- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #12.961
Kolay gelsin sevgili dünürüm döktüŕ tabi hadi gözün aydın canım annenler gelince de kafan dağılır iyi olur
Ozlemim nasilsinnn vefali arkadasim
Iyiyim canım teşekkür ederim sohbet ediyorduk tembeller daha cadirlarini temizlememisler gittiler temizliğeOzlemim nasilsinnn vefali arkadasim
Bende iyiyiiim buraya giremedigim zamanlae bir orguler ordum bir orguler ordum simdo bitanesi bitcek aksam buraya atarim harika bir sac bandi oldu sanada fikir olsun senin bebise cok yakisir annene goster begenirsenIyiyim canım teşekkür ederim sohbet ediyorduk tembeller daha cadirlarini temizlememisler gittiler temizliğe
Sen nasılsın canımmmm
Ellerine emeğine sağlık canım eminim çok güzel olmuştur.merakla bekliyorum bitir bakalimBende iyiyiiim buraya giremedigim zamanlae bir orguler ordum bir orguler ordum simdo bitanesi bitcek aksam buraya atarim harika bir sac bandi oldu sanada fikir olsun senin bebise cok yakisir annene goster begenirsen
AplamsınBen diyim 3 makine sen de 5 makine çamaşır var katlanacaklar ,ay gel kız gel istediğin yemek olsun oturup börek bilem açarım ❤
Hayır canım evlerinin tadilatı bitmedi
Internetim erkenden bitti bu ay balim boyle ugrayip kaciyorum ancakHoş geldinAzra910 kuzusu ben de seni merak ediyordum. Nerede kaldı bu kuzucuk diye?
tamam. Ugra böyle arada merak etmeyelimInternetim erkenden bitti bu ay balim boyle ugrayip kaciyorum ancak24 ocak gecesi yenilencek
Canım benim internet te çok az kaldı can çekişiyor artikInternetim erkenden bitti bu ay balim boyle ugrayip kaciyorum ancak24 ocak gecesi yenilencek
Internetim erkenden bitti bu ay balim boyle ugrayip kaciyorum ancak24 ocak gecesi yenilencek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?