- 7 Ocak 2017
- 971
- 29.984
- 438
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #17.561
Seninkidem kız?Benimki de ağustosta üç olacak:)) fenalık aynı :))
Olur inşallah, dert etme dua etŞşştt olan var olamayan var
Evet:)) amin hepimizinkini inşallah :)Seninkidem kız?
Allah bağışlasın canim :)
Allahım sana da nasip etsin canım.Şşştt olan var olamayan var
3 oğlan var bende canım ayrıca tüp ligasyonu oldum bebek faslı bitti.Olur inşallah, dert etme dua et
Maşallah,yaşları kaç?3 oğlan var bende canım ayrıca tüp ligasyonu oldum bebek faslı bitti.
Sen de gelinleri kızım diye seversin3 oğlan var bende canım ayrıca tüp ligasyonu oldum bebek faslı bitti.
Biri 10 olcak biri 8 diğeride henüz cmtsi günü 1 yaşına girdiMaşallah,yaşları kaç?
Bende bitane, anamı ağlatıyor..
Allah sabır versin sana :)
Sen de gelinleri kızım diye seversin
Benim görümcenin de 3 oğlu var.O da kız hasreti ,özlemi var.Kızı,oğlu Allah sağlıklı ,hayırlı olanı nasip etsin.
Gelinler beni döverse o zamanki gelinler kim bilir nasıl olurSen de gelinleri kızım diye seversin
Benim görümcenin de 3 oğlu var.O da kız hasreti ,özlemi var.Kızı,oğlu Allah sağlıklı ,hayırlı olanı nasip etsin.
Gelinler beni döverse o zamanki gelinler kim bilir nasıl olurSen de gelinleri kızım diye seversin
Ask olsun kayinvalidecim o nasil sozGelinler beni döverse o zamanki gelinler kim bilir nasıl olur
Benim oğlum 18 olacak yakında.Benim yeni nesilden pek ümidim yok.BDVde okuduklarımız bile yetiyor .Ne evlerine gitmemizi isterler,ne de oğlumuzu sevmemiziGelinler beni döverse o zamanki gelinler kim bilir nasıl olur
Seni meg yar etmedi bizeAsk olsun kayinvalidecim o nasil soz
Bence herkes kendine yapilmasi istedigi muameleyi yaparsa sorun cikmaz mesela sen kvnin sana nasil davranmasini isteren sende oyle davranirsin anlasirsinizBenim oğlum 18 olacak yakında.Benim yeni nesilden pek ümidim yok.BDVde okuduklarımız bile yetiyor .Ne evlerine gitmemizi isterler,ne de oğlumuzu sevmemizi
Sende hemn pes ettinSeni meg yar etmedi bize
Benim oğlum 18 olacak yakında.Benim yeni nesilden pek ümidim yok.BDVde okuduklarımız bile yetiyor .Ne evlerine gitmemizi isterler,ne de oğlumuzu sevmemizi
Sende hemn pes ettin
Bu zamanın gelinleri KK kapanmazsa ileride kv olarak konu açar.Biz de eski konularını deşifre ederiz,sen de kv ne böyle davranıyordun diyerektenArtık bizde bdv de gelinlerden dertleniriz bacımm
Herşeyin hayırlısı ben yaşadıklarımı yaşatmayım da gelinime o yeter.
Allam pamuk gibi kaynana ya yanaklarini sıkıcan isteee seni sevmez mi hic gelinin cikiletam benim yaTamam sen kabul et çiçek çikolata tek taş alıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?