- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #16.581
Ya herkes bana sonradan dediki o ilk profilim nickim falan varken seni hic sevmemistik simdi en sevdigimsin falan herkesten duydumNemrutta ne tırsmıştım senden
Kesinlikle telefon eminim benBencede telefondan herkese diyorum inandiramiyorum mesela annemle ayni internet ayni operator tel.ler farkli o video bile izledigi halde bitmiyor benimki film fragmani izlesem su gibi goturuyor
Kendime yandaş buldum şimdi herkese telefondanmis ben dedim bir arkadasim da oyleymis dicemKesinlikle telefon eminim ben
3 tel değiştirip denemiş biri olarak eminim tel. Hız arttıkça netin tükenme hızıda doğru orantıyla artıyor :)Kendime yandaş buldum şimdi herkese telefondanmis ben dedim bir arkadasim da oyleymis dicem
Aynen kardesimin telefonu eski sayilir interneti bitmiyor cocugun resmen3 tel değiştirip denemiş biri olarak eminim tel. Hız arttıkça netin tükenme hızıda doğru orantıyla artıyor :)
kesinlikle öyleYa herkes bana sonradan dediki o ilk profilim nickim falan varken seni hic sevmemistik simdi en sevdigimsin falan herkesten duydum
Sende mi sonradan sevenlerdensin beni koremanya kuzusukesinlikle öyle
Aaaaaaaaa bekledigimdeee geldi
Gece yeni basliyor koremanya kuzusu
Senin en cirkin halin(cirkin halin yok ama en dusuk not olan anindaki guzelligin) dunyanin en guzel kadininda guseeeelllAnca güselleşebildim
Gece yeni basliyor koremanya kuzusu
Evet uyku sersemi suan arkadaslar birazdsn acilacak melegim anlasilir konusmaya baslamak uzereBen siz dahaaa da çok seviyoruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?