- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #18.461
Canım iyi olma zaten sen elinden geleni yapmışsın. Yazık çocuklara da kiyamam ahh böyleleri de anne oluyor ne yazıkki.Gittiği yoldan döndürmeye çalıştım aram iyiydi açılmaya çalıştı baştan kapattım önünü.
Ama çocuklara yazık ya dediki babam evde olmayınca biz sadece kahvaltı yapıyoruz nereye kadar ben doyurcam ki
Hayır o benim misafirim ve hep bana gelecekOfff yimek miii
Ya geçen öğle arası sokağa atmış çocuğun üstünde mont yok merdivende ıtururken eşim görmüş eve getirmiş yedirdim okula gönderdim annesinin bana gelip bende yediğinden haberi bile yok söyledim aç kalsaydı ne yediriyon dedi bende bana güvenerek atma çocuğu yazık milletin psikolojisiyle ilgileneceğine çocuklarının psikolojisiyle ilgilen dedim sadece güldü.Canım iyi olma zaten sen elinden geleni yapmışsın. Yazık çocuklara da kiyamam ahh böyleleri de anne oluyor ne yazıkki.
Alma canım artık direk söyle kadına istemiyorum de o utanmıyor da sen mi utancan
Dünür değilmiyik kııızz bende gelirim sanaHayır o benim misafirim ve hep bana gelecek
Kendine başka birini bul
Yazık ya valla diyecek söz bulamıyorum sinir oldum iyice...icimden iyi saydirdim. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.Ya geçen öğle arası sokağa atmış çocuğun üstünde mont yok merdivende ıtururken eşim görmüş eve getirmiş yedirdim okula gönderdim annesinin bana gelip bende yediğinden haberi bile yok söyledim aç kalsaydı ne yediriyon dedi bende bana güvenerek atma çocuğu yazık milletin psikolojisiyle ilgileneceğine çocuklarının psikolojisiyle ilgilen dedim sadece güldü.
Gel canım gel başımın üstüne. Ama eli boş gelmeDünür değilmiyik kııızz bende gelirim sana
Hayır o benim misafirim ve hep bana gelecek
Kendine başka birini bul
Çiçek çikolata yüzük yanına kaymak dondurma filanda alırımGel canım gel başımın üstüne. Ama eli boş gelme
Seni paylaşamiyoruz canımBen de paylaşılamıyorum sandım heycanlanıyodum tam
Ayyy tebrik ederim canımm
Diyet topiginde bu hafta 1.ci oldum
Eee 1 hafta da 2 kilo vermek kolay değil
Ya gerçekten sadece yok artık diyorum bu nasıl bir anne Allah ıslah etsin başka bişey diyemiyorumYa geçen öğle arası sokağa atmış çocuğun üstünde mont yok merdivende ıtururken eşim görmüş eve getirmiş yedirdim okula gönderdim annesinin bana gelip bende yediğinden haberi bile yok söyledim aç kalsaydı ne yediriyon dedi bende bana güvenerek atma çocuğu yazık milletin psikolojisiyle ilgileneceğine çocuklarının psikolojisiyle ilgilen dedim sadece güldü.
Eee daha ne duruyorsun gel gelÇiçek çikolata yüzük yanına kaymak dondurma filanda alırım
Kör olmuş gözleri havalar falan filan çocuklar rezillik içinde çok üzülüyorum gerçektenYa gerçekten sadece yok artık diyorum bu nasıl bir anne Allah ıslah etsin başka bişey diyemiyorum
Teşekkür ederim canımAyyy tebrik ederim canımm
Hemeen han kii çadır senin di??Eee daha ne duruyorsun gel gel
Teşekkür ederim canım
Diyet topiginde bu hafta 1.ci oldum
Eee 1 hafta da 2 kilo vermek kolay değil
Seni paylaşamiyoruz canım
çünkü sen gelmezsen o muhteşem baklavalarda gelmez içimden konuşuyordumdu
Ayyy evet yaa olacak inşallah.Düğüne kadar tığ gibi olup iki dünür oynayalım
Tebrik ederim bebeğimmmmm ,güzel kalplim
Yani bi tek baklava içinmiydi di di di.........
Elveda....
Diyet topiğine gidip baklavaları gümlettiğini söyliyim de alsınlar elinden birinciliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?