- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #15.901
Tatli aslinda soyle mesela cikolata be serbetli tatli sevmem ama ekler, profiterol, yas pasta sadece severim onuda bilerek zaten surekli yemiyorumSen çok seviyorsun tatlı değil mi canım aman dikkat et
Bende sütlü tatlıları severdim uzun zamandır yemiyorum şerbetli olanlar gerçekten ağır geliyor insanaTatli aslinda soyle mesela cikolata be serbetli tatli sevmem ama ekler, profiterol, yas pasta sadece severim onuda bilerek zaten surekli yemiyorum
Yaşın kaç bilmiyorum bi acelen yoksa çocuk için biraz bekle :)Allah kolaylık versin canım onu o halde görünce soğudum çocuk yapmaktan İnan o neşeli kıpır kıpır kız gitmiş yerine sinirli agresif bağıran bir kadın gelmiş
Oymakbaşım etiketin bu sefer geldi
Hoşbuldum tatlım nasılsın bakimTeeeeek tek herkesi çoklu alıntı yapmıştım günaydın yazcaktım silindi allahım
Miyav_su sincabımmmm hoş bulduk bir tanem günaydın tatlı sincabım
iş görüşmesi ne oldu...
@hannazShizuka- hoşgeldiniz kuzularım
@ozlemm1990 D DesifreUye @chocolate19 nerdesiniiiiiiiizzzzzzz
@HanimKelesimiGetir
Yaşım 32 canım 7 yıllık evliyim iş kuralım ev alalım diye bekledik belkide olmayacak bilmiyorum da İnan korktum doğrusu Zaten hayat şartları çok kötü bende yokluk içinde büyüdüm o yüzden hep erteledik bakalım hayırlısıYaşın kaç bilmiyorum bi acelen yoksa çocuk için biraz bekle :)
Ne yalan söyleyim bazen bende öyleyim
Yaşın henüz o kadar geç değil 3 sene sora bi düşün derim bi tane olsa bile İnan ki başka bişe evlat ama herkes çocuk sahibi olacak diye bi genelleme yanlış çünkü çocuksuzda çok mutlu insanlar var :)Yaşım 32 canım 7 yıllık evliyim iş kuralım ev alalım diye bekledik belkide olmayacak bilmiyorum da İnan korktum doğrusu Zaten hayat şartları çok kötü bende yokluk içinde büyüdüm o yüzden hep erteledik bakalım hayırlısı
Evet bizde eşimle öyleyiz mutluyuz şükür evlilikte ilede çocuk olucak diye bir şart Yok malesef çevremizdeki insanlar böyle düşünmüyor çevremde gördüğüm kadar hemen çocuk yapan insanlar o çocuk ile ilgilenmiyor eşimle bunu çok gözlemledik ona bir gelecek lazım bu şartlarda çok zor ülkenin durumu ortada geçim şartları çok zorYaşın henüz o kadar geç değil 3 sene sora bi düşün derim bi tane olsa bile İnan ki başka bişe evlat ama herkes çocuk sahibi olacak diye bi genelleme yanlış çünkü çocuksuzda çok mutlu insanlar var :)
Kinoa bu ara çok tüketiliyor enişte doğru yolda sen hiç üzülme canım inşallah iyi olur işleriniz aminYapacağımda şu dükkanı satmadan zor canım çünkü eşimde turizm kötü gidince tarla kiraladı onları ekti siyez buğdayı,Chia ve kinoa onları yaptı oda oraya gidecek mecbur 6 ay Yok dükkan satılmazsa ben dükkanda olurum mecbur çünkü artık sıfırı çektik başkada dükkan açamam
MaşallahAteşi dünden beri yok teyzesi , teşekkür ederim :) son azı dişler çıkacak galiba
Amin canım hepimizin işleri olsun hepimiz birbirimize bağlıyız zincirlemeKinoa bu ara çok tüketiliyor enişte doğru yolda sen hiç üzülme canım inşallah iyi olur işleriniz amin
Haklısın canım benim iki oğlum var bana bide kızın olsun diyenleri fena şutluyorumEvet bizde eşimle öyleyiz mutluyuz şükür evlilikte ilede çocuk olucak diye bir şart Yok malesef çevremizdeki insanlar böyle düşünmüyor çevremde gördüğüm kadar hemen çocuk yapan insanlar o çocuk ile ilgilenmiyor eşimle bunu çok gözlemledik ona bir gelecek lazım bu şartlarda çok zor ülkenin durumu ortada geçim şartları çok zor
Maşallahenişteye kızdığın zaman gönder yumurcağı ısırsın yeni diş çıkaran çocukların dişleri çok feci açıtıyor test ettim onayladım
Evet o tırnaklar derin izler bırakıyor dikkatli olmak lazımOoo teyzesi , babasına sıra gelene kadar, akşama kadar bana yapıyor yapacağını, bir de tırnakları çok çiziyor çocukların ya
Yani ben mesala çok kızardım çocuk iken babama anneme bizlere düzgün bir eğitim yaşam koşulu vermedikten sonra neden yaptınız diye sorardım sonrası malum babam bu konuda çok dayak atmıştır bana öbür tarafda anne baba hakkı kadar çocuklarda hakkını soracak neyse amin inşallahHaklısın canım benim iki oğlum var bana bide kızın olsun diyenleri fena şutluyorum
Eğitimi var sağlığı var insan gibi yetiştirmesi var ama herkes bol çocuk yapalım
Rabbim hakkıyla yetiştirebilecek olanlara nasip etsin
Evet haklısın valla işin o boyutu var bide ama ben ilgilerini çekeceğini düşünmüyorum onlar hep haklı rabbim yokluklarını göstermesinYani ben mesala çok kızardım çocuk iken babama anneme bizlere düzgün bir eğitim yaşam koşulu vermedikten sonra neden yaptınız diye sorardım sonrası malum babam bu konuda çok dayak atmıştır bana öbür tarafda anne baba hakkı kadar çocuklarda hakkını soracak neyse amin inşallah
AminEvet haklısın valla işin o boyutu var bide ama ben ilgilerini çekeceğini düşünmüyorum onlar hep haklı rabbim yokluklarını göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?