- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #17.541
Evet canımDis hekimi mi cikiletam
İşte öyle okuduklarından korkuyor insan .Öncekinde rahat geçmişti ama eşimle gitmiştim.Acıyor gibi bayağı nazlanmıştım adama.Annem ozelde cektimisti ama cok zorlanmisti sonrasinda cenesinde sorunlar falan olmustu
Ayy dis benim en korktugum sey hatirlamak istemiyorumgecmis olsun sanada balım
Esi disciyse ceker niye sasirdin
Dişçiden çok kadın doğum muayenesi itici geliyor banaEvet canım
Iyyy o banada itici geliyor bi alışamadım jinokoloğaİşte öyle okuduklarından korkuyor insan .Öncekinde rahat geçmişti ama eşimle gitmiştim.Acıyor gibi bayağı nazlanmıştım adama.
Dişçiden çok kadın doğum muayenesi itici geliyor bana
Hee onu baştan söylesenize
Jinekolog eşi olan şanslı mı değil mi acaba?Iyyy o banada itici geliyor bi alışamadım jinokoloğa
Ben de BDV de halısına zeytinyağı dökülen arkadaşa yazıyordum.Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışGunaydın, sabah sabah gıda boyası zehirlenmesi yaşıyorum
Benim cimcime sen sandalyeye çık dolabı boşalt, gida boyalarını aç heryere dök
Çok sinirliyim, sil sil canım çıktı..
Şuanda eller gökkuşağı yazarken.
Çıkmıyooor
Ben de BDV de halısına zeytinyağı dökülen arkadaşa yazıyordum.Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışMunzevi Zencefil gelin teselli edin birbirinizi
Atalım da yenisini alalım ayyy canımıza yazık benceBen de BDV de halısına zeytinyağı dökülen arkadaşa yazıyordum.Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışMunzevi Zencefil gelin teselli edin birbirinizi
Yorgunluğuna değmiş ama ,ya çıkaramasaydın.Yorgunluktan çok sinir motivasyonunu düşürmüştür.
Zeytinyağı daha kolay çıkar be ya..
Gerçi oda çok pis
Off sabah sabah bütün konsantre alt üst,modum düştü..
Çikardım lekeleri ama yoruldum, bittim hatta
Yenisi pahalı olur,yıkamacı fikri daha güzel sankiAtalım da yenisini alalım ayyy canımıza yazık bence
Sanmam ya adam tiksinir benceJinekolog eşi olan şanslı mı değil mi acaba?Senden dolayı aklıma geldi de
Aynen öyle, sinir haşat etti beni..Yorgunluğuna değmiş ama ,ya çıkaramasaydın.Yorgunluktan çok sinir motivasyonunu düşürmüştür.
Bilirim o duyguyu .Bende de var 4 yaşında aynı özelliklere sahip bir kız.Ne mutfak dolabını ne de gardrobu düzenli tutuyor,ne varsa çıkarıyorAynen öyle, sinir haşat etti beni..
Oğlan böyle değildi küçkken,kız cocuğu ne fena bişeymiş yahu?
Eli dursa ayaği durmuyo..evde çekmece, dolap, düzen denen bişey kalmadı.
O halde bacımsınBilirim o duyguyu .Bende de var 4 yaşında aynı özelliklere sahip bir kız.Ne mutfak dolabını ne de gardrobu düzenli tutuyor,ne varsa çıkarıyor.Üstüne üstlük bir de oyuncak dağınıklığı
Çıkmaz diyorlar deynep. Dört metrekare halı.Yenisi pahalı olur,yıkamacı fikri daha güzel sanki
Benimki de ağustosta üç olacak:)) fenalık aynı :))O halde bacımsın
Benimkide haziranda 3 olacak, çok fena çok..
Allah canlarını sağ etsin yaramazların.
Ama kız çocuğu yinede çok başka
Rabbim dileyen herkese tattırsın
Amin canım.Aynen kız çocuğu çok başkaymış ,derlerdi de inanmazdım ,dilleriyle ,cilveleriyle kendilerini sevdiriyorlar.O halde bacımsın
Benimkide haziranda 3 olacak, çok fena çok..
Allah canlarını sağ etsin yaramazların.
Ama kız çocuğu yinede çok başka
Rabbim dileyen herkese tattırsın
Nasil çıkmaz yahu, zeytinyağmı döküldü?Çıkmaz diyorlar deynep. Dört metrekare halı.
Şşştt olan var olamayan varAmin canım.Aynen kız çocuğu çok başkaymış ,derlerdi de inanmazdım ,dilleriyle ,cilveleriyle kendilerini sevdiriyorlar.
Umudunu kaybetme ,başarabilirsin ,sana güveniyorum .Çıkmaz diyorlar deynep. Dört metrekare halı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?