Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Zati sitenin en kıdemli ablasıyım diyim..
Kolay olmadı elbette,birde yanımızda değil şehit dışında yaşıyor.
Evde eşimle tek kaldık ediyle büdü misali yani..
Nickim öyledir meşhurdur sitede
evet baya kıdemlilerden hemde burada olmasa napardk bilmym ya vla iyi kötü burada vakit geçiyor demi
sen biryerde felan çalışıyormsn peki abla
sehir dışında olması kötü olmuş en azndan aynı şehirde olsanız sanada iyi olurdu
birde gurbette olmakta zor olur kızın şimdi bilemezde yarn iki gün sonra evliliği otursn cocuk felan olsn o zaman sizi cok arar
çok düşündünmydü bu nicki

Hamileligimin 5.ayından beri ćalışmıyorum. Doğum iznindeyim.
15 aylık olacak bu ay sonunda
maşalah canm büyümüş kocaman olmuş büyüdkce daha zor diolar dogru mu bnm oglumda 9 aylık cok cok yoruyor beni
yeme sorunu var asla tv siz yemior annem bakıyor istedim gibi yönlendiremiyorum
ama onun için çlşyrm ve mecbur olarak bazı şeylere göz yumuyuorum napym..
tekrar başlayacakmsn işe

Hamileligimin 5.ayından beri ćalışmıyorum. Doğum iznindeyim.
15 aylık olacak bu ay sonunda

Maşallah ona öptüm bebeği kocaman

Burası ilaç gibi geliyor bana vakit geçiyor konuşup sohbet ediyoruz hanımlarla..
Kah gülüyoruz kah üzülüyoruz sonuçta.
Evdeyim çalışmıyorum,iş güç derken zaten akşam oluyor.
Aynı yerde olsaydık iyi olacaktı ama olmadı işte,sık sık geliyor ziyarete biz gidiyoruz yanına.
Çocuk için erken zaten biraz beklesinler..
Yok düşünmedim hiç netten gördüm benim olmalı dedim kaptım nicki hemen

Yıl sonunda dogum iznim bitiyor canım
Dada karar vernedim ne yapacagima.

Benimkiside öyle.
Yemek zamanlarimiz baya olayli oluyor.

Teşekkür ederim keleşli ablam

aynen burası iyiymiş vla ya abla bende iş yernde sklyrm cok agır bir işim yok cogu günüm boş boş oturmkla geçiyor insan daralıyor bir sre sonra
iş olsa vakit gececek ama kimse gelmeyncede saatler geçmiyor aklım sürekli evde olur bebegime ne kadar annemde baksa durum böyle olunca zorlanyrm cok inşallah su maddi sıkıntlarmz biterde rahatlarız bebegm çok yoruyor beni bütün enerjimi alıor vla yeitşemiyormda ev işini felan saldm artık
allahtan misafir neym gelmior vla eve ya..
zaten çamaşırl felan baş edemyrm evdeyken bende öyleyim evin işi gücü cocuk derken bi bakmksm akşam olmuş..
inşallah kızında mutlu olur bir ömür boyu cocyk bencede yapmasnlar daha evlilklerini yaşasnlar cocuk olunca yaşayamyn hiç birşey . hersey değişior vla.
eşin ne iş yapıyor

Yıl sonunda dogum iznim bitiyor canım
Dada karar vernedim ne yapacagima.

Benimkiside öyle.
Yemek zamanlarimiz baya olayli oluyor.
biizmde öyle yemek zamanları evde tam bir sinir harbi yaşanıyor sinirler gerilioyr baze yemedimi oturup aglıyorum o derece..
çarayı tvde bulduk napym..
acıyoruz sevdi cizgi filmleri öle yiyor cok zzararlı ama elimden başka birşey gelmiyor birde sabahtan akşama kadar annemle müdahale etmeye kalksam annem alınıyor..
şimdiki cocukların yeni huyu yeme sorunu.

Yumuşacık
Pamuk bile tarifsiz oluyor yumuşaklıgını anlatmaya.
Hele kokusu tarifsiz.
Allahım isteyen herkese versin.
Kimseyide evladıyla sınamasın, acılarını yaşatmasın
aminn amin.. ben anneliğe hiç hazır değilken anne oldm önce cok zorlandm cok zor zamanlar yaşadm ama geçti gitti..
bebegim 9 aylık oldu halen kendime gelemedim.. gaz kolik alerji ne ararsan vardı
ama şimdi böyle bıcr bıcır..
cok temiz titiz bir insandm onun için herşeyi bıraktm böyle daha cok mutluym gerçekten annelik cok zormuş.. ama bir okadarda güzel.

Rahat bir iş olması önemli tabi,sıkıcı olsa zotlanırsın zaten..
Gene şanslısın bebeğe annen bakıyormuş,bakıcı filan olsa aklın daha çok kalır o zaman..
Çocuklar öyle işte,gerçek olan şu ki en rahat zamanlarınız..
Büyüdükçe dertleride katlanıyor maalesef,okuldu üstü başıydı derken zorluklar başlıyor.
Eşim emekli ama çalışıyor halaçalışsında zaten evde erkek oldumu zor olur..

Yumuşacık
Pamuk bile tarifsiz oluyor yumuşaklıgını anlatmaya.
Hele kokusu tarifsiz.
Allahım isteyen herkese versin.
Kimseyide evladıyla sınamasın, acılarını yaşatmasın

Amin inşallah evlat bambaşka..

rahat ama skıcı işte abla o yanı cok kötü cogu zaman akşama kadar boş boş oturuyurom öyle oluncada vakit felan geçmiyor.
annemn bakmasının hem avantajları var hemde dezavantajları tabi orasıda ayrı.
hklsn şimdi blkide en iyi zamanları yarn büyüdükce daha zor olacak zaten herşey onun için
aynen erkegin evde olması zor olur hemde insanı bir süre sonra sıkar sen neler yapyrsn günün genelde hep evde mi geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…