Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Özlemim kolay gelsin bebeğim....düşüncesiz insanın hali işte...kolaylıklar gelsin, sıkma canını dinlen sonra hallederdin işlerini

İdare eder diyelim bütünlemeye bırakmadan hiç tadı çıkar mı sen de çalışıyodun sanki sınavlara, nasıl gidiyo, yanlış hatırlamıyorum dimi pembix bitanem
Evet balım kpssden 75 aldım hiç calismadim kız calissam 90 alirdim kolaydi sinav finaller vardı işte bizimde 2 hafta sonra yine var bugun kendime kk izni verdim

Evet balım kpssden 75 aldım hiç calismadim kız calissam 90 alirdim kolaydi sinav finaller vardı işte bizimde 2 hafta sonra yine var bugun kendime kk izni verdim

Lise kpss mi anlamadım bende 73 almıştım ama atama olmayınca kaldı işte...
Nasıl geçti sınavlar pembixim, dinlen tabi azcık bizi tercih ettiğiniz için
Tişikkir idiriz:))

Lise kpss mi anlamadım bende 73 almıştım ama atama olmayınca kaldı işte...
Nasıl geçti sınavlar pembixim, dinlen tabi azcık bizi tercih ettiğiniz için
Tişikkir idiriz:))
Evet canım lise kpss kadro yoktu ki bende tercih bile yapmadım vallahi
Bu arada 59 puanla mutercim atanmis bu atamada ben şok oldum
Vallahi 4 yanlis bi dogruyu goturmese cok iyi gecerdi ama bilemediklerimi atamadım o yuzden pek parlak degiller

Finallerinde mi 4 yanlış 1 doğruyı götürüyor??? Yanlış mı anladım. Eğer doğru anladıysam şaka gibi..o ne öyle ilkokulda falan öyleydi enson

Ben senin canını yerim kiii ohh ohhh
Finallerinde mi 4 yanlış 1 doğruyı götürüyor??? Yanlış mı anladım. Eğer doğru anladıysam şaka gibi..o ne öyle ilkokulda falan öyleydi enson
Ayynennnn öyleee finallerde vizelerde 4 yanlis 1 dogruyu goturuyor şaka gibi degil mi Meb amcamız bu yılda böyle birşey uydurdu işte.... bende ortalama için uyrasan bir insan olarak imkanlar dahilinde totomuda yırtsam 78den yukarı çıkamadım

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…