- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.661
Sağol canım aklımda olsun umarım onlarda düşürmezBen günlük hayatta çay ve kahve hiç tüketmem. Bi ara heveslenmiştim yeşil çaya öyle içmiştim.
Mide problemi yaşıyorum bazı zamanlar hemen bi papatya çayı içiyorum. Ağrı kesici görevi yapıyor.
Şişkinlik olursa da rezene çayı birebir.
Tavsiye ederim.
Bu çocuklar yerine keşke biz hastalasak.
3 gün oldumu ateşi başlayalı?
Benim kızlarda 3 gün etkili oluyor.
Sağol canım aklımda olsun umarım onlarda düşürmez
Miyav bebeğim sen nasılsın, Bi arkadaş geldi gitti, bizim paket bitti ayrı düştükSağol canım aklımda olsun umarım onlarda düşürmez
İyi diyelim iyi olsun canım aynen ya acayip koptuk bu aralar paşanın ateşi varmış nasıl şimdi minnoş geçmiş olsunMiyav bebeğim sen nasılsın, Bi arkadaş geldi gitti, bizim paket bitti ayrı düştükkeyfin sağlığın Nasıl
Valla bilemedim canım.Oldu cnm ama hafif Ateş 38in üstüne çıkmadı dünsen beri, ondan önce 39 olmuştu bir gün.
Ama hastalık belirtisi hiç yok, normalde hemen giderin doktora Ateş de beklemem çünkü enfeksiyon olunca ateşi çıkıyor ve antibiyotik kullanıp enfeksiyon kurumadan ateşi kesilmiyordu ama ne burın akıntısı , ne kulak, ne ağız kokusu hani Boğaz'ları enfeksiyon kapsa falan hiç Bi belirti yok. Ama başı daha sıcak vücut Ateş'inden . Diş olabilir mi sence 25 aylık. En arka da azı dişi çıkar mı zaten var ama en en arka boş. O ne Zaman çıkar gibi
Erkencisin diyecektim yazmışsın canım hemen uyu gr dinlen yarın yoğun bir gün seni bekliyorİyi geceler, güzel hatunlar, Allah hepimize rahatlık , çocuklarımıza derin uykular versindeliksiz geceler
Herkeşler Allah'a emanet
Dur çağırayım hemen gelmezse icabına bakarız
Pembis Hayaller acilen giriş kapısında bekleniyorsunuz,hayati tehlikeniz devam etmektedir..
Hayırdır umarım önemli değildirKafam çok dağınık ablacim o yüzden gelemiyorum
Ne yapayım canım dergi okuyorum sıkıldımN'apıyorsun miyavım? Nasılsın?
Sen ne yapıyorsun nasılsın canımN'apıyorsun miyavım? Nasılsın?
Uykusuzum 24 saati aşkın süredir uyumadım sen nasılsın cnmchocolate19 canım sen nasılsın
Benimkide ara sıra horlar bi dürterim susar hemen AllahtanNe yapayım canım dergi okuyorum sıkıldımuyuyayım dedim eşim acayip horluyor ev sallanıyor resmen
Neden uyumadın canım hayırdırUykusuzum 24 saati aşkın süredir uyumadım sen nasılsın cnm
Ay sorma ya istersen dayak atBenimkide ara sıra horlar bi dürterim susar hemen Allahtan
Ne yapayım cnm nalet migren tuttu yine oturuyorum öyle, ne uyutuyor ne rahat bırakıyor namusssuz
Fıstığım nerelerdesin sen bitmedi mi daha sınavların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?