- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.901
Al canım sende benim ki resmen didikliyor heryeri parmağıyla birşeyler bulsam da atsam ağzıma diyeBen böyle birşeyin oldugundan haberim yoktu. Bu çok güzelmiş. Benim kız haliyle herşeyi eline alip yemek istiyor. Halı berbat oldu.
Ben böyle birşeyin oldugundan haberim yoktu. Bu çok güzelmiş. Benim kız haliyle herşeyi eline alip yemek istiyor. Halı berbat oldu.
Kolay gelsin canımBen şimdi ev işleirne başlıcam kızlar, akşama da annemler yemeğe gelecek.
haha aynen:))Al canım sende benim ki resmen didikliyor heryeri parmağıyla birşeyler bulsam da atsam ağzıma diye
Senin de yüreğine sağlık canım, hepimiz anayız, kadınız, emekçiyizEvet canım ne güzel özetledin yüreğine sağlık.
Senin de yüreğine sağlık canım, hepimiz anayız, kadınız, emekçiyizlekelere hayır analara özgürlük
Bulundugum yerde yoktur ondan eminim. Tatil için memlekete gittigimde mutlaka almam lazım.Koremanyam dicem sana :) kesinlikle internetten bak cnm öyle desenler var ki. Halı ölçümü kendim yaZdım ben eğer beğendiğin desen de ölçü yoksa yapıyorlar özel olarak. En büyük boy 70tl idi Bnm aldığım site de.
İnşaallah canım teşekkür ederim hepinize benim eşim hiiç yardımcı olmaz bide sıkıntıya sokar onu yemem bunu yemem neden ağlıyor bu çocuk diye..Canım ya allah yardimcin olsun büyüklerin yaşları çok yakın anlasamiyorlar tabii e bide bebek olunca bunalman normal. Küçük büyüyene kadar biraz daha zorlanirsin o da büyüyünce rahatlarsin inşallah. Insanın yanında yardımcı olmayınca çok zor oluyor eşin umarım yardım ediyordur. Bende yanlızim 2 çocukla eşimde vardiyali çalışıyor ve durumumuzdan dolayı ek işe de gidiyor. Ama yinede her fırsatta çocuklarla ilgilenir yardımcı olur bana. Inşallah ferahlığa ulaşırsın.
D DesifreUye ve @chocolate1 kızlar demekki hepimiz aynı durumdayız dün bende eşimle baya bi tartıştık çok sıkıldıgimi anladı en sonunda tatlıya bağlandı.2 saat dışarı çıktık alışveriş falan derken o kadar iyi geldi ki anlatamam. Kışın böyle oluyor kızlar evden çıkamıyoruz ne yazıkki içimize atıyoruz sonradan da sıkıntı çıkıyor. Lütfen morallerimizi iyi tutalım ne oluyorsa kendimize oluyor. Seviliyorsunuz
Bulundugum yerde yoktur ondan eminim. Tatil için memlekete gittigimde mutlaka almam lazım.
Kış diye haliyi silemiyorumda.
Sana kolay gelsin kafkef.
Yetişemiyorum ben sana şarkı sözlerinde
Kullanıyorum canım tesekkür ederimBi deTriplimelek Megi ve chocolate19 canlarım eğer kullanmıyorsanız lastikli halı örtüsü kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim, ben internetten aldın halım büyük kargo dahil 70tl idi. Harika kolaylık. Çocukla halı sürekli lekeleniyordu. Üç ayda bir hop yıkanma. Şimdi rahat. Diğer halı örtüleri gibi toplanma fln yapmıyo. At makine de yıkansın üç saatte kuruyo evde. Dışarda daha çabuk kurur. Desenler De harika seçenekler var şiddetle tavsiye ederim. Bana çok kolaylık sağladı
He düğmesi var da kapamayı unutmuşum deİnşaallah canım teşekkür ederim hepinize benim eşim hiiç yardımcı olmaz bide sıkıntıya sokar onu yemem bunu yemem neden ağlıyor bu çocuk diye..
Bulundugum yerde yoktur ondan eminim. Tatil için memlekete gittigimde mutlaka almam lazım.
Kış diye haliyi silemiyorumda.
Sana kolay gelsin kafkef.
Yetişemiyorum ben sana şarkı sözlerinde
Ayy canım benim inşallahBir insanı görmeden sevmek, ısınmak bu olsa gerek. Ahiret de görüşürüz inşallah ya, dünya gözüyle Nasıp olmazsa da .
İnşaallah canım teşekkür ederim hepinize benim eşim hiiç yardımcı olmaz bide sıkıntıya sokar onu yemem bunu yemem neden ağlıyor bu çocuk diye..
Yaşım 28 onu duymazlıktan gelmek mi??? Eşim aç kulaklarını dinleee dinle diye zorla dinletir :)Üç çocuğun olduğuna göre yaşın benden büyük o yüzden ablacım dicem; çikolata ablam, o zmn şöyle düşünüyoruz ben öyle yaparım. Duyma onu, o yok gibi davran. Ben eşim kırıcı konuşursa bana içimden şarkı söylüyorum duymuyorum onu sonra duydun mu fln derse de aa şey şarkı söylüyorum birşey mi dedin diyorum. Canını sıkan konular da görme duyma eşini. Kendi mutluluğuna göre hareket et
Bana da çok olur.Ben iki gündür Bi hallerdeyim bayapı sardım tekrar sago ya Çğnkü evlenmeden önce çok dinlerdim sonra hanımlık annelik ağırlığı çöktü bana. Ama son günlerde eski yıllarımı çok özler oldum , sadece okul sorumluluğu vardı fln ah ah o yüzden sardım tekrar sago.
İyi gelir, tanıdığa anlatsan lafı yayar, açık arar, dedikodu yapar, kınar. Ama burda öyle değil. Bizi bu hale getirenler utansınKızlar teşekkür ederim anlatmak bile iyi geldi konuşacak birilerinin olması harika bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?