- 29 Şubat 2016
- 2.945
- 31.111
- 508
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.561
oooo millet toplaşmış bile.
Iyi akşamlar yafrukurtlar
Bu ay video da izlemedim sadece buraya girmek icin kullandim ve hemen 4gb gitti 10gundeBen varım abrikoş,
Yerine göre değişiyor. Vatsap internet yemez mesela, ama video izlemek deli gibi internet tüketiyor
Allam cok tatliyis bissssGildim gildim:) nibir titlis ?♡_♡
Koremanya kuzusuuu diyerek her zamanki girisimden seyediyorumoooo millet toplaşmış bile.
Iyi akşamlar yafrukurtlar
İyi akşamlar yafrukurt koreli
Bu ay video da izlemedim sadece buraya girmek icin kullandim ve hemen 4gb gitti 10gunde
Acaba kullandigim tarayicidan mi
Sana özgü bir laf bu seviyorum.Koremanya kuzusuuu diyerek her zamanki girisimden seyediyorum
4.5 ten kaynakli canimKizlar ya bir sey sorcam aranizda tr.kcll olan var mi
Ben ondanim maalesef de internetimi cok harciyor acaba telefondan mi kaynakli operatorden mi
UC4 GB mi gitti, toprağı bol olsun, öhh..valla 1 hadi taş çatlasın 2 GB normal ama 4 gb anormal bi durum. Telefonla da bağlantısı olabilir. Sürekli internet bağlantı kesilip geldiği durumları olan telefonlar var, ondan olabilir. Tarayıcılar da çok etkili
Chrome deli gibi internet tüketir mesela.
Allam cok tatliyis bissss
İyiyim cinims sen nisilsim
meg uyanmadımı güzellik uykusundan?
İfeeet bana ozgu cunkumm hep sana boyle hitap ediyorum ilk tanistigimizdan beriSana özgü bir laf bu seviyorum.
Kedisi güzel seni
4.5 acmiyorum 3de hep ya sorun ne ki acaba sorun bende mi yoksa4.5 ten kaynakli canim
Nemrutta ne tırsmıştım sendenİfeeet bana ozgu cunkumm hep sana boyle hitap ediyorum ilk tanistigimizdan beri
Bende bu ay 3 e cektim cok yedi serefsiz4.5 acmiyorum 3de hep ya sorun ne ki acaba sorun bende mi yoksa
O az yiyor ama bilemedim şimdik..abriş..
Telefondandır o not serisi vardı bende 1 günde 1 gb gidiyordu değiştirdim başka tel aldım yetiyor4.5 acmiyorum 3de hep ya sorun ne ki acaba sorun bende mi yoksa
Simdi baktim 1,5gb UC 500 CHROME yemis geri kalani yuklu uygulamalar kucuk kucuk ama toplaninca fazlaO az yiyor ama bilemedim şimdik..abriş..
Bencede telefondan herkese diyorum inandiramiyorum mesela annemle ayni internet ayni operator tel.ler farkli o video bile izledigi halde bitmiyor benimki film fragmani izlesem su gibi goturuyorTelefondandır o not serisi vardı bende 1 günde 1 gb gidiyordu değiştirdim başka tel aldım yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?