Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ben böyle birşeyin oldugundan haberim yoktu. Bu çok güzelmiş. Benim kız haliyle herşeyi eline alip yemek istiyor. Halı berbat oldu.
Al canım sende benim ki resmen didikliyor heryeri parmağıyla birşeyler bulsam da atsam ağzıma diye

Ben böyle birşeyin oldugundan haberim yoktu. Bu çok güzelmiş. Benim kız haliyle herşeyi eline alip yemek istiyor. Halı berbat oldu.

Koremanyam dicem sana :) kesinlikle internetten bak cnm öyle desenler var ki. Halı ölçümü kendim yaZdım ben eğer beğendiğin desen de ölçü yoksa yapıyorlar özel olarak. En büyük boy 70tl idi Bnm aldığım site de.

Bulundugum yerde yoktur ondan eminim. Tatil için memlekete gittigimde mutlaka almam lazım.
Kış diye haliyi silemiyorumda.
Sana kolay gelsin kafkef.
Yetişemiyorum ben sana şarkı sözlerinde

İnşaallah canım teşekkür ederim hepinize benim eşim hiiç yardımcı olmaz bide sıkıntıya sokar onu yemem bunu yemem neden ağlıyor bu çocuk diye..

Bulundugum yerde yoktur ondan eminim. Tatil için memlekete gittigimde mutlaka almam lazım.

Bebeğim internetten al ya bulunduğun yerde olmazsa da kargo ile her yere gönderiyorlar. Bnm olduğun yer İstanbul burda dükkanlar da var ama desen çeşidi çok yok. Ben internet den aldım o yüzden iki güne ulaştı hemde firma taa Nevşehir de idi.

Kullanıyorum canım tesekkür ederim

Ben iki gündür Bi hallerdeyim bayapı sardım tekrar sago ya Çğnkü evlenmeden önce çok dinlerdim sonra hanımlık annelik ağırlığı çöktü bana. Ama son günlerde eski yıllarımı çok özler oldum , sadece okul sorumluluğu vardı fln ah ah o yüzden sardım tekrar sago.

İnşaallah canım teşekkür ederim hepinize benim eşim hiiç yardımcı olmaz bide sıkıntıya sokar onu yemem bunu yemem neden ağlıyor bu çocuk diye..

Üç çocuğun olduğuna göre yaşın benden büyük o yüzden ablacım dicem; çikolata ablam, o zmn şöyle düşünüyoruz ben öyle yaparım. Duyma onu, o yok gibi davran. Ben eşim kırıcı konuşursa bana içimden şarkı söylüyorum duymuyorum onu sonra duydun mu fln derse de aa şey şarkı söylüyorum birşey mi dedin diyorum. Canını sıkan konular da görme duyma eşini. Kendi mutluluğuna göre hareket et

Yaşım 28 onu duymazlıktan gelmek mi??? Eşim aç kulaklarını dinleee dinle diye zorla dinletir :)

Bana da çok olur.
Ev işleri, çocuklar, eşim biraz üstüme gelmeye başladıgı zaman eski zamanlara bir özlem oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…