- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.261
Bunu okuyunca anladım ki benim kocam bir odunD DesifreUye canım iyiyim çok şükür. Dün çok güzeldi çocuklarımızla daha da güzel yıldönümü oldusanki onların günü gibi oldu
Eşim kaç gündür bi işler çeviriyordu ama meğerse sürpriz hazırlamış canım kocacım yaailk yilimizdan bu yana kutladığımız yildonumlerimizdeki fotograflarimizla slayt hazırlamış küçük küçük notlar yazmış çok mutlu oldum sonradan kapı çaldı baktım güller geldi onu beklemiyordum şok oldum ve bir o kadarda çok sevindim
Bende sevdiği yemeklerden ve tatlı hazırlamıştım ve pastamizida kendim yaptımgüzel bir akşamdı. Daha guzel günler sizlerin de olsun insallah
Bunu okuyunca anladım ki benim kocam bir odun
Amin canım inşallah. Allahım herkesin yuvasına sağlık huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah. Teşekkür ederim canım benimAy gönlü güzel arkadaşım , önce Bi maşallah subanallah diyeyim.
Öyle sevindim ki senin adına ya, allahım hergününüzü böyle kılsın inşallah.
Aaa niye ayol kötü bişey demedim ki odunda güzeldir ısıtır kalem olur kağıt olur ama romantzm sıfırÖyle deme be abla, onu da vardır iyi yanları, görmeyi bil, ne yapalım yuvayı dişi kuş yapar.
Aaa niye ayol kötü bişey demedim ki odunda güzeldir ısıtır kalem olur kağıt olur ama romantzm sıfır
Bunu okuyunca anladım ki benim kocam bir odun
Eki Görüntüle 1941745
@Enyalios
@yamukprenses
@Pembis Hayaller
nese-li_hilos
@bulca
@ABREKA
M M e g
@Aygen Beria
@Papatya gelini
bayan nihayet
D DesifreUye
@hannaz
HanimKelesimiGetir
@deynepnaz
@Koremanya
@Birfidandik
@Toprakkahve
@miyav_su
chocolate19
@Karbeyaz06
@Sevketi_Bostan
@Eses07
@Greeneliton
Canlarım buyrun kahveye afiyet olsun
Isıtır maşaallah özünde iyidir kociş sadece kadın ruhundan anlamaz ama onlarda genetikİşte iyi yönlerinden bak dedim ya, bakıyormuşsun zaten, ısıtması kafi
D DesifreUye canım iyiyim çok şükür. Dün çok güzeldi çocuklarımızla daha da güzel yıldönümü oldusanki onların günü gibi oldu
Eşim kaç gündür bi işler çeviriyordu ama meğerse sürpriz hazırlamış canım kocacım yaailk yilimizdan bu yana kutladığımız yildonumlerimizdeki fotograflarimizla slayt hazırlamış küçük küçük notlar yazmış çok mutlu oldum sonradan kapı çaldı baktım güller geldi onu beklemiyordum şok oldum ve bir o kadarda çok sevindim
Bende sevdiği yemeklerden ve tatlı hazırlamıştım ve pastamizida kendim yaptımgüzel bir akşamdı. Daha guzel günler sizlerin de olsun insallah
Ben bu güne kadar bütün d. Günü sevgililer günü babalar günü evlilik yıldönümü hepsini kutladım büyük surprizler yaptım hediyeler falan bundan sonra o yapsın 10 buçuk senede insan hiiiççç mi bi sürpriz yapmaz hamurunda yokkız benimkide öyleydi içindeki saklı duyguları çıkardım ben. 1.ci yılımızda yine böyle hazırlanmıştı sonraları baktım bu odunlasmaya başladı dedim dur bakalım noluyor bide ben sürekli canlı tutarım herşeyi yani cilve fazla bende azıcık öpmeden işe gitsin bakalım öyle bir lüksü yok yani böyle gibi
Isıtır maşaallah özünde iyidir kociş sadece kadın ruhundan anlamaz ama onlarda genetik
Ben bu güne kadar bütün d. Günü sevgililer günü babalar günü evlilik yıldönümü hepsini kutladım büyük surprizler yaptım hediyeler falan bundan sonra o yapsın 10 buçuk senede insan hiiiççç mi bi sürpriz yapmaz hamurunda yok
Ha haaaaBenim eşim de öyle abla, kayınvalidem çok soğuk bir kadındır yapı olarak, kız kardeşi de yok eşimin. E öyle olunca mesela gider pahalı bir saat alır yada bir hediye ama vermeyi sunmayı bilmez. Çünkü görmemiş öyle şeyleri bilmiyor .
Tek taraflı çaba boş güzelim ben bir anlatsam oturur aplarsınız o yüzden boşver ben bitirdim kapattım romantizm defteriniHerkesin kişiliği farklı işte abla ama , o da sana yapsın diye, yapma sen ona. İçinden gelerek bari Bi taraf ilişkiyi renkli tutsun diye yine de yap. Bence.
Teşekkür ederim tatlı ablamNicer yıllarınıza olsun maşallah
Aynen ya bide o var ihtiyacın ne varsa onu alalım diyorlar e adam zaten alıyoruz biz ihtiyacımız olanı. Odun lazım boşverin ısınmayaHa haaaabenimki onu da almaz ne ihtiyacın varsa alalım der sadece
Ama ben o beğensin sürpriz yapsın istiyorum biliyorum çok şey istiyorum
Kabullendim onu ben öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?