Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hadi ya , yaramaz çocuklar demek ki. Gerçi onlarda kabahat yok . Kabahat annelerinde

Yine iyi dayanmişsin ayy bir sürü iş çıkmış başına. Kabul etme canım ya bir daha. Zaten senin 3 tane ev işi yemek derken birde bunlarla mi ugrasacaksin. Küçük uyuyor de falan kabul etme.

Yine iyi dayanmişsin ayy bir sürü iş çıkmış başına. Kabul etme canım ya bir daha. Zaten senin 3 tane ev işi yemek derken birde bunlarla mi ugrasacaksin. Küçük uyuyor de falan kabul etme.
İnan dedim ki kimseye gitmiyorum tahammülüm kalmadı bir araya gelmesin bunlar dedim ona rağmen yolluyor. Bide bir ara altına yapıyorlardı laftan durdan anlamaz

İnan dedim ki kimseye gitmiyorum tahammülüm kalmadı bir araya gelmesin bunlar dedim ona rağmen yolluyor. Bide bir ara altına yapıyorlardı laftan durdan anlamaz
Ya kuzum niye alıyorsun içeri allah aşkına açma kapıyı gönder uyuyorlar desene. O biriyle bir haltlar yiyecek diye sen niye çekesin bu kadar eziyeti

Eee daha ne olsun kabul etme bir daha canim pisliğine ortak olma ay sinir oldum kadına
Gittiği yoldan döndürmeye çalıştım aram iyiydi açılmaya çalıştı baştan kapattım önünü.
Ama çocuklara yazık ya dediki babam evde olmayınca biz sadece kahvaltı yapıyoruz nereye kadar ben doyurcam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…