Yafrukurtlar toplanıyor :)))

İyi canım uykusuzum minnak bir oğlum var ve uyutmadı beni
ay bendede var öyle bitane sütten kestim bir hafta oluyo ben bile daha kestiğime inanamıyorum oldumu gerçekten bittimi diyorum kendi kendime işte oda beni uyutmuyo şimdi ilk günler 4-5 gibi uyudu şimdi 2-2,5 a indik şükür daha önce hep memede uyurdu yatırırdım imdi haylaz kendi kendine uyuyo çok mu akıllı paşam ne çabuk kapa gözünü uyu diyorum uyuyo tabi 1-2 saati buluyo bu boğuşma

Yer
Yerim ya çok tatlış bunlar iyiki varlar hayatımın en güzel yanı çocuklarım.
Kurban olurum onlara ben.
Allah hepimizin evlatlarını bağışlasın ve sadece kıymetini bileceklere nasip eylesin
Rabbim vicdansızlardan korusun kuzucukları.

Aminnnn

Şimdi kızlar bişey anlatıcam
Benim ortanca müdür yardımcısı odasına giriyor ve pc de bir grup çıplak kız görüyor müd. Yardımcısı ekranı aşağı doğru kaydırıyor tabi bizimki haala bakıyor sonra alttaki kutucuklarda da hep çıplak kadınlar olduğunu söylüyor. Buna şahit olan 2 çocuk daha var.

Öğretmenle konuştum yapamaz okulun neti o tür sitelere erişim yasak dedi.reklamdır dedi şimdi soruyorum reklam olsa alttaki kutucuklarda da aynı şeyler olur muydu?

Rüyadır dedi peki aynı rüyayı başka çocuklar görebilir mi??

Başkasında görmüştür dedi evde izlemiyoruz kii izleseydik bile diğer çocuklar nasıl şahit olacaktı?
Kimseye göndermiyorum teyze hala babaanne vs. Net kafeyede gitmiyor? Şimdi oğlum yalanmı söylüyor

Endişeliyim...

Şaibeli bir durum sizin müdür hafiften sapık galıbaaa

Kötü düşünme her erkek şzler kocanda izler odamı kötü sadece bunu okulda izlemesi etik değil sakin ol
Bende onu söylüyorum istediğini izleyip yapmakta özgür sadece okulda izlemesi tuhaf şevke geldiği zaman ne olacak?
Okulda izleyen birisi ise korkarım ama inşaallah değildir. Büyük oğlumda öğrencilere arladan sarılıp öpüyor dedi. İyice korktum

AAAa siz gidip direk müdürle konuşsanız hatta eşiniz şöyle bi tehtit vari ayağını denk al dercesine

AAAa siz gidip direk müdürle konuşsanız hatta eşiniz şöyle bi tehtit vari ayağını denk al dercesine
Hatta sarılma şeklini gösterdi normal değil.
Müdür de erişim yasak demiş milli eğitim görüyor demiş öğretmen aradı ve öyle dedi. Eşim çocuk bunlar etkilenmişlerdir birbirlerinden dedi yoktur diyor. Bizimkiler 3 te okuldan çıkıyor ve 5 e kadar başka öğrenciler onunla okulda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…