- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.140
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.941
emzryrm daha dikkatli olurum o hasta olmasnda vla tüm düzen alt üst oluyor yoksa..
Hafif kızarıklıklar önemli değil canım herşeyi yiyorsa sorun olmaz merak etmecididmsn canm ya o kadar etkiledimi.. şimdi ek gıda almıyor bizimde var 9 aylık aşısı korkyrm ama bnem oglum herşeyi yiyr yogurt peynir.. bol bol tüketiyor vla hafif kızarıyor ama onu görmezden geliyoruz.
aşı birşey yapar mı bilmyrm hastanede yapılacak inşallah birşey olmaz ya
En büyük olanı abrekanın
Şu resimde gördüğünüz de özlemin minnak kuzusunun nişanlısı
Tabikide iyi olacaksın cicim minnaakimi verecem sanaİnşaallah iyi oluruz ya
inşallah olmaz canm ya zaten yannda olamyrm calştgm için bü yüzden ck üzlyrmHafif kızarıklıklar önemli değil canım herşeyi yiyorsa sorun olmaz merak etme
GEÇMİŞ OLSNN terk etmesen iyiydiÇok hastayım çooook .....beni hiç sormayan oba sakinlerini terkediyorum
Çook geçmiş olsun bağyaaanım nihayetim nen var kuzum??Çok hastayım çooook .....beni hiç sormayan oba sakinlerini terkediyorum
GEÇMİŞ OLSNN terk etmesen iyiydi
Ateşler içindeyim çikiletomÇook geçmiş olsun bağyaaanım nihayetim nen var kuzum??
Ayyy canım benim benim oğlanda öyleydi çaylar kürler derken bugün daha iyi acil şifalar diliyorumBiyerden seni gözüm ısırıyo amateşekkür ederim
Ateşler içindeyim çikiletomteşekkür ederim
Ayyy canım benim benim oğlanda öyleydi çaylar kürler derken bugün daha iyi acil şifalar diliyorum
acaba nerden kiiBiyerden seni gözüm ısırıyo amateşekkür ederim
Ateşler içindeyim çikiletomteşekkür ederim
acaba nerden kii
herkez öyle sanıo zaten olmaz ki vallaha yaAy nickini değiştiren eski üyemiz sandım afedersin hoş geldin obamızaben konyakbaşıyım
herkez öyle sanıo zaten olmaz ki vallaha ya
merhaba konyakbaşı konyakbaşları hiç hasta olrmuymş ne kadar ayıp
sende mi çalışan bir annesin hasta hasta da pek soru sormaym
ayular kimmiş kimmiş onlar görelim hesaplarınıObamı ayulardan korurken hasta oldum((
Sor canım n'olucak, anne değilim bi gün inşallah nasip olur..minikim ben daha küçücüküm
ayular kimmiş kimmiş onlar görelim hesaplarını
amanın o zaman nie böle bi topik actn ki sahibi sensn amma anne değilsin bu nasıl bir ikilem ya
Hepimiz yafrukurtuz çünküsadece anneler yok ki , hamile topiği de değil burası ama herkeşley burda gelmek isteyen herkeslere açık kapımız
en güzelii banada açtıgınız için kapınızı tşk ederim konyakbaşımız
güzelce dinlen iyileş hemenn
yaşım küçük dedin okyrmsn nerede yaşıyorsn
kaç yaşındasnHer zaman açık kapımız..
Okuyorum ablacım, dünyada yaşıyorum diyelimoğlunuzu allah bağışlasın kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?