- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #17.521
Ay cok tatlisin ya lizam benimkıs ben horul horul o saatlerde heheh
İndirim kuponum varmis onu kullanamadim hic gormemisimAyy çook sevindim gözünaydın canım
Gizliden okuyordum ne güzel
Yakalandin eller yukariGizliden okuyordum ne güzel
Aah cok iyi oldu cikolatayla sut iciyofum canim çekti
Yaparım ,dişçiden geldim biraz önce.Kuru çay içiyorum şimdi ,canım birşey istememişti.
Disci mi hayirdir deynebimYaparım ,dişçiden geldim biraz önce.Kuru çay içiyorum şimdi ,canım birşey istememişti.
Bir süredir yirmilik dişim ağrı,iltihaplanma yapıyor.Ertelemenin çare olmadığını anlayıp ,dişçinin yolunu tuttum.Pazartesi çene cerrahide çekim olacak.Disci mi hayirdir deynebim
20lik dislerim benimde agriyor cektirmek istiyorum da isteeeBir süredir yirmilik dişim ağrı,iltihaplanma yapıyor.Ertelemenin çare olmadığını anlayıp ,dişçinin yolunu tuttum.Pazartesi çene cerrahide çekim olacak.
Benim 20 lik dişimi kocam çekti :)Bir süredir yirmilik dişim ağrı,iltihaplanma yapıyor.Ertelemenin çare olmadığını anlayıp ,dişçinin yolunu tuttum.Pazartesi çene cerrahide çekim olacak.
Yaz ayında bir tane çektirdim.Önceden nette okuduklarımdan çok korktum,erteledim aynen.Sandım ki çene cerrahide ameliyathanede çekilecek20lik dislerim benimde agriyor cektirmek istiyorum da isteeekeske hic cikmasalardi ya korkma hemsom su gibi gecer gozunu kapat ac gecer
Valla helal olsun5saat uyudum hemdeee
Cok uyumusum dimiValla helal olsun
Gerçekten mi?Normal diş doktoru bile çekmiyor,iyi cesaret.Çocukken de sallanan dişimi annem çekmişti.Aklıma o geldi.Benim 20 lik dişimi kocam çekti :)
Annem ozelde cektimisti ama cok zorlanmisti sonrasinda cenesinde sorunlar falan olmustuYaz ayında bir tane çektirdim.Önceden nette okuduklarımdan çok korktum,erteledim aynen.Sandım ki çene cerrahide ameliyathanede çekilecekÖzele gideyim dedim en az 400 TL dedi .SGKya bağlı diş has. gittim.Fazla zorlanmadım ama belki bu sefer zor olur diye korkuyorum işte
Esi disciyse ceker niye sasirdinGerçekten mi?Normal diş doktoru bile çekmiyor,iyi cesaret.Çocukken de sallanan dişimi annem çekmişti.Aklıma o geldi.
Eşim zaten dişçi kuzum o yüzden çektirdim çok kolaymış ilk kez diş çektirdimGerçekten mi?Normal diş doktoru bile çekmiyor,iyi cesaret.Çocukken de sallanan dişimi annem çekmişti.Aklıma o geldi.
Dis hekimi mi cikiletamBenim 20 lik dişimi kocam çekti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?