- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #18.481
Teşekkür ederim tatlımTebrik ederim bebeğimmmmm ,güzel kalplim
Yani bi tek baklava içinmiydi di di di.........
Elveda....
Diyet topiğine gidip baklavaları gümlettiğini söyliyim de alsınlar elinden birinciliği
Ayy çok tatlışşşYeni kedi sahiplendim kızlar sanki diğer kızıma ihanet etmişim gibi geldi amakızım bnden ayrılalı 4 ay oldu 22 ekimdi bni bıraktığı gün ama sanırım kendimi şimdi hazır hissettiğim için bir tane daha aldım adinida fıstık koydum çok çabuk kaynaştık bnide çok sevdi Eki Görüntüle 1951807 burda fıstık neyin uykusu gelmiş ve uyumak için nereyi tercih ettiğine bakın
Teşekkür ederim tatlım
Olurmu yaa sen benim bitanemsin
Yeni kedi sahiplendim kızlar sanki diğer kızıma ihanet etmişim gibi geldi amakızım bnden ayrılalı 4 ay oldu 22 ekimdi bni bıraktığı gün ama sanırım kendimi şimdi hazır hissettiğim için bir tane daha aldım adinida fıstık koydum çok çabuk kaynaştık bnide çok sevdi Eki Görüntüle 1951807 burda fıstık neyin uykusu gelmiş ve uyumak için nereyi tercih ettiğine bakın
Şeviliyoysunn dadlımmSen de benim bitanemsin, güzel annne :******
chocolate19
Pamuğummmmmm ne iyi etmişsin...güzel pamuk kalplim, hiç ihanet etmiş gibi düşünme..güzel kalbindenfıstığı da
Ayy çok tatlışşş
çok sağolun kızlar fistiginda size bol opucukleri varSen de benim bitanemsin, güzel annne :******
chocolate19
Pamuğummmmmm ne iyi etmişsin...güzel pamuk kalplim, hiç ihanet etmiş gibi düşünme..güzel kalbindenfıstığı da
Canım üzülme lütfen bak çok güzel birşey daha yapmışsın. Ne güzel anlasmissinizda.Yeni kedi sahiplendim kızlar sanki diğer kızıma ihanet etmişim gibi geldi amakızım bnden ayrılalı 4 ay oldu 22 ekimdi bni bıraktığı gün ama sanırım kendimi şimdi hazır hissettiğim için bir tane daha aldım adinida fıstık koydum çok çabuk kaynaştık bnide çok sevdi Eki Görüntüle 1951807 burda fıstık neyin uykusu gelmiş ve uyumak için nereyi tercih ettiğine bakın
Bunlarda besledigim sokak kediciklerı kaç kedi var bulunuzEki Görüntüle 1951810
bayan nihayet
Sen benim tatlım
Sen benim inci tanem
Sen benim bir tanem
Sen benim balim
Sen benim hayatım
seen sen sen seeen seeen sen
Güzel yüzlü tatlı sözlü canimin içisin
Yaptığın muazzam bişey ya gerçektençok sağolun kızlar fistiginda size bol opucukleri var:)
Hep bi tane daha almayı dusundumde kendimi hazır hisedemedim çok şükür artık hazırım çok iyi anlasacagiz biz bununlaCanım üzülme lütfen bak çok güzel birşey daha yapmışsın. Ne güzel anlasmissinizda.
Sende iyiki varsın canımbenim kedi yuvamı çöpe atmışlar
Ya çok duygulandım, hislendim, utandım ciddi söylüyorum..melek Özlemim iyi ki varsın
Kim yapmiissbenim kedi yuvamı çöpe atmışlar
Ya çok duygulandım, hislendim, utandım ciddi söylüyorum..melek Özlemim iyi ki varsın
Inşallah canım anlasirsiniz tabikide senin gibi tatlı bir sahibi var artikHep bi tane daha almayı dusundumde kendimi hazır hisedemedim çok şükür artık hazırım çok iyi anlasacagiz biz bununla
İnsanlıktan nasibini alamamislar dmek yazıkGörmedim bilmiyorum öyle üzüldüm ki
Yaa çok datlusunInşallah canım anlasirsiniz tabikide senin gibi tatlı bir sahibi var artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?