- 9 Ağustos 2015
- 10.116
- 23.710
- 478
- 32
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.861
hoşbuldm canm maşallah allah bağışlasn rabbim yavrularımzn acısın göstermesinCanım ben özlem 1 i erkek 7 yaşında 1i kız 1 yaşında yavrularım var26 yaşındayım hoşgeldin tatlım aramıza
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.hoşbuldm canm maşallah allah bağışlasn rabbim yavrularımzn acısın göstermesin
bende 23 yaşndaym 9 aylık bir oglum var çalışıyorumm
sagolasn canmm öylemi dersin.Amin canım inşallah çok teşekkür ederim.
Tam hareketli ve huysuz zamanları biraz daha büyüyünce anlamaya başlayınca daha iyi oluyorlar merak etme. Allah bağışlasın kuzucugunu
Canım her yaşın ve herşeyin ayrı bir zorluğu var tabikide. Ben bazen kendimi atasım geliyor biyerlerden:))sagolasn canmm öylemi dersin.
herkez büyüynce daha zor oluyor diyor ya bilmiyorum su an beni çok yoruyuor cok huysuz.
dişte cıktı. eve gidince hi inmiyor kucagmdan hiç birşeye yetişemiyorum tabi.
keşke birazda düzelse isterm ruhen cok yoruldum.
sen şimdi rahatmsn bayagı
cok haklsn resmen benm ruh halimi anlıyor ve oda huysuzlaşıyor.. bn sinirlennce cocuk ayrı bir huysuz oluor bende bunu fark ettm ama bazen elimde olmuor tv aslında cok zararlymş otizme kadar gidebiliyorms ama sanrm izlemeyen bebekte yoktur..Canım her yaşın ve herşeyin ayrı bir zorluğu var tabikide. Ben bazen kendimi atasım geliyor biyerlerden:))
Şunu fark ettim ben sinirlendikce daha da huysuz oluyorlar düşün 7 yaşındaki oğlum bile beni uyarıyor anne sakin diye. Bende baktım huysuz hemen oyun oynuyorum biraz sonra kendi kendine oynamaya devam ediyor kızım. Yemekleri bizde çizgi film izleyerek yiyoruz malesef napalim yoksa aç kalıp daha huysuz oluyorlar.
En azından biraz daha aklı yetince söylediğini anlayınca daha tatlı oluyorlar. Elinden tutup kapıya götürecek seni daha annesitavsiyem biraz daha sakin olman ve oyunlar oynaman bak anlicaksin farki
Ama bi aydınlık getirmemiz lazım bi çözüm yolu soyleyebilirmisin oymakbasimAy ay avatardaşlara bak hele yaa
Biriniz değiştirse iyi olucak orası kesin de..Ama bi aydınlık getirmemiz lazım bi çözüm yolu soyleyebilirmisin oymakbasim
O kadar cesur olamazlar AnkımBenim avatarı almayında sakın haaaa ona göree dermişimmm
Aynenn
AynennAsi nenem benim
Gitme siyasete sakkın. Ben arada bakıyorum da kan beynime sıçrıyoAnarşik nenem benimaynı ben nasılsa
Gitme siyasete sakkın. Ben arada bakıyorum da kan beynime sıçrıyo
Evet canım ben çalışmıyorum evdeyim.cok haklsn resmen benm ruh halimi anlıyor ve oda huysuzlaşıyor.. bn sinirlennce cocuk ayrı bir huysuz oluor bende bunu fark ettm ama bazen elimde olmuor tv aslında cok zararlymş otizme kadar gidebiliyorms ama sanrm izlemeyen bebekte yoktur..
bende istemiyorm ama napym imkanı yok yemiyor ege ile gaga doru sef roka felan acıyorz flash bellekte ona dalacakta öyle yiyecek..,
ilerde zararı olur geç konuşur felan die korkmuor değilm ama elimdende birşey gelmiyor..
senn ikisinin yaş arası iyiymiş canm peş peşe olanlar var cevremde onlar daha içinden cıkılmaz bir durumdalar.
bende bir 6 7 yaşına kadar düşünmüyorum zaten daha kendime gelemedim ruh halim pekte iyi değil. akşam eve gttmde yorgunluktan çöküp kalıyorum artk
ev işi yemek felan yetişebiliyormsn bütün günün evde mi geçiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?