- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.121
Bende 70bine yürüyorum daNiye ne oldu
Hoşbuldum Kore güzeli
İyigeceler Özlemciğim tanıştığıma gerçekten memnun oldum,inşaallah bundan sonra daha çok tanışır yazışırızEki Görüntüle 1941679
Herkese iyi geceler canım yafrukurtlarım
Sen bana çenesi düşük mü demek istiyorsunBende 70bine yürüyorum da
Hayırlı gecelerEki Görüntüle 1941679
Herkese iyi geceler canım yafrukurtlarım
Önceleri emekliyordun şimdi yürümeye başladın.Önceden seni fazla göremiyorduk.Biraz daha katılan olsa yürümeyi bırakıp koşacaksınBende 70bine yürüyorum da
Aaa nidimek estağfirullah,sistem hatasıdır hem oSen bana çenesi düşük mü demek istiyorsun
Ne diyosun deynepim anlamadım gıÖnceleri emekliyordun şimdi yürümeye başladın.Önceden seni fazla göremiyorduk.Biraz daha katılan olsa yürümeyi bırakıp koşacaksın
Evet sistem hatasıAaa nidimek estağfirullah,sistem hatasıdır hem o
Yani önceleri fazla yazışmadığın için,mesaj sayın daha azdır.Şimdi ortama katıldın aktifsin.Katılım sohbet daha çok oldukça ,daha çok mesaj sayın olur dedim,anladın mı şimdi?Ne diyosun deynepim anlamadım gı
Ben de geyik topiclerine eskisi kadar takılsaydım kaç olurdu bilmiyorumYani önceleri fazla yazışmadığın için,mesaj sayın daha azdır.Şimdi ortama katıldın aktifsin.Katılım sohbet daha çok oldukça ,daha çok mesaj sayın olur dedim,anladın mı şimdi?
Hııı evet haklısın önceden sadece evcillerde olurdum çoğu zaman.Arada arada bdv,yemek,siyaset bölümüne uğrardım.Yani önceleri fazla yazışmadığın için,mesaj sayın daha azdır.Şimdi ortama katıldın aktifsin.Katılım sohbet daha çok oldukça ,daha çok mesaj sayın olur dedim,anladın mı şimdi?
Ya sen çok şanslısın bi kere,senin yemek bölümü zaten sohbet muhabbet bol bölüm kiBen de geyik topiclerine eskisi kadar takılsaydım kaç olurdu bilmiyorum
Eskisi kadar değil,ne güzel eskiden daha kalabalık oluyorduk,nazar değdiYa sen çok şanslısın bi kere,senin yemek bölümü zaten sohbet muhabbet bol bölüm ki
Hadi ya desene daha çok çalışmam lazım çoookkkHııı evet haklısın önceden sadece evcillerde olurdum çoğu zaman.Arada arada bdv,yemek,siyaset bölümüne uğrardım.
Itiraf ediyorum şu son 10000 mesajı geyikte yaptım
Ne yaptın kv meselesini,o yüzden mi sıkılıyor?Yaa ben çok sıkılıyorıuöm
Ben çalıyorum ordan yafrukurt yapıyorum obayaEskisi kadar değil,ne güzel eskiden daha kalabalık oluyorduk,nazar değdi
Ben yokum ya ondandırEskisi kadar değil,ne güzel eskiden daha kalabalık oluyorduk,nazar değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?