Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Işte nasıl turistik bir yerdesin bilemediğimden..
Çeşme'de falan çok iyi iş yapıyor mesela petshoplar

Işte nasıl turistik bir yerdesin bilemediğimden..
Çeşme'de falan çok iyi iş yapıyor mesela petshoplar
Benimki Pamukkale canım müşteriler günü birlik geliyor akşam kalıyor ertesi sabah sahile geri dönüyor Çeşme hem yerli hem yabancı insanlar var hepside en az 1 ay kalıyor çünkü sahil var

Benimki Pamukkale canım müşteriler günü birlik geliyor akşam kalıyor ertesi sabah sahile geri dönüyor Çeşme hem yerli hem yabancı insanlar var hepside en az 1 ay kalıyor çünkü sahil var
işte evet haklısın o zaman,petshop çok mantıklı olmaz çünkü devamlılık önemli müşteri anlamında

işte evet haklısın o zaman,petshop çok mantıklı olmaz çünkü devamlılık önemli müşteri anlamında
Kesinlikle canım ben organik gıda düşündüm be çevremdeki herkes tutar dedi burada bir tane var orasıda hem soğuk meze hemde organik yapıyor ki bu aralar bende de takıntı oldu sağlıklı beslenme

Yapıcak mısın peki?
Yapacağımda şu dükkanı satmadan zor canım çünkü eşimde turizm kötü gidince tarla kiraladı onları ekti siyez buğdayı,Chia ve kinoa onları yaptı oda oraya gidecek mecbur 6 ay Yok dükkan satılmazsa ben dükkanda olurum mecbur çünkü artık sıfırı çektik başkada dükkan açamam

Allah kolaylık versin canım benim
Inşallahh açılıversin işleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…