- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.501
Melegimmm moralim cok bozuk ya bugun guvercinlere zehirli yem verip oldurmusler kopegin kulaklarini kesmisler kedilere yem veren yasli amcaya saldirmislar
Kopegin kulagini kesenler yakalanmis gozaltindalarmis
Evet bende yazacaktım artık beğenip geri çıkıyor. En son güzel güzel konuşmuştuk. Ama bugün beğeni bile yapmadı. Bilmiyorum varsa bir sıkıntı D DesifreUye lütfen bilgilendir bizi merak ediyoruz seni.
Oh rahatladım canım benim ya. Mesele buysa,bekleriz biz seni D DesifreUye 'mKızlar bilmeden aklınıza neler getirmişim ya kusura bakmayın Hakkınızı helal edin lütfenTriplimelek Megi M M e g . Olur mu öyle şey .
Demiştim ya internetim bitti faturama giriyo diye, yazmıyorum o yüzden beğeniyorum , kısa süre girip çıkıyorum.
Mazeretim bu yani başka herhangi bir sorun sıkıntı yok.
NabıyonnnnHoşbulduuuuuuuum ❤❤❤
Gezenti yafrukurt
Canım obam size öğlen yemeği hazırladım
Haydi gelin buyrun
Afiyet bal şeker olsun sizlere tatlişkolarım...
@Pembis Hayaller
bayan nihayet
@ABREKA
M M e g
@Aygen Beria
@Papatya gelini
D DesifreUye
Hannaz
@Birfidandik
@Toprakkahve
@Pembemsii_
@miyav_su
@chocolate19
@nese-li_hilos
@bulca
@CathyLizzie
Koremanya
Eses07
@Karbeyaz06
@Sevketi_Bostan
@deynepnaz
Unuttuklarim varsa kusura bakmayın canlarım buyrun sizlerde soframıza
Eki Görüntüle 1940800
Sen de Allaha emanetsin D DesifreUye canımmYa M M e g veTriplimelek Megi kurban olurum ben sizi veren Allah'a ya.
En son konuşurken dedim ya faturam 4 kat aştı geçen ay, bari bu ay idare edeyim diye o yüzden yazmıyorum , çok sık girmiyorum siteye. Sizin bildirimlere bakıp çıkıyorum.
Herhangi bir sorun yok, internet paketim ve faturamdan başka.
Obadan kopmadım yani kısa süreli Bi ara olacak, halleşeyim şu fatura işini, yeni tarife alayım da.
Hepinizi Allah'a emanet ediyorum
Oh yaaa sevindim kötü birşey olmadığınaKızlar bilmeden aklınıza neler getirmişim ya kusura bakmayın Hakkınızı helal edin lütfenTriplimelek Megi M M e g . Olur mu öyle şey .
Demiştim ya internetim bitti faturama giriyo diye, yazmıyorum o yüzden beğeniyorum , kısa süre girip çıkıyorum.
Mazeretim bu yani başka herhangi bir sorun sıkıntı yok.
Canım benimYa M M e g veTriplimelek Megi kurban olurum ben sizi veren Allah'a ya.
En son konuşurken dedim ya faturam 4 kat aştı geçen ay, bari bu ay idare edeyim diye o yüzden yazmıyorum , çok sık girmiyorum siteye. Sizin bildirimlere bakıp çıkıyorum.
Herhangi bir sorun yok, internet paketim ve faturamdan başka.
Obadan kopmadım yani kısa süreli Bi ara olacak, halleşeyim şu fatura işini, yeni tarife alayım da.
Hepinizi Allah'a emanet ediyorum
Laflıyom yafrukurtlarlaİyiyim sen nabıyoooooooon :)))
İnce düşüncen içim çok teşekkür eserim cnm, aklınıza öyle ihtimaller geleceğini bilsem en baştan açıklardım. Ama demiştim ya daha yenilenmesine 21 gün var ve şimdiden faturam sabit gelmesi gerekenin iki katı oldu, dikkat ediyorum o yüzden.Oh yaaa sevindim kötü birşey olmadığına
Ah bu internet ne yaptı bize böyle
Benimde çok az kaldı 300 mb valla hiç bişey yapmıyorum buraya yazıp çıkıyorum bitmesin diye.24 üne kadar yetiştirmeye çalışcam
Gezenti yafrukurt
Geçen öylesine turlarken bizim kürksüzü hemşireler topiğinde gördüm
Onlar bana alıştılarsabahın 7 sinde hepsini uyandiriyorum tek tek geliyorlar.
Yok canım yemek vakti ya o yüzden kimse yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?