- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.912
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.161
Aynen bende başka bişey düşünmedimTansiyon geliyo aklıma başka ne olabilir ki?
Sık girince ,yazdıkça alışıyor insan.Ah bir de yazabilsem
Evet benim de ilk aklıma gelen tansiyon oldu ama yine de yarın bir kan tahlili isteseler garanti olur.Tansiyon geliyo aklıma başka ne olabilir ki?
Teşekkür ederimEvet benim de ilk aklıma gelen tansiyon oldu ama yine de yarın bir kan tahlili isteseler garanti olur.
@Papatya gelini tekrar çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimEvet benim de ilk aklıma gelen tansiyon oldu ama yine de yarın bir kan tahlili isteseler garanti olur.
@Papatya gelini tekrar çok geçmiş olsun canım
Kız en büyük sorunum smileyler,her yazının sonuna 2 saat smiley arıyorum ne nerede diye.Bir gün sabahtan akşama kadar bilgisayarın başına oturup ders çalışır gibi smileylerin yerini ezberleyeceğim.Sık girince ,yazdıkça alışıyor insan.
Önceden de yetişemiyordun bize
Amann papatya gelini Allah sağlık versin yeter,beni ters çevirip sallasan her yerimden dert akar,boşver salla gitsin.Yaa ben ne dertli kadın oldum yaa bdv ye döndüm resmen bu ne çetin bir dönem baksana geyik topiğinde bile sıkıntı yazıyorum atın beni bu obadan sizide depresyona sokucam yoksa
Hepsi kullanılmıyor zaten .Birkaç tanesi yetiyor .Bunlar gibi;Kız en büyük sorunum smileyler,her yazının sonuna 2 saat smiley arıyorum ne nerede diye.Bir gün sabahtan akşama kadar bilgisayarın başına oturup ders çalışır gibi smileylerin yerini ezberleyeceğim.
Nereye gidiyorsun kızHepsi kullanılmıyor zaten .Birkaç tanesi yetiyor .Bunlar gibi;
Baktım çok oldu,geri sildim
Hayırlı geceler
Kocişim bayıldı şimdi uyuyoGeçmiş olsun canım
Neyin var
Hayatım dermansız dert vermesin güzel Allahım. Gerisi mühim değil..Yaa ben ne dertli kadın oldum yaa bdv ye döndüm resmen bu ne çetin bir dönem baksana geyik topiğinde bile sıkıntı yazıyorum atın beni bu obadan sizide depresyona sokucam yoksa
Uykucu deynep iyi uykular mademHepsi kullanılmıyor zaten .Birkaç tanesi yetiyor .Bunlar gibi;
Baktım çok oldu,geri sildim
Hayırlı geceler
Kocişim bayıldı şimdi uyuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?