Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Bunu okuyunca anladım ki benim kocam bir odun

Ay gönlü güzel arkadaşım , önce Bi maşallah subanallah diyeyim .

Öyle sevindim ki senin adına ya, allahım hergününüzü böyle kılsın inşallah.
Amin canım inşallah. Allahım herkesin yuvasına sağlık huzuru mutluluğu eksik etmesin inşallah. Teşekkür ederim canım benim

Bunu okuyunca anladım ki benim kocam bir odun
kız benimkide öyleydi içindeki saklı duyguları çıkardım ben. 1.ci yılımızda yine böyle hazırlanmıştı sonraları baktım bu odunlasmaya başladı dedim dur bakalım noluyor bide ben sürekli canlı tutarım herşeyi yani cilve fazla bende azıcık öpmeden işe gitsin bakalım öyle bir lüksü yok yani böyle gibi

Nicer yıllarınıza olsun maşallah

Ben bu güne kadar bütün d. Günü sevgililer günü babalar günü evlilik yıldönümü hepsini kutladım büyük surprizler yaptım hediyeler falan bundan sonra o yapsın 10 buçuk senede insan hiiiççç mi bi sürpriz yapmaz hamurunda yok

Isıtır maşaallah özünde iyidir kociş sadece kadın ruhundan anlamaz ama onlarda genetik

Benim eşim de öyle abla, kayınvalidem çok soğuk bir kadındır yapı olarak, kız kardeşi de yok eşimin. E öyle olunca mesela gider pahalı bir saat alır yada bir hediye ama vermeyi sunmayı bilmez. Çünkü görmemiş öyle şeyleri bilmiyor .

Herkesin kişiliği farklı işte abla ama , o da sana yapsın diye, yapma sen ona. İçinden gelerek bari Bi taraf ilişkiyi renkli tutsun diye yine de yap. Bence.

Ha haaaa benimki onu da almaz ne ihtiyacın varsa alalım der sadece

Ama ben o beğensin sürpriz yapsın istiyorum biliyorum çok şey istiyorum

Kabullendim onu ben öyle

Herkesin kişiliği farklı işte abla ama , o da sana yapsın diye, yapma sen ona. İçinden gelerek bari Bi taraf ilişkiyi renkli tutsun diye yine de yap. Bence.
Tek taraflı çaba boş güzelim ben bir anlatsam oturur aplarsınız o yüzden boşver ben bitirdim kapattım romantizm defterini

Ha haaaa benimki onu da almaz ne ihtiyacın varsa alalım der sadece

Ama ben o beğensin sürpriz yapsın istiyorum biliyorum çok şey istiyorum

Kabullendim onu ben öyle
Aynen ya bide o var ihtiyacın ne varsa onu alalım diyorlar e adam zaten alıyoruz biz ihtiyacımız olanı. Odun lazım boşverin ısınmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…