Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Melegimmm moralim cok bozuk ya bugun guvercinlere zehirli yem verip oldurmusler kopegin kulaklarini kesmisler kedilere yem veren yasli amcaya saldirmislar

Kopegin kulagini kesenler yakalanmis gozaltindalarmis
ayyy canım ya ben okurken kötü oldum bu nasil dehşet yarabbim. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları. Pislikler adi ler. Canım çok sıkıldı.

Kızlar bilmeden aklınıza neler getirmişim ya kusura bakmayın Hakkınızı helal edin lütfen Triplimelek Megi M M e g . Olur mu öyle şey .

Demiştim ya internetim bitti faturama giriyo diye, yazmıyorum o yüzden beğeniyorum , kısa süre girip çıkıyorum.

Mazeretim bu yani başka herhangi bir sorun sıkıntı yok.

Oh rahatladım canım benim ya. Mesele buysa,bekleriz biz seni D DesifreUye 'm

Ya M M e g ve Triplimelek Megi kurban olurum ben sizi veren Allah'a ya.

En son konuşurken dedim ya faturam 4 kat aştı geçen ay, bari bu ay idare edeyim diye o yüzden yazmıyorum , çok sık girmiyorum siteye. Sizin bildirimlere bakıp çıkıyorum.

Herhangi bir sorun yok, internet paketim ve faturamdan başka.

Obadan kopmadım yani kısa süreli Bi ara olacak, halleşeyim şu fatura işini, yeni tarife alayım da.

Hepinizi Allah'a emanet ediyorum

Ben oldum obur
Alsın kızlar öbür

Sen de Allaha emanetsin D DesifreUye canımm

Oh yaaa sevindim kötü birşey olmadığına
Ah bu internet ne yaptı bize böyle
Benimde çok az kaldı 300 mb valla hiç bişey yapmıyorum buraya yazıp çıkıyorum bitmesin diye.24 üne kadar yetiştirmeye çalışcam

Canım benim

İnce düşüncen içim çok teşekkür eserim cnm, aklınıza öyle ihtimaller geleceğini bilsem en baştan açıklardım. Ama demiştim ya daha yenilenmesine 21 gün var ve şimdiden faturam sabit gelmesi gerekenin iki katı oldu, dikkat ediyorum o yüzden.

Obamdan kopmadım, ayrılmadım, nalet fatura girdi aramıza ama kalbim siZinle, o yüzden girip beğeniyorum bugün sadece okudum çıktım.

Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…