• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yafrukurtlar toplanıyor :)))

54.jpg

sabine sabine
evet benim canısı =)
naber nasılsın
özledik
canım iyiyim sen nasılsın ben de seni özledim:KK200::KK200:

Ikizlerim olduktan sonra hepsi birden değiştiler
Ama benim zor günlerim geçince kendilerinin de gelecek o günleri
O zaman bende 3 maymunu oynayacagim
Kırıldığım yerden kirilsin herkes. .
Bak sende benim gibisin bende asla o annem bu babam kardeşim demem yeri geldiğinde hakettiklerini yaparım aslında bu benim karakterle hiç uyuşmuyor ama yapmam gereken bu kirildim mi tamirim çok zor

aminnn canım cok tesekkur ederım :KK200:
Canım merhaba denk gelemedik senle ama takip ettim az çok sende bebek isteyenlerden biriydin hatırına kaldığı kadar Allahım nasip etsin inşallah sonuna kadar sağlıklı bir şekilde kucağına almayı Allah'a emanet o en güzel en korunaklı yerde en çok koruyana emanet hiç korkma Allahin izniyle bişeycik olmaz

Bak sende benim gibisin bende asla o annem bu babam kardeşim demem yeri geldiğinde hakettiklerini yaparım aslında bu benim karakterle hiç uyuşmuyor ama yapmam gereken bu kirildim mi tamirim çok zor
Canim ben onlar icin hukuk okumayi bıraktım:(
Şimdi en ihtiyaç duyduğum anda kayboldular
Daha da yapacak bir seyim yok :(

Canim ben onlar icin hukuk okumayi bıraktım:KK43:
Şimdi en ihtiyaç duyduğum anda kayboldular
Daha da yapacak bir seyim yok :KK43:
Benim düşüncem şu önce ben bencillikse bencillik annem babam kardeşim hep ikinci planda kendin için yapacaksın ne yaparsan bende hiç dershaneye gitmedim onu istemedim bunu istemedim evlenirken bile minimum tuttum herseyimi ama şimdi kardeşim herşeyin iyisi markası eeeee ne oldu benim kırıp dönmemek için yaptıklarım keşke devam etseydin okumaya çok büyük haksızlık yaptiklari

Oo tamam canım:KK73: karnım da aç zaten :)
Koş koş:)))

selamlar sevgili obam hepinizi çok çok çok seviyorum ve çok çok özledim :KK36:varsa bi fincan türk kahvesine yok demem:KK19::KK50:
Gel bana bende kahve kısır partisi var:))

Benim düşüncem şu önce ben bencillikse bencillik annem babam kardeşim hep ikinci planda kendin için yapacaksın ne yaparsan bende hiç dershaneye gitmedim onu istemedim bunu istemedim evlenirken bile minimum tuttum herseyimi ama şimdi kardeşim herşeyin iyisi markası eeeee ne oldu benim kırıp dönmemek için yaptıklarım keşke devam etseydin okumaya çok büyük haksızlık yaptiklari
Gerçekten öyle cok farkli yerde ololabilecekken ailem için herseyden vazgeçtim çalışıp senelerce evi gecindirdim ama benim için bir gün gelemediler

Koş koş:)))

Gel bana bende kahve kısır partisi var:))

Gerçekten öyle cok farkli yerde ololabilecekken ailem için herseyden vazgeçtim çalışıp senelerce evi gecindirdim ama benim için bir gün gelemediler
Allah büyük diyorum canım o görüyor herkesi ama büyük ayıp boşver sen Allah'a birak

Back
X