Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Annem ozelde cektimisti ama cok zorlanmisti sonrasinda cenesinde sorunlar falan olmustu

Ayy dis benim en korktugum sey hatirlamak istemiyorum gecmis olsun sanada balım
İşte öyle okuduklarından korkuyor insan .Öncekinde rahat geçmişti ama eşimle gitmiştim.Acıyor gibi bayağı nazlanmıştım adama.
Esi disciyse ceker niye sasirdin

Dişçiden çok kadın doğum muayenesi itici geliyor bana
Hee onu baştan söylesenize

Ben de BDV de halısına zeytinyağı dökülen arkadaşa yazıyordum.Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış Munzevi Zencefil gelin teselli edin birbirinizi

Ben de BDV de halısına zeytinyağı dökülen arkadaşa yazıyordum.Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış Munzevi Zencefil gelin teselli edin birbirinizi

Zeytinyağı daha kolay çıkar be ya..

Gerçi oda çok pis

Off sabah sabah bütün konsantre alt üst,modum düştü..

Çikardım lekeleri ama yoruldum, bittim hatta

Yorgunluğuna değmiş ama ,ya çıkaramasaydın.Yorgunluktan çok sinir motivasyonunu düşürmüştür.
Aynen öyle, sinir haşat etti beni..
Oğlan böyle değildi küçkken,kız cocuğu ne fena bişeymiş yahu?

Eli dursa ayaği durmuyo..evde çekmece, dolap, düzen denen bişey kalmadı.

Aynen öyle, sinir haşat etti beni..
Oğlan böyle değildi küçkken,kız cocuğu ne fena bişeymiş yahu?

Eli dursa ayaği durmuyo..evde çekmece, dolap, düzen denen bişey kalmadı.
Bilirim o duyguyu .Bende de var 4 yaşında aynı özelliklere sahip bir kız.Ne mutfak dolabını ne de gardrobu düzenli tutuyor,ne varsa çıkarıyor.Üstüne üstlük bir de oyuncak dağınıklığı

Bilirim o duyguyu .Bende de var 4 yaşında aynı özelliklere sahip bir kız.Ne mutfak dolabını ne de gardrobu düzenli tutuyor,ne varsa çıkarıyor.Üstüne üstlük bir de oyuncak dağınıklığı
O halde bacımsın

Benimkide haziranda 3 olacak, çok fena çok..
Allah canlarını sağ etsin yaramazların.

Ama kız çocuğu yinede çok başka

Rabbim dileyen herkese tattırsın

O halde bacımsın

Benimki de ağustosta üç olacak:)) fenalık aynı :))

O halde bacımsın

Amin canım.Aynen kız çocuğu çok başkaymış ,derlerdi de inanmazdım ,dilleriyle ,cilveleriyle kendilerini sevdiriyorlar.

Çıkmaz diyorlar deynep. Dört metrekare halı.
Nasil çıkmaz yahu, zeytinyağmı döküldü?
Elbette çıkar,
Bikeresinde civa diyorlar sanırım böyle zift gibi bişi dökülmüştü arkadaşın halısına, onu bile çikardılar yani yıkamacıların işi bu.
Sen yinede bi gönder atmadan önce :)

Çıkmaz diyorlar deynep. Dört metrekare halı.
Umudunu kaybetme ,başarabilirsin ,sana güveniyorum .Aklıma benim kv geldi.O da dökmüştü .Halıyı kesmiş orasını ,kendi kendine halletmiş .Soğuk su çıkarmaz da sıcak su çıkarır bence.Mesela benim başörtüme yağ sıçramıştı.O kadar yıkadım çıkmadı.Atacaktım son olarak makinaya sıcak yıkamalı programa atmıştım çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…