- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.921
Evet sırf bunalışım içimde tutmamdanİyi gelir, tanıdığa anlatsan lafı yayar, açık arar, dedikodu yapar, kınar. Ama burda öyle değil. Bizi bu hale getirenler utansın
Ben 25 eşim de 31 yaşında bizde. Bizim eşim de ağırdır, otoriterdir. Aynı öyle idi , siniRlensin asla gözü görmez ama yazın Bi kere sinir krizi geçirdim bayıldım fln, Bnm eşimde sinir olunca çok ağır konuşuruz olur olmadık laflar söyler ama küfür asla değil. Bende yazın yine öyle bi durum da artık bayıldım ölecek gibi nefesim fln kesildi artık o denli olmuyo. Zaman ablacım Zaman. Hayat kısa, yol uzun.Yaşım 28 onu duymazlıktan gelmek mi??? Eşim aç kulaklarını dinleee dinle diye zorla dinletir :)
Büyümek zor keşke çocuk kalsaydıkBen 25 eşim de 31 yaşında bizde. Bizim eşim de ağırdır, otoriterdir. Aynı öyle idi , siniRlensin asla gözü görmez ama yazın Bi kere sinir krizi geçirdim bayıldım fln, Bnm eşimde sinir olunca çok ağır konuşuruz olur olmadık laflar söyler ama küfür asla değil. Bende yazın yine öyle bi durum da artık bayıldım ölecek gibi nefesim fln kesildi artık o denli olmuyo. Zaman ablacım Zaman. Hayat kısa, yol uzun.
Bende 25 yaşındayım 21im de üniversite bitince hemen evlendim. Oğlum iki yaşında. Hayata erken başladık biraz.D DesifreUye canımcım ben 26 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum ve minnak bir cadım var şubatta 1 yaşına girecek
3 çocukla geleyim ister misin :)Çamaşır katlicam bu günyardım etmeye gönüllü var mı
Ben gelirim çok severim ütü de yaparım kıyafetlerle uğraşmayi severim ama sende benim kıza bakarsan olurÇamaşır katlicam bu günyardım etmeye gönüllü var mı
Akşam haberlerde izledim 3000 küsür liraya çamaşır katlama makinası satılıyormuş,türüne göre kendisi katlıyordu ,2 dk sürüyordu bir çamaşır katlaması ama olsunÇamaşır katlicam bu günyardım etmeye gönüllü var mı
Benim çocuğa bakacak biri olsun, ben Atomu parçalar, dünyayı yerinden oynatırımBen gelirim çok severim ütü de yaparım kıyafetlerle uğraşmayi severim ama sende benim kıza bakarsan olur
Ben lise bitince ne acelem varsa 18 yaşında evlendim arkamdan kovalayan varmış gibiBende 25 yaşındayım 21im de üniversite bitince hemen evlendim. Oğlum iki yaşında. Hayata erken başladık biraz.
D DesifreUye canımcım ben 26 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum ve minnak bir cadım var şubatta 1 yaşına girecek
3 çocukla geleyim ister misin :)
Ben gelirim çok severim ütü de yaparım kıyafetlerle uğraşmayi severim ama sende benim kıza bakarsan olur
Kaçıyordu anam kocalar , ne yapalımBen lise bitince ne acelem varsa 18 yaşında evlendim arkamdan kovalayan varmış gibi
Kız bu saatte bana ne yazmış dedim,sizlere de hayırlı hafta sonlarıGünaydın iyi haftasonları herkese tatlı yafrukurtlar:)
@Pembis Hayaller
bayan nihayet
@ABREKA
@Aygen Beria
@Papatya gelini
D DesifreUye
deynepnaz
Hannaz
@Birfidandik
@Toprakkahve
@Pembemsii_
chocolate19
@miyav_su
@nese-li_hilos
@bulca
@CathyLizzie
Koremanya
Piss erkekleerr sanki kendileri çok işe yarıyorlar.Akşam haberlerde izledim 3000 küsür liraya çamaşır katlama makinası satılıyormuş,türüne göre kendisi katlıyordu ,2 dk sürüyordu bir çamaşır katlaması ama olsunSokakta röportajları izlesen gülerdin,kadınlar sevinçli,erkekler ne işe yarayacak o zaman bu kadınlar diyordu
Akşam haberlerde izledim 3000 küsür liraya çamaşır katlama makinası satılıyormuş,türüne göre kendisi katlıyordu ,2 dk sürüyordu bir çamaşır katlaması ama olsunSokakta röportajları izlesen gülerdin,kadınlar sevinçli,erkekler ne işe yarayacak o zaman bu kadınlar diyordu
O zaman biz kaynanalık ederiz ,ne işe yarıyor bu gelinler,bizim zamanımızda elimizde katlıyorduk derizPiss erkekleerr sanki kendileri çok işe yarıyorlar.
Neyse daha gelişir bu kadar yapmışlar ya en azından benim gelinler rahat eder ben göremem herhalde.
Aynen yaaBenim çocuğa bakacak biri olsun, ben Atomu parçalar, dünyayı yerinden oynatırım
Ben gelirim sana yardıma.Yeter ki çamaşır katlamiyim , ben çocuklarınıza seve seve bakarım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?