- 20 Mart 2008
- 142.041
- 214.140
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #19.921
En büyük olanı abrekanın
Şu resimde gördüğünüz de özlemin minnak kuzusunun nişanlısı
aynen abla bende tetikledim işte.. daha cok düşleştirdim bunun farkına geç vardm kafana sonradan dank etti çaktrmaErkek aile olduğunu anladığı an sorunlarda bitiyor,yeterki anlasınlar braz geç oluyor gerçi..
Şu var birde çok sık dile getirip şikayet edildimi adamlarda ters tepki yapar..
Yapmayacağı varsada yine yaparlasr maalesef..
Sorunlar çözüldüyse ne mutlu sizlere..
Yok canım olurmu öyle şey dertleştik işte ne güzel..
Maşallah sana 3 evlat hemde,hangisini verecen abrekaya
İnşaallah iyi oluruz yabnede görmedim caktrma dur bklm biz nası olacaz
9 aylık aşısıda etkiledimi canm cok geçmiş olsn ya allahtan baya geçmiş şimdi ne kadarlık oldu senn oglanEvet bizimki ağır allerjiydi atlattık çocuğunu ceviz fındık kaldı bide kesinlikle ilaç içemiyoruz hem o hem ben. Bide aşılar çok etkiliyor buna şükür.
aynen abla bende tetikledim işte.. daha cok düşleştirdim bunun farkına geç vardm kafana sonradan dank etti çaktrma
vala dertleştk iyi geldi ha iş yerinde oldumu bile unuttm kaptrdm kendimi gidyrm sohbete
inşallah ya vllaha.. zaman ne gösterecek bklmİnşaallah iyi oluruz ya
Sağolasın ablam dünyanın en tatlı varlıkları bunlat yaHadi bakalım kaynana olacan yani,kızımızla sorun çıkarsa bu iş biter ona görekızımızı yanlız bırakmam
Maşallah ya annesi
ben hele hiç tutamam vla bide şimdi evdeki halimden daha rahatım. işlerde yogun değil evde daha cok yoruluyordum ben cktrma anneme işte yoruluyorum diyorum ama o daha cok yoruluyor eşimede yorucu diyorum acıolar halimeNormal bunlar bazen dilimizi tutamıyoruz maalesef..
9 ay aşısı sonrası gaitada gizli kan ile beraber 40 gün ishal oldu mercimek büyüklüğünde kabardı ve o gün bu gündür sadece emerek yaşıyor. 1 yaş 15 günlük9 aylık aşısıda etkiledimi canm cok geçmiş olsn ya allahtan baya geçmiş şimdi ne kadarlık oldu senn oglan
Sağolasın ablam dünyanın en tatlı varlıkları bunlat ya
ben hele hiç tutamam vla bide şimdi evdeki halimden daha rahatım. işlerde yogun değil evde daha cok yoruluyordum ben cktrma anneme işte yoruluyorum diyorum ama o daha cok yoruluyor eşimede yorucu diyorum acıolar halimene kadar kötüyüm ben
cididmsn canm ya o kadar etkiledimi.. şimdi ek gıda almıyor bizimde var 9 aylık aşısı korkyrm ama bnem oglum herşeyi yiyr yogurt peynir.. bol bol tüketiyor vla hafif kızarıyor ama onu görmezden geliyoruz.9 ay aşısı sonrası gaitada gizli kan ile beraber 40 gün ishal oldu mercimek büyüklüğünde kabardı ve o gün bu gündür sadece emerek yaşıyor. 1 yaş 15 günlük
aynen vla kandırıyorum napym abla iş yernde azda olsa mola veryrm eve gidincede işlerden kaytarıyorum cok koşuşturdm 9 ay boyuncaAynen yemelik bunlar.
İleride torunum olunca ne yaparım acaba
Kandırdın yani demi yoruldum diye hahahahahaa süper ama boşver iyi yapıyorsun
aynen vla kandırıyorum napym abla iş yernde azda olsa mola veryrm eve gidincede işlerden kaytarıyorum cok koşuşturdm 9 ay boyunca
aman kimseler duymasnİşte keyfniçıkar sende salla gitsin
aman kimseler duymasn
ben buraya yazı yazarken acaip terliom ya sizin başınızada gelior mu
yok yok bu kötülüğü yapmassn sen boşa gözümü korkutmaDiyorsun yani şimdi her yere ilan vereceğiz işte yorulmadığın söyledi diye
Çalıştıpın yer sıcaksa ondan olabilir..
yok yok bu kötülüğü yapmassn sen boşa gözümü korkutma
yok değil ya ellerm buz kesiyor üşüyorum ama terliyorum bir yandan hastada değilim ölecem mi neci
ben her türlü kaçarm vlaaArtık kozu verdin kaçış yok ona göre
Hasta filan olma sakın dikakt et kendine.
ben her türlü kaçarm vlaa
zaten ben hasta olunca oglanda hasta oluyor trajedi bir hal alıyor ondan sonra havalara aldanmıyorum skı sıkı giynrm inşallah olmam abla vla ogle molam bi gelsedi oglumu özledm ben
emzryrm daha dikkatli olurum o hasta olmasnda vla tüm düzen alt üst oluyor yoksa..Dikkat et yinede,emziriyorsan sütünden geçer yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?