ama sahiplenmedi beni hep eleştirel gözle bakar. Oğlum hasta diye Bi dünya laf. Eşimin hatrına da birşey demiyorum ama moralim çok bozuk bugün.

Of kızlar. İçimde kalıyo söyleyemiyorum.

Daha ne olsun yani,menün gayet güzel vede doyurucuymuş ellerine sağlık olsun..
İnatmı yapıyor acabada yemiyor yemeği yada karnımı toktu acaba..
Nekadar tokda olsa nezaketen o sofraya oturulur,bir tabak çorba bile içilir..
Niye sessiz kalıyorsun ki hayatım,eşinle konuş ama onu kırmadan gücendirmeden olsun..
Ben genelde öyle yaparım çünkü..

Ah canım ya ne kadar ayıp etmiş gelmesin o zaman niye geliyor yapma sende canım bu kadar çeşit yorulduğunla kalıyorsun birde üstelik can sıkıntısı

Tokum yiyip geldim dedi. Ama birer kaşık olabilirdi nezaketen.

Sahiplenmedi abla beni, en başından beri , ailemi beni beğenmedi eşleştirdi, biz severek evlendik, eltimler görücü usulü ( komşusunun kızı) o yüzden beni oğluna layık görmedi hiç. O böyle görüyo ama beni tanıyan bilen insanlar tam tersi efsha eşin iyi ama ailesi seni Bi tanısa der.

Eşime diyorum abla ama o birşey demiyo. Her görüştüğümüz de oğlum yanı Ömer için bu çocuğun geniz Eti büyük, yok genzi dar ondan hasta oluyo diyo, ya kbb doktoruna gittik öyle bir sorun yok diyorum diyorum ama anlatamıyorum abla. Her görüşmede sar makara aynı sohbet.

Bitanem cok gecmis olsun ne diyecegimi bilemiyuorum cok uzuldum gececk ama aglama

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir buna da şükür daha kötü birşey olmamış. Üzülme lütfen güçlü ol
Çok teşekkür ederim kızlar babam iyi çok sukur atlatacagim inşallah bugünlerde geçecek

Ah canım ya ne kadar ayıp etmiş gelmesin o zaman niye geliyor yapma sende canım bu kadar çeşit yorulduğunla kalıyorsun birde üstelik can sıkıntısı

Ya yorulmaktan ziyade inan can sıkıntısı; bak geçen hafta oğlumun doğum günü idi.

Geçen sene yapacaktım, yok ne gerek var, yok kış günü çocuklar hasta fln fln fln zırvaladı. Ben hazırlığımı yaptım annem o akşam hastaneye yattı doğum günü yapmadık.

Kaynanam ile annemler anlaşamıyo fıtrat olarak farklı insanlar bunu kabul ettim ben artık.

O yüzden bu sene doğum gününde eşim ben oğlum dışarda kutladık.

Dün kaynanam hediye almış gelirken verirken diyo ki doğum gününe de hiç haber etmiyorsunuz ama ben ÖMERE hediye almıştım zaten.

Eşim de biz doğum günü kutlamadık kı dedi

Çok sinirlendim ya koca kadın sofra adabını ogrenememiş 1 kaşık tadına bakar insan. Ya canım he he de geç valla sen ona aksini söyledikce gicikligina uzatiyordur boşver gerçekten değmez. Ömerin annesi sensin iyiyide kötüyü de sen bilirsin oğlunla alakalı. Bir daha da bu kadar zahmete girme onlar için yıpratma kendini

Lokma yapsana dadlı olarak Ankım?

Bebişim tatlı olarak pandispanyalar varya hazır onlardan yapacağım..
KAızçemin hem doğum gününü kutlayacağız..

Tabiki yani tok olabilir ama en azından gene bişiler atıştırabilirdi..
Aman boşver önce kendisine baksında sonrada kalkıp laf söylesin..
Demekki kadının kafasında oğlu için başka birilerini düşünüyordu,olmayıncada böyle taktikler geliştiriyor kadında.
Burada eşlere çok iş düşüyor,evliliğin terazisi olacak kişi erkektir benceo dengeyi kurarsa sorun en aza inebilir..
Kadın kendince doktor olmuş teşhisi koymuş işte..

Ohh iyi yapmışsınız ne güzel başbaşa kutlamissiniz daha iyi. Çok fazla hayatınıza müdahale ettirme canım.
Annen şu an iyidir inşallah.

Ben en başından beri alttan aldım, severek evlendik eşime laf gelmesin diye fedakarlıklar yaptım, inanın herşeyin ucuzunu aldık, kaynanam dubleks daire de oturuyor, kiralık dükkanları var, yazlık yaptırıyor şu an ben kiradayım ama , başkası olsa bunu söyler ama biz eşimle onlara muhtaç değiliz bize ev almaya yardım etmek zorunda değiller diye düşünüyoruz, çocuğuma bakmaya çağırmam , öyle kötü gelinlik yapmam, evlenirken de Bi yükümğz olmadı, ama eltimşn iki çocuğuna hafta da iki gün bakarken benim oğluma çok yaramaz bakamam diyor.

Oğlum şimdi eltimin kızında önce yürüdü, konuştu bunu bile dile getiriyor ki, ee babasına çekti ne de olsa.

Yani ben etkisiz eleman sanki. Renkleri saymayı öğrettim, sanki kendi kendine öğrendi o çocuk, hep Bi küçğmseme beğenmeme.

Aynen abla bende yaşadım zamanında birşeyler ama eşim noktayı koydu ne beni onlara ne de onları bana ezdirir hep arayı bulur daima yanimdadir ama onlari da her daim başının üstünde taşır suan herşey daha iyi böyle kızım kızım diye dolanirlar etrafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…