- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.621
Huhuuuuuuuuw
Huhuuuuuuuuw
Valla D DesifreUye 'm 3 gün 8/5 tansiyonla dolaştım. Çünkü fiziksel olarak kendimi epey zorladım,yorgundum..
Valla D DesifreUye 'm 3 gün 8/5 tansiyonla dolaştım. Çünkü fiziksel olarak kendimi epey zorladım,yorgundum..
Şimdi iyiyim şükürler olsun..
Teşekkürler bebişim
Sağol yafrukurtum,Allah razı olsunKendine dikkat et canım, çok gecmiş olsun
Allah'a emanet ol
Damarin zor BuBulunuyor demekki kiyamam melegimAzra910 bak bi kan aldırdım,ne var ne yok diye,kolum ne hale geldi. Hemşire damarımı parlattı
Öbür kolum da aynı böyle
Neyseki herşey yolunda.tahlillerim iyi çıktıEki Görüntüle 1945164
Çok geçmiş olsun Meg, kıyamam Nasıl olmuş kolun yaAzra910 bak bi kan aldırdım,ne var ne yok diye,kolum ne hale geldi. Hemşire damarımı parlattı
Öbür kolum da aynı böyle
Neyseki herşey yolunda.tahlillerim iyi çıktıEki Görüntüle 1945164
Degistircem de degismiyor gerekli alanlarin hepsi icin yazin diyor zaten hepsini doldurdum. Tekrar denerim birazdan Allah allah neden boyle olduki acaba
Biliyorum yafru yafrukurtDamarin zor BuBulunuyor demekki kiyamam melegimcok merak ettim seni biliyosun
Ben de düzeltemiyorum iletimiDegistircem de degismiyor gerekli alanlarin hepsi icin yazin diyor zaten hepsini doldurdum. Tekrar denerim birazdan Allah allah neden boyle olduki acaba
Aaa acaba artik degistirilmeyecek mi niye boyle olmus kiBen de düzeltemiyorum iletimi
Çok şükür evet D DesifreUye 'm bebeğim. Sağol varolÇok geçmiş olsun Meg, kıyamam Nasıl olmuş kolun ya
Ama tahlillerin temiz çıkması sevindirici, çok şükür
Site bakımı var ya epeydirAaa acaba artik degistirilmeyecek mi niye boyle olmus ki
O zaman bir sure boyle kaldik duzelince haber verirsin melegimSite bakımı var ya epeydir
Havalardandır ablaHer an pazara gidebilirim kızlar,üşengecim bugün biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?