- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.881
Işte nasıl turistik bir yerdesin bilemediğimden..Canım bizim arkadaş balık malzemesi satın dedi bilmediğimiz bir iş birde benim dükkan tamamen turizm bölgesinde turistlere yönelik olur çünkü onlar günü birlik geliyorlar sahil değil ya sahil olsa hayvanları ile geliyorlar ve kalıyorlar o zaman olurdu aslında güzel fikir kuru mama ve hayvanların genel ihtiyacını vereceksin buradaki oteller Zaten artan yemekleri hayvanlara veriyorlar canım
Sanki bizi anlattınEvet benim arkadaş 10 gün bende kaldı anan allahım 32 sayfa ödevi vardıdaha birinci sınıf çocuğun önce okuyor allahım ne çileydi sonra yazıyor ve yapmak istemiyordu çocuk
Allah kolaylık versin canım gerçekten zor arkadaşım kafayı yiyor ya kız birden çöktüSanki bizi anlattın
Çocuklar dersten bıkıyor sonra ama kimin umurunda
Yine diyorum bak valla beni anlatıyorsun çöktüm yeminleAllah kolaylık versin canım gerçekten zor arkadaşım kafayı yiyor ya kız birden çöktü
Benimki Pamukkale canım müşteriler günü birlik geliyor akşam kalıyor ertesi sabah sahile geri dönüyor Çeşme hem yerli hem yabancı insanlar var hepside en az 1 ay kalıyor çünkü sahil varIşte nasıl turistik bir yerdesin bilemediğimden..
Çeşme'de falan çok iyi iş yapıyor mesela petshoplar
uzun ajan paltomun içine cif arap sabunu çamaşır suyu ne varsa doldırdum kuşandım
işte evet haklısın o zaman,petshop çok mantıklı olmaz çünkü devamlılık önemli müşteri anlamındaBenimki Pamukkale canım müşteriler günü birlik geliyor akşam kalıyor ertesi sabah sahile geri dönüyor Çeşme hem yerli hem yabancı insanlar var hepside en az 1 ay kalıyor çünkü sahil var
Kesinlikle canım ben organik gıda düşündüm be çevremdeki herkes tutar dedi burada bir tane var orasıda hem soğuk meze hemde organik yapıyor ki bu aralar bende de takıntı oldu sağlıklı beslenmeişte evet haklısın o zaman,petshop çok mantıklı olmaz çünkü devamlılık önemli müşteri anlamında
Yapıcak mısın peki?Kesinlikle canım ben organik gıda düşündüm be çevremdeki herkes tutar dedi burada bir tane var orasıda hem soğuk meze hemde organik yapıyor ki bu aralar bende de takıntı oldu sağlıklı beslenme
Allah kolaylık versin canım onu o halde görünce soğudum çocuk yapmaktan İnan o neşeli kıpır kıpır kız gitmiş yerine sinirli agresif bağıran bir kadın gelmişYine diyorum bak valla beni anlatıyorsun çöktüm yeminle
Şaka bi yana bazı annelerde durum maalesef böyle
Ben buldum ben buldum ondan sevdin sen
Yapacağımda şu dükkanı satmadan zor canım çünkü eşimde turizm kötü gidince tarla kiraladı onları ekti siyez buğdayı,Chia ve kinoa onları yaptı oda oraya gidecek mecbur 6 ay Yok dükkan satılmazsa ben dükkanda olurum mecbur çünkü artık sıfırı çektik başkada dükkan açamamYapıcak mısın peki?
Allah kolaylık versin canım benimYapacağımda şu dükkanı satmadan zor canım çünkü eşimde turizm kötü gidince tarla kiraladı onları ekti siyez buğdayı,Chia ve kinoa onları yaptı oda oraya gidecek mecbur 6 ay Yok dükkan satılmazsa ben dükkanda olurum mecbur çünkü artık sıfırı çektik başkada dükkan açamam
Ben buldum ben buldum ondan sevdin sen
Bu mesajini tatli yapacak misin diye okudumYapıcak mısın peki?
HehhehheheBu mesajini tatli yapacak misin diye okudum
2gundur canim tatli çekiyor
Amin canım hepimizin açılsınAllah kolaylık versin canım benim
Inşallahh açılıversin işleriniz
Sen çok seviyorsun tatlı değil mi canım aman dikkat etBu mesajini tatli yapacak misin diye okudum
2gundur canim tatli çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?