- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.881
9 yaşında 8 yaşında ve 11 aylık 3 oğlum var gece boyunca uyumadım büyükler sürekli kavga halinde bazen çaresiz hissediyorum dertleşeceğim bir arkadaşımsa kalmadı burda yabancıyım offf oyle işteBen de öyleyim cnm , öyle darlıyor ki bazen, annelik ağır geliyor, çocuk Bebek büyütmek sadece oynamak sevmek değil , evin işi , yemeği, kendine vakit kalmıyor.
Benim de bir dakika durmaz hiperaktivite ve dikkat dağınıklığı var, meraklı, konuşuyor bir de allahhhh, gece deliksiz uyumuyo 25 aylık ama.
Tabi bunları söylememiz bizi kötü anne yapmaz hayat toz pembe değil, bizde robot değiliz.
Senin ki kaç aylık
9 yaşında 8 yaşında ve 11 aylık 3 oğlum var gece boyunca uyumadım büyükler sürekli kavga halinde bazen çaresiz hissediyorum dertleşeceğim bir arkadaşımsa kalmadı burda yabancıyım offf oyle işte
Aaahh ahh o düzen takıntısı bende de var elime geçen herşey ütülenir camlar haftada silinir ev günde en az 3 kez süpürülür.... Eşim huysuz... Bunlardan inanki hiiiçç dertlenmiyorum. Yaşadığım yerde yabancıyım köy gibi bir yer nefes almak için bile dışarı çıkamıyorum bi arkadaşımA gideyim desem o da yok kiminle arkadaş olsam tayini çıktı hayat monoton sürekli didiniyorum sürekli temizlik yemek vs vs... Hayat çok sıkıcı.Yabancı değilsin canım, hiç birimiz birbirimizi tanımıyoruz ki, yada kendi adıma konuşayım kızların yaşını adını bilmiyorum ama anlatıyoruz konuşuyoruz işte.
Çok haklısın cnm 3 tane erkek çocuk , düşünemiyorum bile, bende bir tane var hareketli diye babaannesi bile bakamam ben diyor, annem biraz daha uzakta. Daha hiç kimseye bırakıp Yalnız başıma vakit geçirmedim iki senedir.
Çok ağladım, sezeryan oldum, kimseye muhtaç olmadan evinin işini de çocuğuma da kendim baktim. Banyo yapmaya ihtiyacım olurdı ama ben ütü yapardım. Ağlaya ağlaya. Annelik zor.
Böyle anlar da sende koyver ipi. Ben takıntılıyım temizlik düzen fln , hiç duramam ama kendime ediyorum , bazen kafam atıyo yapmıcam zaten dağılıyo çocukla diyorum ama olmuyo iş yapmadan da.
İyi yönden bak , sağlıklılar çok şükür büyütecekler ve Aslan gibi evlatlarımız olacak inşallah.
Ben kışın doğum yapmıştım. Kriz anlarında yaz gelecek çıkıp gezeceğiz , oğlum ağlamayacak fln diye avuturdum kendimi sende öyle yap. Yapmaya çalış. Çok zor.
Büyüdükçe daha zor ben onlarla en fazla 1 saat oynarım iş güç yemek hele ufaklık illaki oyunlarını bozacak çok fena bu erkekler...chocolate19 eğer anne olmasam Sana derdim ki; kalk hazırlan çocuklarınla avm park gez , sal gitsin bugün. Ama öyle olmuyor, birinin yemek saati, birinin uyku saati of durmazlar Oraya buraya koşar ağlarlar. En iyisi en rahatı evin. Evde oyun kur onlara.
Aaahh ahh o düzen takıntısı bende de var elime geçen herşey ütülenir camlar haftada silinir ev günde en az 3 kez süpürülür.... Eşim huysuz... Bunlardan inanki hiiiçç dertlenmiyorum. Yaşadığım yerde yabancıyım köy gibi bir yer nefes almak için bile dışarı çıkamıyorum bi arkadaşımA gideyim desem o da yok kiminle arkadaş olsam tayini çıktı hayat monoton sürekli didiniyorum sürekli temizlik yemek vs vs... Hayat çok sıkıcı.
Bilmeyenler sanıyor kı otur oyna çocukla ama oynarken ev süpürülecek bekler, silinecek, ütü , mutfak banyo işleri.Büyüdükçe daha zor ben onlarla en fazla 1 saat oynarım iş güç yemek hele ufaklık illaki oyunlarını bozacak çok fena bu erkekler...
Günaydın iyi haftasonları herkese tatlı yafrukurtlar:)
@Pembis Hayaller
bayan nihayet
@ABREKA
@Aygen Beria
@Papatya gelini
D DesifreUye
@deynepnaz
Hannaz
@Birfidandik
@Toprakkahve
@Pembemsii_
chocolate19
@miyav_su
@nese-li_hilos
@bulca
@CathyLizzie
Koremanya
Kız o saatte ne işim var benim ayakta tembelim ben kalkamam erken
Canım ya allah yardimcin olsun büyüklerin yaşları çok yakın anlasamiyorlar tabii e bide bebek olunca bunalman normal. Küçük büyüyene kadar biraz daha zorlanirsin o da büyüyünce rahatlarsin inşallah. Insanın yanında yardımcı olmayınca çok zor oluyor eşin umarım yardım ediyordur. Bende yanlızim 2 çocukla eşimde vardiyali çalışıyor ve durumumuzdan dolayı ek işe de gidiyor. Ama yinede her fırsatta çocuklarla ilgilenir yardımcı olur bana. Inşallah ferahlığa ulaşırsın.9 yaşında 8 yaşında ve 11 aylık 3 oğlum var gece boyunca uyumadım büyükler sürekli kavga halinde bazen çaresiz hissediyorum dertleşeceğim bir arkadaşımsa kalmadı burda yabancıyım offf oyle işte
D DesifreUye ve @chocolate1 kızlar demekki hepimiz aynı durumdayız dün bende eşimle baya bi tartıştık çok sıkıldıgimi anladı en sonunda tatlıya bağlandı.2 saat dışarı çıktık alışveriş falan derken o kadar iyi geldi ki anlatamam. Kışın böyle oluyor kızlar evden çıkamıyoruz ne yazıkki içimize atıyoruz sonradan da sıkıntı çıkıyor. Lütfen morallerimizi iyi tutalım ne oluyorsa kendimize oluyor. Seviliyorsunuz
Teşekkürler canım 20 gün oldu herhalde aldım bende diğeri deli ediyordu beni toplanıyordu sürekli. Kim yapmışsa çok iyi yapmış güzel ve kullanışlı.Bi deTriplimelek Megi ve chocolate19 canlarım eğer kullanmıyorsanız lastikli halı örtüsü kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim, ben internetten aldın halım büyük kargo dahil 70tl idi. Harika kolaylık. Çocukla halı sürekli lekeleniyordu. Üç ayda bir hop yıkanma. Şimdi rahat. Diğer halı örtüleri gibi toplanma fln yapmıyo. At makine de yıkansın üç saatte kuruyo evde. Dışarda daha çabuk kurur. Desenler De harika seçenekler var şiddetle tavsiye ederim. Bana çok kolaylık sağladı
Teşekkürler canım 20 gün oldu herhalde aldım bende diğeri deli ediyordu beni toplanıyordu sürekli. Kim yapmışsa çok iyi yapmış güzel ve kullanışlı.
Ben böyle birşeyin oldugundan haberim yoktu. Bu çok güzelmiş. Benim kız haliyle herşeyi eline alip yemek istiyor. Halı berbat oldu.Eki Görüntüle 1939231 Eki Görüntüle 1939230
Benim halı örtüm bu, resmi şu an çektim daha evi süpürmedim ama bakın tüyleri ne güzel duruyo, tavsiye ediyorum kesinlikle
Evet canım ne güzel özetledin yüreğine sağlık.Evet canım aynen öyle darlanıyoruz, bunalıyoruz kocalarımızında kendince sıkıntıları var, onları da anlamak lazım aslında . Ne bileyim ya hayat kısa, zehir etmemek lazım, çocuklarımızla eşlerimizle kaç senemiz var ağız tadı ile yaşayacak. Sonrası ahiret zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?