Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Benim şu siyaset bölümüne hiç girmemem gerekiyor. Okuyunca,yazmam gerek. Delleniyorum çünkü. Yazmasam daha uygun olacak ama bunu mümkün kılmak çok zor..
Ben bir defa girdim okudum baktım olmuyor hiç girmiyorum valla. Hiç girme canım ya boşuna sinirlerini bozma.

Bak Özlemiim efsha gelitor ama yazmıtor. Neden olabilir sence?
Bilmeden kırdık mı acaba?
Evet bende yazacaktım artık beğenip geri çıkıyor. En son güzel güzel konuşmuştuk. Ama bugün beğeni bile yapmadı. Bilmiyorum varsa bir sıkıntı @Efsha lütfen bilgilendir bizi merak ediyoruz seni.

Onlar bana alıştılar sabahın 7 sinde hepsini uyandiriyorum tek tek geliyorlar.

Yok canım yemek vakti ya o yüzden kimse yoktur
He vallah pazardan geldim şimdi yemeği koydum ocağa bide pilav attımmı şimdi sonra evi süpürücem ben akşam süpürüyorum evi gündüz fırsat olmuyo gün içinde rahat ediyorum yemeğimi yapıp evi süpürgeye veriyorum sonra oooohh miss

Iyi yapiyorsun canım ellerine sağlık. Kolay gelsin

Melegimmm moralim cok bozuk ya bugun guvercinlere zehirli yem verip oldurmusler kopegin kulaklarini kesmisler kedilere yem veren yasli amcaya saldirmislar

Kopegin kulagini kesenler yakalanmis gozaltindalarmis
Geldiğinde yaz arada tamam mı yaramaz. Ben de interneti bitik,yazamıyor diyo üzülüyorum cunyıra

Çok üzülüyorum o durumlara ben bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…