- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #18.441
Suphanallaah bu nasıl biseyyy Allahım meleekk melekk Rabbim sana bagislasin canım benimEki Görüntüle 1951638 kurabiye canavarı
Ne yapmadılar kiNe yaptılar
Hadi ya , yaramaz çocuklar demek ki. Gerçi onlarda kabahat yok . Kabahat annelerindeYa 3 ü birden gönderilir mi minik oğlumu dövdü kulağına bağırdı pastayı mıncıklayıp ellerini halı örtüme sildi gidin dedim yok bi sinirlendim gidiiiiinn diye bağırdım
Halı örtüleri makinaya atıldı evler süpürülüp silindi ayy sinir oldum
Oooo gözlerim yaşardıHayırlı akşamlar yafrukurtlar
Allah razı olsun çok teşekkür ederim olmayan ve isteyene de nasip etsin bütün bebekler melektirSuphanallaah bu nasıl biseyyy Allahım meleekk melekk Rabbim sana bagislasin canım benim
Yine iyi dayanmişsin ayy bir sürü iş çıkmış başına. Kabul etme canım ya bir daha. Zaten senin 3 tane ev işi yemek derken birde bunlarla mi ugrasacaksin. Küçük uyuyor de falan kabul etme.Ya 3 ü birden gönderilir mi minik oğlumu dövdü kulağına bağırdı pastayı mıncıklayıp ellerini halı örtüme sildi gidin dedim yok bi sinirlendim gidiiiiinn diye bağırdım
Halı örtüleri makinaya atıldı evler süpürülüp silindi ayy sinir oldum
Daha yeni başlıyoruz ne uykusu
Laf aramızda danırsam biriyle konuşuyor çocukları da bana postalıyor. Çocukların suçu yok tabikiHadi ya , yaramaz çocuklar demek ki. Gerçi onlarda kabahat yok . Kabahat annelerinde
Hayırlı akşamlar canım hoşgeldinHayırlı akşamlar yafrukurtlar
Biriyle konuşuyor derken canım ?Laf aramızda danırsam biriyle konuşuyor çocukları da bana postalıyor. Çocukların suçu yok tabiki
İnan dedim ki kimseye gitmiyorum tahammülüm kalmadı bir araya gelmesin bunlar dedim ona rağmen yolluyor. Bide bir ara altına yapıyorlardı laftan durdan anlamazYine iyi dayanmişsin ayy bir sürü iş çıkmış başına. Kabul etme canım ya bir daha. Zaten senin 3 tane ev işi yemek derken birde bunlarla mi ugrasacaksin. Küçük uyuyor de falan kabul etme.
Eee daha ne olsun kabul etme bir daha canim pisliğine ortak olmaLaf aramızda danırsam biriyle konuşuyor çocukları da bana postalıyor. Çocukların suçu yok tabiki
Gel canımSpor yapmadım daha yemek bile yemedim geliyorum sana bak
Ya ne bileyim tel elinden düşmüyor çocukları buraya gönderince arıyorum meşgul. Geçenlerde sahte face ini yakaladım biriyle ilişkisi var yazıyodu şok oldum deyince engelledi bizi :)Biriyle konuşuyor derken canım ?
Ya kuzum niye alıyorsun içeri allah aşkına açma kapıyı gönder uyuyorlar desene. O biriyle bir haltlar yiyecek diye sen niye çekesin bu kadar eziyetiİnan dedim ki kimseye gitmiyorum tahammülüm kalmadı bir araya gelmesin bunlar dedim ona rağmen yolluyor. Bide bir ara altına yapıyorlardı laftan durdan anlamaz
Allahım sen hep bana her gün bana her zaman bana gellllllll
Gittiği yoldan döndürmeye çalıştım aram iyiydi açılmaya çalıştı baştan kapattım önünü.Eee daha ne olsun kabul etme bir daha canim pisliğine ortak olmaay sinir oldum kadına
Offf yimek miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?