Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Cheese kek havuç topları galeta unlu börek yağlı çörek şerbetli yaş pasta gül tatlısı mercimek köfte yaparak sarma elma kurabiye tuzlu kurabiye yoğurtlu közbiber

Oooooooooo misafir olasım geldi acilen sen atmadan yemek yemem lazım yoksa felaket

Kusura bakmayın tatlişkolarım bir anda habersiz kaynanamgil geldiler ne yapacağımı şaşırdım biraz kalabalıklar 10 kişi o yüzden girip yazmaya fırsatım dahi olmadı. Haber vermedikleri gibi yemekli geldiler şaşkın ördeğe döndüm
Kahve yap yemek yap çay yap yanına aceleyle birşeyler yaptım odaları topladım çünkü heryere girmeyi seviyorlar
Az önce gittiler bebeği olan biriyim ve 2 saat lik yol geliyorsunuz haber versenize ya evde yoksak belki musait degiliz tamam başımızın ustunde yerleri var ama kalabaliksiniz ona gore de davranin yani birde yemwkli üstelik eşimde daha gelmemişti çok sinir oldum şu an ne yazdım onuda bilmiyorum kusura bakmayin kizlar daha bi ton bulaşık var ev heryerde bütün odalar gelirim birazdan tekrar

Iyyy en sinir olduğum şeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…