- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.641
Şuan nasılsın canım benimde hep düşüktür tansiyonum sakın bitki çayı filan içme acayip düşürüyor bilgin olsunSite bakımı var ya epeydir
Sende dikkat et canım bitki çaylarına aman bir ara yeşil çay içtim dünyam karardı@-tatlicadi nasıl oldun. Neden düşmüs tansiyonun.
Benimkisi de sürekli düşüktür. Kendimi bildim bileli 10/6
Neden oluyor acaba
Pazar hem karlı hem de organik oluyor abla ben Denizli'de yaşıyorum keşke yurtdışında olsam şartlarım çok daha iyi olurdu bu turizm krizindeDün kar yağdı burada tutmadı gerçi,sabahta yağdı gene tutmadı,bakalım akşama ne olur..
Evet yaa pazar güzel oluyor herşey var orda..
Sen yurt dışındaydın demi öyle biliyorum:))
İnşallah gelsinde öğreniriz artık..
Hayırdır canım iyi misinizTeşekkür ederim ablacım iyi sayılırım. Pazartesiye kadar kalacam annemde çocuklar içinde iyi oldu. Benim içinde tabi meğer çok sıkılmışız yanlizliktan. Eşimde gece gidiyor işe bunu bahane ettik kimse bilmiyor sizden başka durumumuzu.
Evet insanlarımız başkasının hayatına didiklemeye sorgulamaya bayılır kendilerine gelince bozuk atarlarDidiklemeye çalışırlar bu seferde sen üzülürsün..
Fıstığım nerelerdesin sen bitmedi mi daha sınavlarınHayırlı cumalar güzel obamın güzel kadınları
Rabbim dualarımızı kabul etsin, biizm için hayırlı olanı versin, amin
Selam hoşgeldin canımselamlarr..
Allah bağışlasınhayır netten alıntı o resim oğlum henüz 23 aylık
Yapım gereği böyle galiba canim.Sende dikkat et canım bitki çaylarına aman bir ara yeşil çay içtim dünyam karardı
Beni mahvetti Yeşilçay bu aralar bıraktın mı sende nasıl bir etki yapmıştı pekiYapım gereği böyle galiba canim.
Yeşil çayı bir ara bende çok içiyordum.
Bana çarpıntı yapıyordu.Beni mahvetti Yeşilçay bu aralar bıraktın mı sende nasıl bir etki yapmıştı peki
Benimde çarpıntım çok oldu ve direk tansiyonumu düşürdü serum takıldı o yüzden sadece Yeşilçay değil ıhlamur,adaçayı da aynı etkiyi yapıyor tuvalete çıkarması iyi olmuş canımBana çarpıntı yapıyordu.
Bir de tuvalete çok çıkarıyordu.
onun dısında bir etkisini görmedim.
Nasıl bir yan etkisi oldu sana?
Ben günlük hayatta çay ve kahve hiç tüketmem. Bi ara heveslenmiştim yeşil çaya öyle içmiştim.Benimde çarpıntım çok oldu ve direk tansiyonumu düşürdü serum takıldı o yüzden sadece Yeşilçay değil ıhlamur,adaçayı da aynı etkiyi yapıyor tuvalete çıkarması iyi olmuş canım
Bu çocuklar yerine keşke biz hastalasak.Geldim canım koremanyam geldim, oğlumu uyuttum, bende uyucam artık, yarına yoğun bir gün bana, misafirim gelecek, Mevlüt var ona da gitmem lazım, oğlum biraz rahatsız hafif Ateş devam ediyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?