Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ayyy hic hatirlatma yime bir yanlis anlasilma yasayamalim iyiyim canim sen nasilsin 2gundur giremedim simdide boyle 2dakikaligima gelebildim ancak

Bende aynı dertten muzdaribim cnm. Paket bitti, eşimin telden fln giriyorum kaçak göçek yada kendi telden girip okuyup beğenip çıkıyorum faturanın gözü kör olsun

D DesifreUye canım iyiyim çok şükür. Dün çok güzeldi çocuklarımızla daha da güzel yıldönümü oldu sanki onların günü gibi oldu
Eşim kaç gündür bi işler çeviriyordu ama meğerse sürpriz hazırlamış canım kocacım yaa ilk yilimizdan bu yana kutladığımız yildonumlerimizdeki fotograflarimizla slayt hazırlamış küçük küçük notlar yazmış çok mutlu oldum sonradan kapı çaldı baktım güller geldi onu beklemiyordum şok oldum ve bir o kadarda çok sevindim
Bende sevdiği yemeklerden ve tatlı hazırlamıştım ve pastamizida kendim yaptım güzel bir akşamdı. Daha guzel günler sizlerin de olsun insallah

Ay gönlü güzel arkadaşım , önce Bi maşallah subanallah diyeyim .

Öyle sevindim ki senin adına ya, allahım hergününüzü böyle kılsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…