Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yaşım 28 onu duymazlıktan gelmek mi??? Eşim aç kulaklarını dinleee dinle diye zorla dinletir :)
Ben 25 eşim de 31 yaşında bizde. Bizim eşim de ağırdır, otoriterdir. Aynı öyle idi , siniRlensin asla gözü görmez ama yazın Bi kere sinir krizi geçirdim bayıldım fln, Bnm eşimde sinir olunca çok ağır konuşuruz olur olmadık laflar söyler ama küfür asla değil. Bende yazın yine öyle bi durum da artık bayıldım ölecek gibi nefesim fln kesildi artık o denli olmuyo. Zaman ablacım Zaman. Hayat kısa, yol uzun.

Büyümek zor keşke çocuk kalsaydık

D DesifreUye canımcım ben 26 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum ve minnak bir cadım var şubatta 1 yaşına girecek
Bende 25 yaşındayım 21im de üniversite bitince hemen evlendim. Oğlum iki yaşında. Hayata erken başladık biraz.

Çamaşır katlicam bu gün yardım etmeye gönüllü var mı
Akşam haberlerde izledim 3000 küsür liraya çamaşır katlama makinası satılıyormuş,türüne göre kendisi katlıyordu ,2 dk sürüyordu bir çamaşır katlaması ama olsunSokakta röportajları izlesen gülerdin,kadınlar sevinçli,erkekler ne işe yarayacak o zaman bu kadınlar diyordu

Kız bu saatte bana ne yazmış dedim,sizlere de hayırlı hafta sonlarıkısa bir dinlenme molası verdim ,bildirimlere baktım,işlere geri dönebilirim,hafta sonu müsait olamıyorum ,eşim ve oğlum evde

Piss erkekleerr sanki kendileri çok işe yarıyorlar.

Neyse daha gelişir bu kadar yapmışlar ya en azından benim gelinler rahat eder ben göremem herhalde.

Zeynep beee kız alsana o makineyi bana borcum olsun öderim sonra

Piss erkekleerr sanki kendileri çok işe yarıyorlar.

Neyse daha gelişir bu kadar yapmışlar ya en azından benim gelinler rahat eder ben göremem herhalde.
O zaman biz kaynanalık ederiz ,ne işe yarıyor bu gelinler,bizim zamanımızda elimizde katlıyorduk deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…