Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Allah kolaylık versin canım onu o halde görünce soğudum çocuk yapmaktan İnan o neşeli kıpır kıpır kız gitmiş yerine sinirli agresif bağıran bir kadın gelmiş
Yaşın kaç bilmiyorum bi acelen yoksa çocuk için biraz bekle :)

Ne yalan söyleyim bazen bende öyleyim

Yaşın kaç bilmiyorum bi acelen yoksa çocuk için biraz bekle :)

Ne yalan söyleyim bazen bende öyleyim
Yaşım 32 canım 7 yıllık evliyim iş kuralım ev alalım diye bekledik belkide olmayacak bilmiyorum da İnan korktum doğrusu Zaten hayat şartları çok kötü bende yokluk içinde büyüdüm o yüzden hep erteledik bakalım hayırlısı

Yaşın henüz o kadar geç değil 3 sene sora bi düşün derim bi tane olsa bile İnan ki başka bişe evlat ama herkes çocuk sahibi olacak diye bi genelleme yanlış çünkü çocuksuzda çok mutlu insanlar var :)

Evet bizde eşimle öyleyiz mutluyuz şükür evlilikte ilede çocuk olucak diye bir şart Yok malesef çevremizdeki insanlar böyle düşünmüyor çevremde gördüğüm kadar hemen çocuk yapan insanlar o çocuk ile ilgilenmiyor eşimle bunu çok gözlemledik ona bir gelecek lazım bu şartlarda çok zor ülkenin durumu ortada geçim şartları çok zor

Kinoa bu ara çok tüketiliyor enişte doğru yolda sen hiç üzülme canım inşallah iyi olur işleriniz amin

Haklısın canım benim iki oğlum var bana bide kızın olsun diyenleri fena şutluyorum

Eğitimi var sağlığı var insan gibi yetiştirmesi var ama herkes bol çocuk yapalım

Rabbim hakkıyla yetiştirebilecek olanlara nasip etsin

Maşallah enişteye kızdığın zaman gönder yumurcağı ısırsın yeni diş çıkaran çocukların dişleri çok feci açıtıyor test ettim onayladım

Ooo teyzesi , babasına sıra gelene kadar, akşama kadar bana yapıyor yapacağını, bir de tırnakları çok çiziyor çocukların ya

Yani ben mesala çok kızardım çocuk iken babama anneme bizlere düzgün bir eğitim yaşam koşulu vermedikten sonra neden yaptınız diye sorardım sonrası malum babam bu konuda çok dayak atmıştır bana öbür tarafda anne baba hakkı kadar çocuklarda hakkını soracak neyse amin inşallah

Evet haklısın valla işin o boyutu var bide ama ben ilgilerini çekeceğini düşünmüyorum onlar hep haklı rabbim yokluklarını göstermesin

Miyavım tabiki anne babanın üstünde hakkı olduğu kadar, çocuğun da hakkı var mesela; güzel anlamlı bir isim koymak, güzel ahlaklı yetiştirmek, maddi manevi eğitim vermek. islam dinin de de yer verilir bu haklara. Evlat bınları sorabilecek ana babaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…