- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.141
Bol köpüklüüüü
Cheese kek havuç topları galeta unlu börek yağlı çörek şerbetli yaş pasta gül tatlısı mercimek köfte yaparak sarma elma kurabiye tuzlu kurabiye yoğurtlu közbiberSusurluk ayranı :) sen ne yaptın bu akşam yemekte bebeğim
Bi fotosunu koysana şu şahanelerinSağoll meg immm gel enfes softrama buyrun
Tamam birazdan atıcam minnakım emsin şuan memeye yapışıkBi fotosunu koysana şu şahanelerin
Canımsınn
Cheese kek havuç topları galeta unlu börek yağlı çörek şerbetli yaş pasta gül tatlısı mercimek köfte yaparak sarma elma kurabiye tuzlu kurabiye yoğurtlu közbiber
Allaaaah bunlar ne boyle
Mama deymisss yirimmmAaaaaaa sofrayaaa mamalara baaaaaakkkMuhteşşemmm
Hoşbuldum çikolatam nasıl olalim iyi diyelim iyi olalim sen nasılsın bebegimPembixim bebeğim hoş geldin obamızda seni görmek ne güzeliyiyiz ama herkes kaçışmış bugün sen nasılsın
Allaaaah bunlar ne boyle
Biran önce gelll bizde seni özledikCok ozledim burayi hergun giriyorum yine ama eskisi gibi olmuyor iste biran once kavusmak istiyorum size
Kusura bakmayın tatlişkolarımbir anda habersiz kaynanamgil geldiler ne yapacağımı şaşırdım biraz kalabalıklar 10 kişi o yüzden girip yazmaya fırsatım dahi olmadı. Haber vermedikleri gibi yemekli geldiler şaşkın ördeğe döndüm
Kahve yap yemek yap çay yap yanına aceleyle birşeyler yaptım odaları topladım çünkü heryere girmeyi seviyorlar
Az önce gittilerbebeği olan biriyim ve 2 saat lik yol geliyorsunuz haber versenize ya evde yoksak belki musait degiliz tamam başımızın ustunde yerleri var ama kalabaliksiniz ona gore de davranin yani birde yemwkli üstelik eşimde daha gelmemişti çok sinir oldum şu an ne yazdım onuda bilmiyorum kusura bakmayin kizlar daha bi ton bulaşık var ev heryerde bütün odalar gelirim birazdan tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?