- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.921
İşte anne babalar sadece kendi yönlerinden bakıyorlar olayaMiyavım tabiki anne babanın üstünde hakkı olduğu kadar, çocuğun da hakkı var mesela; güzel anlamlı bir isim koymak, güzel ahlaklı yetiştirmek, maddi manevi eğitim vermek. islam dinin de de yer verilir bu haklara. Evlat bınları sorabilecek ana babaya
Aynen öyle bunu söylemeye çalıştım üstü kapalı konu dışı yorum olmasın diye :)Miyavım tabiki anne babanın üstünde hakkı olduğu kadar, çocuğun da hakkı var mesela; güzel anlamlı bir isim koymak, güzel ahlaklı yetiştirmek, maddi manevi eğitim vermek. islam dinin de de yer verilir bu haklara. Evlat bınları sorabilecek ana babaya
Aynen öyle bunu söylemeye çalıştım üstü kapalı konu dışı yorum olmasın diye :)
İşte anne babalar sadece kendi yönlerinden bakıyorlar olaya
Ailen yanında değil mi yada hiç yokmu sana destek olucak birileriAmaninnn burada da oluyor mu o ! Geyik ya bura , ondan şey ettiydim ben :O
Burda bari rahat konuşa bilelim.
Kimisi öyle evet canım, bugün bu konunun üstüne tevafuk oldu, ben mesela maddi manevi öyle salıver gitsin diyen annelerden olamıyorum, çok yoruluyorum hele son günlerde öyle bir yük oldu ki bende annelik durup durup ağlıyorum, yoruldum.
Ailen yanında değil mi yada hiç yokmu sana destek olucak birileri
Anladım canım inşallah bugünleride çabucak atlatırsınız inşallah boşver Zaten en güzeli kendin bakmak ve büyütmek sonra insan söz geçiremiyor çocuğuna enişte beyede Allah kolaylık versinAilem de kaynanamlar da yakın cnm araba ile en fazla 20 dk. Ama ne ben free takılıp oğlumu Bi yerlere bırakıp vur patlasın çal oynasın yapabiliyorum, ne de kocam , hayattan zevk almayı bilmiyoruz.
Ne de ailem kaynanam şu çocuğu bırak da azıcık dağıt kafanı diyor. Kaynanam eltimin iki çocuğuna bakıyor hafta içi, benimkine gelince o hareketli bakamam diyor. Bende hiç bırakmadım bile , düşün bıraksam ne diyecek.
Annem de öyle iyi insandır ama anne işte, birşey de diyemiyorum ama mesela kimi anne çocuğu gelmeden döktürür yemekleri oh mis, öyle değil annem benden bekler , ben gider temizlık ikram yaparım, bana gelince zaten yardımcı olmaz.
Eşimin kendi işi kafa olarak da çok yoğun , kendinden bilirsin iş sahibi olmak maddi manevi yük. Mesaim bitti kafam rahat durumu olmuyor.
İşte böyle cnm, kendimi özledim kısacası.
Mesela; benle aynı ay da komşum hamile idi, annesi geldi dip köşe cam çerçeve temizliğini yaptı, ben ise son ayım da kendim yaptım, o yorgunlukla doğuma gittim, mal gibi, saf , salak gibi, ben varya salağım miyav salak, hiç bilmem canımın kıymetini, Naz yapmam, öyle canım da çıksa iş yaparım, özenirim hep kocası anası elinde Bebek gibi olanlara, nazlatılanlara, aman ya neyse Miyav 'ım , Bi de Regl dönemim biraz acayibim son günler de.Ailen yanında değil mi yada hiç yokmu sana destek olucak birileri
Anladım canım inşallah bugünleride çabucak atlatırsınız inşallah boşver Zaten en güzeli kendin bakmak ve büyütmek sonra insan söz geçiremiyor çocuğuna enişte beyede Allah kolaylık versin
Yok canım estafurullah kendini hakaret etme önce sen kendine kıymet vereceksin canım yanlış yapıyorsun keşke bir kadın çağırsaydın eve neden öyle yapmadın canım günlük 100 tl mi ne şu cilve olayınıda bende çözemedim bir bilen varsa söylesin kızlarMesela; benle aynı ay da komşum hamile idi, annesi geldi dip köşe cam çerçeve temizliğini yaptı, ben ise son ayım da kendim yaptım, o yorgunlukla doğuma gittim, mal gibi, saf , salak gibi, ben varya salağım miyav salak, hiç bilmem canımın kıymetini, Naz yapmam, öyle canım da çıksa iş yaparım, özenirim hep kocası anası elinde Bebek gibi olanlara, nazlatılanlara, aman ya neyse Miyav 'ım , Bi de Regl dönemim biraz acayibim son günler de.
Amin hepimizde versin de sende böyle kendini ezik muamelesi yapma biraz kendine önem ve değer ver canım sende benim gibisin insanları kıyamıyorsun aman ne olucak diyorsun ama öyle değil işte hep kaybeden biz oluyoruz İnan banaAllah razı olsun canım, sizin de işlerinize bereket gelsin inşallah. Allahım hayırlı ve bol Rızık versin inşallah. Ya rezzak ismi hürmetine.
Hoşbuldum tatlım nasılsın bakim
Oh sıcacık ellerine sağlık
Oh sıcacık ellerine sağlık
Selam canım nasılsınSelam yafrukurtlar
İyilik kuyruklu yıldızımm :) sen nasılsın
Ohhh miss gibi çay teşekkür ettim nihoşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?