- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #13.521
yok demişki,
Belki de madonnamız hemşiredir de bizim haberimiz yoktur. :)
Her girdigimde yaziyorum melegim merak etme ama iste 2-3 dk kalabiliyorumGeldiğinde yaz arada tamam mı yaramaz. Ben de interneti bitik,yazamıyor diyo üzülüyorum cunyıra
Çok üzülüyorum o durumlara ben bilirsin
Of ne demek o ya???Dışlandım mı yani((((
Tamam canım dikkat et tabiî boşuna çok fazla ödeme yapma.İnce düşüncen içim çok teşekkür eserim cnm, aklınıza öyle ihtimaller geleceğini bilsem en baştan açıklardım. Ama demiştim ya daha yenilenmesine 21 gün var ve şimdiden faturam sabit gelmesi gerekenin iki katı oldu, dikkat ediyorum o yüzden.
Obamdan kopmadım, ayrılmadım, nalet fatura girdi aramıza ama kalbim siZinle, o yüzden girip beğeniyorum bugün sadece okudum çıktım.
Hepinizi öpüyorum
Of ne demek o ya???
Hergun haberlerde mutlaka bir hayvan eziyeti oluyor. Daha agir cezalar gelir insallah bu Allahin belalarinaayyy canım ya ben okurken kötü oldum bu nasil dehşet yarabbim. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları . Pislikler adi ler. Canım çok sıkıldı.
Hahaha valla çok güldüm.yok demişki,
Ben de gelebilir myiiimmm? Ama hemşire değilim söyliyim
Hemsire topiginde zaten ben ve bir ablam var. Bizde gel tabi didikHahaha valla çok güldüm.
Peki ne cevap vermişler bizim kiza?
DemeMascuktan dedimdimdi.....tamam tamam demedimdi...
Aşk olsun şaka dediydimDışlandım mı yani((((
Laflıyom yafrukurtlarla
Inşallah canım o kadar fazla ki caniler hepsi yok olsun pisliklerHergun haberlerde mutlaka bir hayvan eziyeti oluyor. Daha agir cezalar gelir insallah bu Allahin belalarina
Yabancı yer degilmiş.Hemsire topiginde zaten ben ve bir ablam var. Bizde gel tabi didik
Sen zaten hep bizimlesinBeni de alın aranıza :)) benimle de laflayın :)))
Beni de alın aranıza :)) benimle de laflayın :)))
Dayanamiyorum cok uzuluyorumInşallah canım o kadar fazla ki caniler hepsi yok olsun pislikler
Aşk olsun şaka dediydimhiç öyle şey olurmu canım benim
Sen bitanemizsin
Artık beni sevmiyosundurAyyy, duygulandım,sizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?