- 28 Aralık 2016
- 262
- 2.486
- 138
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.821
MaşaAllahh Rabbim uzun ömür versinMinnak kuzum 1 yaşına girdi çok duygusal bir gündü veee çok sevinçli
Ben senden once yapmıştım bi kereeeanaaa avatarımı çalmışş
Aşk olsun bni nasıl karıştırirsin küstümPembis Hayaller Kac gündür düşünüyorum, acaba bu kız nickini mi degiştirdi diye.
Megerse yeni üyemiz varmış
Ama ne bileyimAşk olsun bni nasıl karıştırirsin küstüm
günaydn hoşbuldm benlede tanışın olr muGünaydın hoş geldiniz sizde:))
hoşbuldmm canm tşk ederm takip ediyorum sizi alışmaya calışıyorm daha kimsele tanışamadm biAma ne bileyim
Avatar aynı olunca, lafta atamadım
Çoktandır yoktun sen nirdeydin bakim?
_MAJESTE_ canım sen de hoşgeldin obamıza
bananem bnde üye olurken yaptm 40 saat bu avatarı aradm ee nolacak şimdiBen senden once yapmıştım bi kereee
günaydn hoşbuldm benlede tanışın olr mu
Kaynaşır gideriz merak etme.hoşbuldmm canm tşk ederm takip ediyorum sizi alışmaya calışıyorm daha kimsele tanışamadm bi
oyy maşallah kaç yaşında annesi prensesimizTanışalım bendede bir tane kız bebek var:))
oyy maşallah kaç yaşında annesi prensesimiz
aynen kaynanıp gidelim evet öyle zaten belli.
aboow maşallah canm ya büyümüş kocaman olmuş evlenmiş bile o zaman senn yaşın kaç en can alıcı soru sana28 yaşında 7 aylık evli bir prenses kendisi:))
Allah bagıslasın canım.aynen kaynanıp gidelim evet öyle zaten belli.
bende çalışan bir anneyim hep aklım bebegimde kalıyor baya sorunlu bir bebek kafamıda dagıtamyrm tam iş yernde bu aralar ruh halim bi acaip vla
aboow maşallah canm ya büyümüş kocaman olmuş evlenmiş bile o zaman senn yaşın kaç en can alıcı soru sana
bende güccükse sünelim diyecektim de senn kız evlenmiş bile
sagol canmm rabbim onların acılarını göstermesin inşallah ufaklık ne kadar sennAllah bagıslasın canım.
Benim de iki tane var.
Ilk kızım 8 yaşına gircek beni hiç üzmüyor ama ufaklik bütün enerjimi alıyor valla.
bende tek çocugum ben sana abla deim o zaman enisiBüyüdü evlendi bile,bide tek çocuk kendisi.
Yaş 53 bende,artık genç değilim esksi gibi.
bende tek çocugum ben sana abla deim o zaman enisi
tek cocuk olmanın eksikliğini hala yaşadm yaşıyormm
o evlennce neler hissettn eşinle mi yaşıyorsn
ben evlennce annem tümden yalnnız kalmştı
nickin cok güzel bu arada cok acaip değişik geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?