- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi bayan nihayet
- #55.101
canım iyiyim sen nasılsın ben de seni özledim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iyiyim sen nasılsın ben de seni özledim
Bak sende benim gibisin bende asla o annem bu babam kardeşim demem yeri geldiğinde hakettiklerini yaparım aslında bu benim karakterle hiç uyuşmuyor ama yapmam gereken bu kirildim mi tamirim çok zorIkizlerim olduktan sonra hepsi birden değiştiler
Ama benim zor günlerim geçince kendilerinin de gelecek o günleri
O zaman bende 3 maymunu oynayacagim
Kırıldığım yerden kirilsin herkes. .
Canım merhaba denk gelemedik senle ama takip ettim az çok sende bebek isteyenlerden biriydin hatırına kaldığı kadar Allahım nasip etsin inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Allah'a emanet o en güzel en korunaklı yerde en çok koruyana emanet hiç korkma Allahin izniyle bişeycik olmazaminnn canım cok tesekkur ederım![]()
Canim ben onlar icin hukuk okumayi bıraktımBak sende benim gibisin bende asla o annem bu babam kardeşim demem yeri geldiğinde hakettiklerini yaparım aslında bu benim karakterle hiç uyuşmuyor ama yapmam gereken bu kirildim mi tamirim çok zor
Benim düşüncem şu önce ben bencillikse bencillik annem babam kardeşim hep ikinci planda kendin için yapacaksın ne yaparsan bende hiç dershaneye gitmedim onu istemedim bunu istemedim evlenirken bile minimum tuttum herseyimi ama şimdi kardeşim herşeyin iyisi markası eeeee ne oldu benim kırıp dönmemek için yaptıklarım keşke devam etseydin okumaya çok büyük haksızlık yaptiklariCanim ben onlar icin hukuk okumayi bıraktım
Şimdi en ihtiyaç duyduğum anda kayboldular
Daha da yapacak bir seyim yok![]()
Yazık olmuş,kendi hayatından vermişsin :/Canim ben onlar icin hukuk okumayi bıraktım
Şimdi en ihtiyaç duyduğum anda kayboldular
Daha da yapacak bir seyim yok![]()
Koş koş:)))Oo tamam canımkarnım da aç zaten :)
Gel bana bende kahve kısır partisi var:))selamlar sevgili obam hepinizi çok çok çok seviyorum ve çok çok özledimvarsa bi fincan türk kahvesine yok demem
![]()
Gerçekten öyle cok farkli yerde ololabilecekken ailem için herseyden vazgeçtim çalışıp senelerce evi gecindirdim ama benim için bir gün gelemedilerBenim düşüncem şu önce ben bencillikse bencillik annem babam kardeşim hep ikinci planda kendin için yapacaksın ne yaparsan bende hiç dershaneye gitmedim onu istemedim bunu istemedim evlenirken bile minimum tuttum herseyimi ama şimdi kardeşim herşeyin iyisi markası eeeee ne oldu benim kırıp dönmemek için yaptıklarım keşke devam etseydin okumaya çok büyük haksızlık yaptiklari
Yazık oldu canımYazık olmuş,kendi hayatından vermişsin :/
Allah büyük diyorum canım o görüyor herkesi ama büyük ayıp boşver sen Allah'a birakKoş koş:)))
Gel bana bende kahve kısır partisi var:))
Gerçekten öyle cok farkli yerde ololabilecekken ailem için herseyden vazgeçtim çalışıp senelerce evi gecindirdim ama benim için bir gün gelemediler
Öyle tabii.her ailede öyle bir kurban oluyor genelde. Hepte en iyi niyetli olanYazık oldu canım(( pismanlik fayda etmiyor işte
Saglicakla gelsin tosun paşa insallahAmınnn canım cok tesekkur ederım ınsallah darısı ısteyen herkese olsun![]()
Öyle oldu artık napalım bundan sonra önüme bakıyorum bendeÖyle tabii.her ailede öyle bir kurban oluyor genelde. Hepte en iyi niyetli olan![]()
Aleykümselam :)Selamın hello hanımlar geldim evdeyim ..
Canim inanki Allaha bıraktığım da gerçekten ilahi adaleti görüyorumAllah büyük diyorum canım o görüyor herkesi ama büyük ayıp boşver sen Allah'a birak
Allah kendi ailenle huzur versin boşverÖyle oldu artık napalım bundan sonra önüme bakıyorum bende
Amin canim hep beraber inşallahAllah kendi ailenle huzur versin boşver![]()
Aleykümselam :)
Eki Görüntüle 2067743 corba koydum aksama kizlar![]()