- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #14.221
Afiyet olsun eny :)Gunaydin
Çok leziz 1 kahvaltıydı
Ellerine sağlık =)
ay bendede var öyle bitane sütten kestim bir hafta oluyo ben bile daha kestiğime inanamıyorum oldumu gerçekten bittimi diyorum kendi kendime işte oda beni uyutmuyo şimdi ilk günler 4-5 gibi uyudu şimdi 2-2,5 a indik şükür daha önce hep memede uyurdu yatırırdım imdi haylaz kendi kendine uyuyo çok mu akıllı paşam ne çabuk kapa gözünü uyu diyorum uyuyo tabi 1-2 saati buluyo bu boğuşmaİyi canım uykusuzum minnak bir oğlum var ve uyutmadı beni
Yerim ya çok tatlış bunlar iyiki varlar hayatımın en güzel yanı çocuklarım.ay bendede var öyle bitane sütten kestim bir hafta oluyo ben bile daha kestiğime inanamıyorum oldumu gerçekten bittimi diyorum kendi kendime işte oda beni uyutmuyo şimdi ilk günler 4-5 gibi uyudu şimdi 2-2,5 a indik şükür daha önce hep memede uyurdu yatırırdım imdi haylaz kendi kendine uyuyo çok mu akıllı paşam ne çabuk kapa gözünü uyu diyorum uyuyo tabi 1-2 saati buluyo bu boğuşma
AminnnnYer
Yerim ya çok tatlış bunlar iyiki varlar hayatımın en güzel yanı çocuklarım.
Kurban olurum onlara ben.
Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın ve sadece kıymetini bileceklere nasip eylesin
Rabbim vicdansızlardan korusun kuzucukları.
Şimdi kızlar bişey anlatıcam
Benim ortanca müdür yardımcısı odasına giriyor ve pc de bir grup çıplak kız görüyor müd. Yardımcısı ekranı aşağı doğru kaydırıyor tabi bizimki haala bakıyor sonra alttaki kutucuklarda da hep çıplak kadınlar olduğunu söylüyor. Buna şahit olan 2 çocuk daha var.
Öğretmenle konuştum yapamaz okulun neti o tür sitelere erişim yasak dedi.reklamdır dedi şimdi soruyorum reklam olsa alttaki kutucuklarda da aynı şeyler olur muydu?
Rüyadır dedi peki aynı rüyayı başka çocuklar görebilir mi??
Başkasında görmüştür dedi evde izlemiyoruz kii izleseydik bile diğer çocuklar nasıl şahit olacaktı?
Kimseye göndermiyorum teyze hala babaanne vs. Net kafeyede gitmiyor? Şimdi oğlum yalanmı söylüyor
Endişeliyim...
Yaa kondurmak istemiyorum ama bilmiyorum ya öğretmen bekleyin biraz dedi gözlemleyelim dedi ama huzursuzluk diz boyuŞaibeli bir durum sizin müdür hafiften sapık galıbaaa
Valla bence bildirilmeli bilemedimYaa kondurmak istemiyorum ama bilmiyorum ya öğretmen bekleyin biraz dedi gözlemleyelim dedi ama huzursuzluk diz boyu
Offf yaa nerden çıktı bu anlamadım en çok korktuğum şey böyle bişeyi okulda izleyen birisinden herşey beklerimValla bence bildirilmeli bilemedim
Kötü düşünme her erkek şzler kocanda izler odamı kötü sadece bunu okulda izlemesi etik değil sakin olOfff yaa nerden çıktı bu anlamadım en çok korktuğum şey böyle bişeyi okulda izleyen birisinden herşey beklerim
Bende onu söylüyorum istediğini izleyip yapmakta özgür sadece okulda izlemesi tuhaf şevke geldiği zaman ne olacak?Kötü düşünme her erkek şzler kocanda izler odamı kötü sadece bunu okulda izlemesi etik değil sakin ol
Ay kıyamam hemencecik çıksın dişleriG
Gece 12 de uyudu 1 de kalktı sonra hep 10 dk 10 dk uyudu diş çıkarıyor
AAAa siz gidip direk müdürle konuşsanız hatta eşiniz şöyle bi tehtit vari ayağını denk al dercesineBende onu söylüyorum istediğini izleyip yapmakta özgür sadece okulda izlemesi tuhaf şevke geldiği zaman ne olacak?
Okulda izleyen birisi ise korkarım ama inşaallah değildir. Büyük oğlumda öğrencilere arladan sarılıp öpüyor dedi. İyice korktum
Hatta sarılma şeklini gösterdi normal değil.AAAa siz gidip direk müdürle konuşsanız hatta eşiniz şöyle bi tehtit vari ayağını denk al dercesine
Bence konuşmasınlar belkide reklam çıkmıştır alttan benim bildiğim kadarıyla MEB de YouTube Bile girilmiyor bence girmemiştirAAAa siz gidip direk müdürle konuşsanız hatta eşiniz şöyle bi tehtit vari ayağını denk al dercesine
Benim bildiğimde yasak canım okuldan girilmesi yani her siteye girilemez reklam olabilir belki.Offf yaa nerden çıktı bu anlamadım en çok korktuğum şey böyle bişeyi okulda izleyen birisinden herşey beklerim
Nazik davetin için teşekkür ederim.K KenyaliZehra sende gelsene obamiza =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?