- 24 Ağustos 2016
- 3.623
- 27.687
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.181
Koyma öyle fotolar gece gece canımı istedi yahu bu saatte yersem yarım dünya olurumAfiyet olsun canım
Bi tane ye canım nolcakKoyma öyle fotolar gece gece canımı istedi yahu bu saatte yersem yarım dünya olurum
Gece kuşlarıma çay da yaptım
Eki Görüntüle 1939985
Kurabiye de var tabiki de
Eki Görüntüle 1939991
Ben senin canını yerim kiii ohh ohhh
Ayynennnn öyleee finallerde vizelerde 4 yanlis 1 dogruyu goturuyor şaka gibi degil mi Meb amcamız bu yılda böyle birşey uydurdu işte.... bende ortalama için uyrasan bir insan olarak imkanlar dahilinde totomuda yırtsam 78den yukarı çıkamadım
Bakk bakk kendisi diyette bize bu saatte kurabiye çay oooo kötü arkadaş biz şişko patates olalım sen çıtırBi tane ye canım nolcak
Şaka saka hep böyle diye diye ne hallere düştük 2 aydır diyetteyim şükür 9 kilo verdim ohh şekersiz hayat
Ayy sorma canım ya sanki össye giriyoruz he. Kendi emegimizle okul okumaya calisiyoruz evde bide yanlislar dogrulari goturuyo insllah kaldırırlar biran önceHarika gözüküyor kurabiyeler özlemimmmm, bugün yeteri kadar çay içememiştim, süper oldu
Saçmalığın daniskası resmen..neyse ki sınavlarım klasikklasik de olsa dört yanlış bir doğru götürürcesine not alıyoruz gerçi
tatlı rüyalar özlemimmmm
Hiiiiii etimek miiii
Yapıcaz tabii de pembixim,kızların internetleri bitik. Tazelensin de yapalım hemen
Oku işte @ Meg yani EtMek yani EtiMek Etimekten kedi dili tatlısı sonra üstündeki kaymaktan kavurma kavurmanında pilavda iyi gider ayransızda hiç olmaz offf offf acıktım galibaHiiiiii etimek miiii
Ayy ne zaman yenilencek benim finaller bitmedi ya 2 hafta sonra yine varYapıcaz tabii de pembixim,kızların internetleri bitik. Tazelensin de yapalım hemen
Yazmışlardı az kaldı diye.. Ama tarih yok aklımda bakAyy ne zaman yenilencek benim finaller bitmedi ya 2 hafta sonra yine varders calisirken giremiyorum ki :'(
Benimki şubat 15te yenilenecek ayy sevgililer gününden sonra yaniYazmışlardı az kaldı diye.. Ama tarih yok aklımda bak
Bak @ABREKA 24 ocakta yenileniyor yazmışInternetim erkenden bitti bu ay balim boyle ugrayip kaciyorum ancak24 ocak gecesi yenilencek
sıkıntılı sıkıntılı napıyossun bakkim
yaaa
Uyumak istiyorum, uyuyamiyorumsıkıntılı sıkıntılı napıyossun bakkim
Gece daha yeni başlıyo yahuuUyumak istiyorum, uyuyamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?