Yafrukurtlar toplanıyor :)))

hiç bitmior o kadar nankör ki abla bitmediği gibi zaten yetişmiyor ve evim hep dagınık napym.. artık saldm gitti.
pazar günleri eşimle iki elden 2 saatte halledediyoruz.. o makine yapıyor ben toz alıyorum mutfak topluyorm
haa öle dıp bucak temiz değil camlarm yazdan beri silinmedi mutfak dolaplarım silinmiyor buzdolabım hep dagınık ama napym böyle daha mutluyum ev işine ayıracagm vakti eşime cocugma ayırıyorum.
allahtan misafir gelmior bu ara hem zatne gelsede kasmam ya. gelen evime mi geliyor varsn arkamdan pis desilenler
blmyrm sence yanlış mı düşünüyorum ben abla bu konuda
önceden cok kasardm kendimi tmeiz titiz bi insandm ama baktm olmuor yetişmiyor bebegimin vaktknden calşyrm saldm gitti

Ev işi nankördür yap yap bitmez işte,bırak olduğu kadarıyla ya sende..
Çok ta boşlama ama en azından eşinle beraber yapman bile güzelmiş..
Misafirde gelse gene çocukla zor olur,boşver gelen kişide helede kadınlar zaten zor olduğunu bilirler..

çok ta boşlamadm abla işte de baya boşladm ne yalan söyleyim.. dip bucak asla yapılmıyor zatn yüzeysel bana yetecek kadar eşimden allah razı olsun yardm edipr evimi ttoplar yemegimi yapar temizler. camasırlarımızı seerrer ben yeitşemedim mi çünkü oglum cok huysuz nefes aldırmıor o yardm etmese napardm blmyrm daha 2 yıllık evliym zaten.
ilk başlarda evliliğim oturmamıştı üstüne birde zor gecen hmailelik.. eşimin annesine düşkünlüğü ama şükür cocuk olduktan sonra anladı aile oldumuzu evine düşleşti.

Çok büyük bir avantaj eşinin yardım etmesi,çoğu eşler yapmaz bile..
Dediğim gibi olduğu kadar zaten,kendini paralamanında anlamı yok çünkü.
Sonra varya yıllar geçtikçe acısı çıkıyor bunun..

Erkekler anne düşkünü oluca o evlilikte sorunlarda yaşanır,ancak çocuk olduktan sonra biraz kafaları basmaya başlıyor..

Çocuk işi çoook zor yaşayan bilir

haklsn cevremde görüyorum eşi bırak yardm etmeyi üstüne birde eve geç geliyor cocugula alakası yok orda burda geziyor.. aileisne zaman ayırmıor neler neler..
biz cok sorunlar yaşamştk bu düşkünlüğü yüzünden hergün kavga senn annen benm annem birbirimize girerdik ama cocuk olduktan sonra biraz ben anlayışlı oldum birazda onun kafası bastı şimdi şükür iyiyiz yine düşkün.. ama benm huzurumu bozacak kadar değil. buda bana yetiyor bende bir anneyim sonuçta..
ama düşkünlüğü işte eve zarar verrse bozuluyor huzur.
bende artk hiç üstelemiyorum önceden senn annen sunu dedi bunu dedi senn annen söyle baban böle hep dır dır ederdm oda daha cok düşleşti daha cok tetikletim sonra sustum.. şimdi asla konularını acmıyorum gidileceği zaman cıkıyoruz gidiyoruz. haftada bir kere. başkada gtmez. benmle gider gelir.
ama tabi bu kıvama gelene kadar neler yaşadm
ben cok konuştm cenem acıldı yne sennde kafanı ütüledim vla abla k. bkma allah bana bi cene vermiş mübarek vla

Çocuk işi çoook zor yaşayan bilir
evet çoook ama çok zor canm hele hele birde huysuzsa inan daha zor su an allah seni inandrsn kendme ayrck vaktm hiç yok 5 dakikam bile anne olmayana şaka gelir.. bilmeyene anlamayana ama cok zor.. hele ki diş sıkıntısı iştahsızlık yeme sorunuda eklennce bak işte o zaman..

Aaahh aynı dertlerle boğuşuyorum allerji iştahsızlık uykusuzluk diş...

Erkek aile olduğunu anladığı an sorunlarda bitiyor,yeterki anlasınlar braz geç oluyor gerçi..
Şu var birde çok sık dile getirip şikayet edildimi adamlarda ters tepki yapar..
Yapmayacağı varsada yine yaparlasr maalesef..
Sorunlar çözüldüyse ne mutlu sizlere..
Yok canım olurmu öyle şey dertleştik işte ne güzel..

Tabiki ben yaza düğün yapcam abreka ya 3 oğlan var bende 3 kez kaynanayım ben

Maşallah sana 3 evlat hemde,hangisini verecen abrekaya

Ayyy neye yoktu ki herşey alerji yaptı bir dönem sadece patates pirinç zeytinle beslendim anafleksi geçirdi offf hatırlamak bile istemiyorum.
ooww sizinki yüksek o zaman anaflaksi geçirdiğine göre şimdi nasıl düzeldi mi baya canm diyete devam ediyomssn
benmkinin de süt ve süt ürünlerine vardı alerjisi ama benara ara verdim diyet ypmadm bir iki kızarıklıgı görmezden geldim şimdi alıştı herşeyi yiyor diyet olayı bana cok ters geldi hiç içime sinmedi. egzama içinde mısır nişaştası ve mustela stelatopia kullanyrm

En büyük olanı abrekanın

Şu resimde gördüğünüz de özlemin minnak kuzusunun nişanlısı

Evet bizimki ağır allerjiydi atlattık çocuğunu ceviz fındık kaldı bide kesinlikle ilaç içemiyoruz hem o hem ben. Bide aşılar çok etkiliyor buna şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…