Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Hafif kızarıklıklar önemli değil canım herşeyi yiyorsa sorun olmaz merak etme

Ay nickini değiştiren eski üyemiz sandım afedersin hoş geldin obamıza ben konyakbaşıyım
herkez öyle sanıo zaten olmaz ki vallaha ya
merhaba konyakbaşı konyakbaşları hiç hasta olrmuymş ne kadar ayıp
sende mi çalışan bir annesin hasta hasta da pek soru sormaym

herkez öyle sanıo zaten olmaz ki vallaha ya
merhaba konyakbaşı konyakbaşları hiç hasta olrmuymş ne kadar ayıp
sende mi çalışan bir annesin hasta hasta da pek soru sormaym

Obamı ayulardan korurken hasta oldum ((

Sor canım n'olucak, anne değilim bi gün inşallah nasip olur..minikim ben daha küçücüküm

Obamı ayulardan korurken hasta oldum ((

Sor canım n'olucak, anne değilim bi gün inşallah nasip olur..minikim ben daha küçücüküm
ayular kimmiş kimmiş onlar görelim hesaplarını
amanın o zaman nie böle bi topik actn ki sahibi sensn amma anne değilsin bu nasıl bir ikilem ya

ayular kimmiş kimmiş onlar görelim hesaplarını
amanın o zaman nie böle bi topik actn ki sahibi sensn amma anne değilsin bu nasıl bir ikilem ya

Hepimiz yafrukurtuz çünküsadece anneler yok ki , hamile topiği de değil burası ama herkeşley burdagelmek isteyen herkeslere açık kapımız

Hepimiz yafrukurtuz çünküsadece anneler yok ki , hamile topiği de değil burası ama herkeşley burdagelmek isteyen herkeslere açık kapımız
en güzelii banada açtıgınız için kapınızı tşk ederim konyakbaşımız
güzelce dinlen iyileş hemenn
yaşım küçük dedin okyrmsn nerede yaşıyorsn

Her zaman açık kapımız..

Okuyorum ablacım, dünyada yaşıyorum diyelimoğlunuzu allah bağışlasın kaç yaşında
kaç yaşındasn
iyi bari uzayda yaşamıyormuşun
sagol canm benm 9 aylık daha ablası bende çalışıyorumm annem bakıor öyle öyle geçiyor günlermz bakalm.
sen ünv. mi okuyorsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…