Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Iyiyim canım teşekkür ederim sohbet ediyorduk tembeller daha cadirlarini temizlememisler gittiler temizliğe

Sen nasılsın canımmmm
Bende iyiyiiim buraya giremedigim zamanlae bir orguler ordum bir orguler ordum simdo bitanesi bitcek aksam buraya atarim harika bir sac bandi oldu sanada fikir olsun senin bebise cok yakisir annene goster begenirsen

Bende iyiyiiim buraya giremedigim zamanlae bir orguler ordum bir orguler ordum simdo bitanesi bitcek aksam buraya atarim harika bir sac bandi oldu sanada fikir olsun senin bebise cok yakisir annene goster begenirsen
Ellerine emeğine sağlık canım eminim çok güzel olmuştur.merakla bekliyorum bitir bakalim

Internetim erkenden bitti bu ay balim boyle ugrayip kaciyorum ancak 24 ocak gecesi yenilencek

Ay abreka'm bende de var o dert, 7 sinde yenilendi Paket 2gb internet 11inde bitti, 3 gündür de faturama giriyo, daha 21 gün var yenilenmesine, geçen ay 4 katı aştı faturam , bu ay da gidişat o. Kocam beni kesecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…