Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Pazar hem karlı hem de organik oluyor abla ben Denizli'de yaşıyorum keşke yurtdışında olsam şartlarım çok daha iyi olurdu bu turizm krizinde

Bana çarpıntı yapıyordu.

Bir de tuvalete çok çıkarıyordu.
onun dısında bir etkisini görmedim.
Nasıl bir yan etkisi oldu sana?
Benimde çarpıntım çok oldu ve direk tansiyonumu düşürdü serum takıldı o yüzden sadece Yeşilçay değil ıhlamur,adaçayı da aynı etkiyi yapıyor tuvalete çıkarması iyi olmuş canım

Benimde çarpıntım çok oldu ve direk tansiyonumu düşürdü serum takıldı o yüzden sadece Yeşilçay değil ıhlamur,adaçayı da aynı etkiyi yapıyor tuvalete çıkarması iyi olmuş canım
Ben günlük hayatta çay ve kahve hiç tüketmem. Bi ara heveslenmiştim yeşil çaya öyle içmiştim.
Mide problemi yaşıyorum bazı zamanlar hemen bi papatya çayı içiyorum. Ağrı kesici görevi yapıyor.
Şişkinlik olursa da rezene çayı birebir.
Tavsiye ederim.

Geldim canım koremanyam geldim, oğlumu uyuttum, bende uyucam artık, yarına yoğun bir gün bana, misafirim gelecek, Mevlüt var ona da gitmem lazım, oğlum biraz rahatsız hafif Ateş devam ediyor hala
Bu çocuklar yerine keşke biz hastalasak.
3 gün oldumu ateşi başlayalı?
Benim kızlarda 3 gün etkili oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…