- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #17.581
Ha haaa valla süpersin :)Bu zamanın gelinleri KK kapanmazsa ileride kv olarak konu açar.Biz de eski konularını deşifre ederiz,sen de kv ne böyle davranıyordun diyerekten
Canımm benim yaaa tatlı güzel gelinim benimmAllam pamuk gibi kaynana ya yanaklarini sıkıcan isteee seni sevmez mi hic gelinin cikiletam benim ya
İnşaallah bahtında yüzün kadar güzel olur abrekamKaynanalari goruyon muuu simdiden gelinlerinin dedikodusunu yapiyolar vah vaaaah benimki nasik olcak acaba ben antikv
Canim bitanem cok tesekkur ederim insallah hepimizin kaderi guzel olsun sagolİnşaallah bahtında yüzün kadar güzel olur abrekam
Bak ne yazdım abrekamCanim bitanem cok tesekkur ederim insallah hepimizin kaderi guzel olsun sagol
Ayyy cok tatli olmus cikiletam meg bayilacak kiskansin hiiihB
Bak ne yazdım abrekam
Farkedecek mi acaba
Bakalım ne zaman farkedecekFarkedecek mi acaba
Evet fazla olmus yarin hededin 3 saat olsunCok uyumusum dimi
Oyle bir kitap vardiEvet fazla olmus yarin hededin 3 saat olsun
Hay maşallah subhanallahh..Biri 10 olcak biri 8 diğeride henüz cmtsi günü 1 yaşına girdi
Ohh hepiniz annesiniz kiz bana da dua edin bari bos bos oturmayinHay maşallah subhanallahh..
Benim oğlanda 8 yaşında..
Gerçi abisiyle arkadaş gibidir , sıkılmazlar.
Benim oğlan çok sıkılıyor, keşke zamanında arar vermeden bitane daha yapsaydım senin gibi..
Canım ya öyle deme, sende olursun inşallahh.Ben sırf buyüzden pek dile getirmeyi sevmiyorum anneliği..Ohh hepiniz annesiniz kiz bana da dua edin bari bos bos oturmayin
Canım benim guzel kalpli arkadasimm sağol .insallah herkese nasip etsin rabbim.bitanesin senCanım ya öyle deme, sende olursun inşallahh.Ben sırf buyüzden pek dile getirmeyi sevmiyorum anneliği..
Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın, nasip etsin hayirlisiyla insallah
Helede sana,CocoChanelmademoiselle , son izci me
Ve şuan aklıma gelmeyen, gönlünden bebek geçiren herkese inşallah
Canım coco'mCanım benim guzel kalpli arkadasimm sağol .insallah herkese nasip etsin rabbim.bitanesin sen
Önceleri çok iyi anlaşıyorlardı ama artık çok fena kavga ediyorlar büyük erkek kavgası gibi yumruklar konuşuyorHay maşallah subhanallahh..
Benim oğlanda 8 yaşında..
Gerçi abisiyle arkadaş gibidir , sıkılmazlar.
Benim oğlan çok sıkılıyor, keşke zamanında arar vermeden bitane daha yapsaydım senin gibi..
Tahmin edebiliyorum..Önceleri çok iyi anlaşıyorlardı ama artık çok fena kavga ediyorlar büyük erkek kavgası gibi yumruklar konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?