- 2 Aralık 2015
- 32.738
- 108.615
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.141
Acaba başkaları da bakıyor mudur mesaj sayıma ,bana ne diyorlardırHadi ya desene daha çok çalışmam lazım çoookkk
Yanlız nevoş,sen ve deynebin 1 senelik mesaj sayısını gördükten sonra kendimi bir sorgulama ihtiyacı hissettim,gariban gibi kaldım ortada
Uzun zamandır öyle değil ben de çok vakit bulamıyorumYa sen çok şanslısın bi kere,senin yemek bölümü zaten sohbet muhabbet bol bölüm ki
Noldu Papatya?Yaa ben çok sıkılıyorıuöm
Selam papatya gelini,hayırdır?Yaa ben çok sıkılıyorıuöm
NAPıyım yolluyorum mecbur yok ama ondan değil yarım saat önce eşim durup dururken bayılmış bende lavabodaydımNe yaptın kv meselesini,o yüzden mi sıkılıyor?
Kardelen mi var önünde şimdi?Uzun zamandır öyle değil ben de çok vakit bulamıyorum
Çaldığın yaprak söyle nerde,oraya gideceğim dedi de,yok mu ettin?Ben çalıyorum ordan yafrukurt yapıyorum obaya
aaaa tansiyon falan mı acaba?NAPıyım yolluyorum mecbur yok ama ondan değil yarım saat önce eşim durup dururken bayılmış bende lavabodaydım
Evet canımKardelen mi var önünde şimdi?
yuttum yaprak'ıÇaldığın yaprak söyle nerde,oraya gideceğim dedi de,yok mu ettin?
Gerçekten seninle sohbet zevkli oluyorBen yokum ya ondandır
Geçmiş olsun canım umarım önemli birşey yokturNAPıyım yolluyorum mecbur yok ama ondan değil yarım saat önce eşim durup dururken bayılmış bende lavabodaydım
Bilmiyorum ki daha önce hiç olmadıaaaa tansiyon falan mı acaba?
Aaaa konu ne bilmiyorum ama çok geçmiş olsun,bir doktora gitseydiniz.NAPıyım yolluyorum mecbur yok ama ondan değil yarım saat önce eşim durup dururken bayılmış bende lavabodaydım
Kimbilir ne kadar korktun,geçmiş olsun.Daha önce bayıldığı oluyor muydu?NAPıyım yolluyorum mecbur yok ama ondan değil yarım saat önce eşim durup dururken bayılmış bende lavabodaydım
Saol nevroşumGeçmiş olsun canım umarım önemli birşey yoktur
SaolAaaa konu ne bilmiyorum ama çok geçmiş olsun,bir doktora gitseydiniz.
yok ilkKimbilir ne kadar korktun,geçmiş olsun.Daha önce bayıldığı oluyor muydu?
Ah bir de yazabilsemGerçekten seninle sohbet zevkli oluyor
Tansiyon geliyo aklıma başka ne olabilir ki?Bilmiyorum ki daha önce hiç olmadı
Teşekkürler canımAaaa konu ne bilmiyorum ama çok geçmiş olsun,bir doktora gitseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?