- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.481
tabiikiiDizinde uyuyakalabilirüm
Ben bir defa girdim okudum baktım olmuyor hiç girmiyorum valla. Hiç girme canım ya boşuna sinirlerini bozma.Benim şu siyaset bölümüne hiç girmemem gerekiyor. Okuyunca,yazmam gerek. Delleniyorum çünkü. Yazmasam daha uygun olacak ama bunu mümkün kılmak çok zor..
Onlar bana alıştılarKimsecikler gelmiyo....((((( obamız dağılıyo mu yine yoksam
Evet bende yazacaktım artık beğenip geri çıkıyor. En son güzel güzel konuşmuştuk. Ama bugün beğeni bile yapmadı. Bilmiyorum varsa bir sıkıntı @Efsha lütfen bilgilendir bizi merak ediyoruz seni.Bak Özlemiim efsha gelitor ama yazmıtor. Neden olabilir sence?
Bilmeden kırdık mı acaba?
MiyabaBugun acayip caliskanim, simdi yemek molasindayim.
Dagitmayayim diye uzak duruyorum
Asla dağılmaz
Firar eden izciler olsa da,burda kenetlenmiş bir grup izci var
Bize bişey olmaz
He vallah pazardan geldim şimdi yemeği koydum ocağa bide pilav attımmı şimdi sonra evi süpürücem ben akşam süpürüyorum evi gündüz fırsat olmuyo gün içinde rahat ediyorum yemeğimi yapıp evi süpürgeye veriyorum sonra oooohh missOnlar bana alıştılarsabahın 7 sinde hepsini uyandiriyorum tek tek geliyorlar.
Yok canım yemek vakti ya o yüzden kimse yoktur
HoşgeldinBirileri bana mı seslendiiiii
HoşgeldinSeke seke geldim sayın oba başım güzeller güzelim ❤
Hoşbuldum tatlımHoşgeldin
Melegimmm moralim cok bozuk ya bugun guvercinlere zehirli yem verip oldurmusler kopegin kulaklarini kesmisler kedilere yem veren yasli amcaya saldirmislar
Iyi yapiyorsun canım ellerine sağlık. Kolay gelsinHe vallah pazardan geldim şimdi yemeği koydum ocağa bide pilav attımmı şimdi sonra evi süpürücem ben akşam süpürüyorum evi gündüz fırsat olmuyo gün içinde rahat ediyorum yemeğimi yapıp evi süpürgeye veriyorum sonra oooohh miss
Geldiğinde yaz arada tamam mı yaramaz. Ben de interneti bitik,yazamıyor diyo üzülüyorum cunyıraMelegimmm moralim cok bozuk ya bugun guvercinlere zehirli yem verip oldurmusler kopegin kulaklarini kesmisler kedilere yem veren yasli amcaya saldirmislar
Kopegin kulagini kesenler yakalanmis gozaltindalarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?